- AutorOdp.
- 3 czerwca 2008 at 23:49
[usunięto_link] wrote:
Mój mężczyzna goli sie tylko na twarzy. I tak mi sie podoba. Kocham go takiego jaki jest 🙂
no i to jest włażnie zdrowe podejżcie do sprawy 😀
9 czerwca 2008 at 14:04Witam:)
A więc zawędrowałem i tutaj:)
Powiem wam szczerze że jako małolat było dla mnie nie do przyjęcia żebym się miał ogolić w miejscu intymnym 🙂 … aż do jednego momentu kiedy mnie naszło żeby spróbować 🙂 Bo wiadomo że te włoski cholernie szybko odrastają więc spróbowałem:) … noi …. gole się tam do dziż … lecz nie jest to jakież regularne … niekiedy potrafi mi urosnąć nawet ponad 1 cm włosków i dopiero gole … wiadomo że im większe tym dłużej trzyma się wydepilowana czężć ciała:) więc mówie TAK dla golenia miejsc intymnych chociażby ze wzgledu na HIGIENE:) wiadomo że w te włosy wchodzą różne „brudy” itd:) a takto czuje się komfortowo i moja TURKA też woli jak jest malutko włosków więc jest OK 🙂9 czerwca 2008 at 15:43Wydepilowane krocze i pachy.
Klatka OBOWIĄZKOWO owłosiona. 😀9 czerwca 2008 at 17:02mój mały sie tak goli ale nie na zero i to wygłąda dużo lepiej niż totalny zarost;]
10 czerwca 2008 at 10:16Jeju nieeee 😯
Ja jestem przeciw goleniu sie facetow 😯11 czerwca 2008 at 08:36Golić – nie na łyso – ale na krótko 😉 to moje zdanie 😀 i mojego faceta 😉
11 czerwca 2008 at 10:34Ostatnio moj A. mi zadal takie pytanie -odpowiedzialam,ze nie golic,ale w sumie nie umialam tego wyjasnic 8) Tak jakos sie chyba przyjelo 🙄
11 czerwca 2008 at 11:18moim zdaniem to wkestia gustu 🙂 Człowiek tak stworzony więc jeżli komuż pasuje i nie przeszkadza to nie ma problemu 🙂 Mnie i mojej kobietce akurat nie pasuje więc raz na czas jest na zero:)
11 czerwca 2008 at 14:32a nie swedzi Cie kiedy juz tak troche podrosna??
Nie kluje Twojej partnerki??30 czerwca 2008 at 15:16moim zdaniem tak, jest czyżciej i przyjemniej 🙂
3 lipca 2008 at 08:44EE tam ja jednak chyba wole jak facet dba o czystosc mimo tego,ze sie nie goli tam..
14 lipca 2008 at 09:07@Żelka wrote:
mój mały sie tak goli ale nie na zero i to wygłąda dużo lepiej niż totalny zarost;]
jestem całkowicie za:) nie całkiem na zero ale też nie na kociaka:P tak w sam raz:) mniam 🙄 😆
- AutorOdp.