• Autor
    Odp.
  • krolewna
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 27
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Mój mężczyzna goli sie tylko na twarzy. I tak mi sie podoba. Kocham go takiego jaki jest 🙂

no i to jest włażnie zdrowe podejżcie do sprawy 😀

turek
    Member
    • Odp.: 18
    • Bywalec

Witam:)
    A więc zawędrowałem i tutaj:)
    Powiem wam szczerze że jako małolat było dla mnie nie do przyjęcia żebym się miał ogolić w miejscu intymnym 🙂 … aż do jednego momentu kiedy mnie naszło żeby spróbować 🙂 Bo wiadomo że te włoski cholernie szybko odrastają więc spróbowałem:) … noi …. gole się tam do dziż … lecz nie jest to jakież regularne … niekiedy potrafi mi urosnąć nawet ponad 1 cm włosków i dopiero gole … wiadomo że im większe tym dłużej trzyma się wydepilowana czężć ciała:) więc mówie TAK dla golenia miejsc intymnych chociażby ze wzgledu na HIGIENE:) wiadomo że w te włosy wchodzą różne „brudy” itd:) a takto czuje się komfortowo i moja TURKA też woli jak jest malutko włosków więc jest OK 🙂

Dobrusia
    Member
    • Odp.: 26
    • Bywalec

Wydepilowane krocze i pachy.
    Klatka OBOWIĄZKOWO owłosiona. 😀

Zelka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 248
    • Zapaleniec

mój mały sie tak goli ale nie na zero i to wygłąda dużo lepiej niż totalny zarost;]

Adusia
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 215
    • Zapaleniec

Jeju nieeee 😯
    Ja jestem przeciw goleniu sie facetow 😯

kociak84
    Member
    • Odp.: 107
    • Zapaleniec

Golić – nie na łyso – ale na krótko 😉 to moje zdanie 😀 i mojego faceta 😉

Adusia
    Member
    • Zapaleniec

Ostatnio moj A. mi zadal takie pytanie -odpowiedzialam,ze nie golic,ale w sumie nie umialam tego wyjasnic 8) Tak jakos sie chyba przyjelo 🙄

turek
    Member
    • Odp.: 18
    • Bywalec

moim zdaniem to wkestia gustu 🙂 Człowiek tak stworzony więc jeżli komuż pasuje i nie przeszkadza to nie ma problemu 🙂 Mnie i mojej kobietce akurat nie pasuje więc raz na czas jest na zero:)

Adusia
    Member
    • Zapaleniec

a nie swedzi Cie kiedy juz tak troche podrosna??
    Nie kluje Twojej partnerki??

Katie
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

moim zdaniem tak, jest czyżciej i przyjemniej 🙂

Adusia
    Member
    • Zapaleniec

EE tam ja jednak chyba wole jak facet dba o czystosc mimo tego,ze sie nie goli tam..

Monisia
    Member
    • Odp.: 33
    • Bywalec

@Żelka wrote:

mój mały sie tak goli ale nie na zero i to wygłąda dużo lepiej niż totalny zarost;]

jestem całkowicie za:) nie całkiem na zero ale też nie na kociaka:P tak w sam raz:) mniam 🙄 😆

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Kobieto czy facet powinien byc wydefilowany w miejscu imtymn"

Przewiń na górę