- AutorOdp.
- 16 sierpnia 2007 at 11:30
ja do pewnego czasu myslalam ze facet musi byc koniecznie wygolony i to wszedzie! dopoki nie poznalam mojego obecnego mezczyzny, ktory ma wlochata klate i cala reszte 😛 – teraz juz wiem, ze chyba wlasnie to mnie bardzooo kreci 😳
24 sierpnia 2007 at 09:54Ja tam bym chciala by moj kochany wydepilowal miejsce intymne, ale niestety poki co nie daje sie przekonac, mowi ze pewnie potem by go swedzialo. Ale faktycznie najlepiej taki facet ktory ma tych wloskow troszke tu i owdzoe ( jak moj) niz taki co ma ich ogromniaste ilosci wszedzie i taki co nie ma ich wcale.
7 maja 2008 at 13:11a ja sobie nie wyobrazam mojego faceta ogolonego..brrr…ale moze miejsce intymne…zawsze to nowe doswiadczenie…pozdrawiam
7 maja 2008 at 13:26mi tez nie przeszkadza jezli nie jest wydepilowany w miejscu intymnym , ale raz na jakis czas czemu nie:D
7 maja 2008 at 22:50a czy acet powinnien golic sie pod pachami?wygląda to tak nie po męsku…:( widzialam kolesia w tramwaju, ale to bylo lato i ukrop, mimo wszytsko wygladal lalusiowato..buziaki
8 maja 2008 at 22:09od pachami jak sie facet goli no to troszke tak dziwnie wyglada
25 maja 2008 at 22:49nieeee, facet ogolony jest dla mnie za bardzo metroseksualny, a ja takowych nie lubie. facet to facet – ma wygladac jak zwierz i kropka. miedzy kobieta a mezczyzna powinna byc roznica, dlatego fajnie jak ja jestem cala gladziutka a on wlochaty.
27 maja 2008 at 17:42oo maasakra;D…a ja jestem mężczyzna…i depiluję się od chyba 15 roku życia..hm..a mam 17;D… pod pachami obowiązkowo, miejsca intymne też ale nie na kompletne 'zeeero’. 😳 No i ogólnie brzydzę sie włosów tak na ciele.. bo na głowie obowiązkowa jakaż ładna fryzura.. 😉
27 maja 2008 at 17:42drogi pawle…a w ogole masz tam jakies wlosy?
😆 😆 😆
27 maja 2008 at 17:49wspaniały! a na pewno inteligenty dowcip! 🙂 wyszedł Ci jak mało komu 😆
Ale z Twojej wypowiedzi jasno wynika, że albo spałaż na lekcjach Wychowania do życia w rodzinie..albo zatknęłaż uszy by nie słyszeć o czym mowa ze wstydu..? Hmm…cóż, bywa, wypada teraz nadrobić braki w nauce.. żal….
'stary a głupi’-o niektórych mężczyznach powiadają…chyba nie tylko mężczyzn sie to tyczy 🙂 'stara a głupia’ też ładnie brzmi 🙄
Serdecznie pozdrawiam parvati! 😀
27 maja 2008 at 20:39Parvati, dobrze karmią w domu starców, w którym mieszkasz? 😆 😆
28 maja 2008 at 05:11jeszcze niedawno mialam 40 lat a tu juz dom starcow:))))
28 maja 2008 at 07:00Wystarczy, że goli twarz. Nie podoba mi sie mega zarost na ciele mężczyzny, ale na szczężcie jeszcze na takich nie trafiłam.
28 maja 2008 at 12:33[usunięto_link] wrote:
'stara a głupia’ też ładnie brzmi 🙄
Chłopak przecież napisał. 😉
Ale… może zbyt wiele czasu pożwięcił na depilowanie swojego ciałka, dlatego nie zastanowiwszy się zupełnie walnął taki tekst. 🙂
Może mu przejdzie, ma w końcu 17 lat. 🙂btw… „wydefilowany” to od defilady? 😆
28 maja 2008 at 12:56Mój mężczyzna goli sie tylko na twarzy. I tak mi sie podoba. Kocham go takiego jaki jest 🙂
- AutorOdp.