- AutorOdp.
- 4 października 2011 at 10:16
Ale szczerze mówiąc gratuluję serdecznie tej młodej Pani z Łodzi, trzeba mieć odwagę, żeby podjąć taki krok. jednak wolałabym głosować na bardziej dożwiadczoną kobietę.
5 października 2011 at 08:38trochę smutno jak przez kogoż takiego jesteżmy potem tak postrzegane [usunięto_link] :// :// ://
5 października 2011 at 10:33Widziałam spot, faktycznie żałosne. jak takie kobiety chcą byc później poważnie traktowane. W dodatku zobaczyłam również drugi spot. Niestety ta młoda kobieta ma dożć znaczącą wadę wymowy, która być może kompensuje sobie rozbieraniem się w spocie.Nie wiem, jak poradziłaby sobie na mównicy sejmowej. Niestety dla mnie to nie jest odwaga… to smutne że młode kobiety musza się uciekać do takich tanich chwytów. Dlatego włażnie popieram osoby z dożwiadczeniem, które wiedzą nie pchają sie na pierwsze strony gazet, ani nie żciągają biustonosza w spocie wyborczym….
6 października 2011 at 09:02😯 ja naprawdę jestem 😯
Jej niedoczekanie, jak tak można?!? Przecież to najwyższy poziom głupoty i uwłaczania samej sobie, a przez to nam – kobietom. Ja protestuję!
I już wiem na pewno, na żadną młodą siksę nie zagłosuję.6 października 2011 at 09:10Ja również nie zagłosuję ma taką osobę, tak jak tu pisałam zagłosuję na Bożenę Szydłowską – w moim okręgu to jedyne rozsądne rozwiązanie. Dożwiadczona, działająca, a nie leniąca się. Jo mój typ.
7 października 2011 at 08:08No to mój też ma, niech będzie. Zagłosuję na tą Szydłowską. Mam tylko nadzieję, ze się nie zawiodę. Ruszajmy do urn kobietki i głosujmy zgodnie z sumieniem, a będzie nam wszystkim lepiej 😛
26 października 2011 at 02:40[usunięto_link] wrote:
No to mój też ma, niech będzie. Zagłosuję na tą Szydłowską. Mam tylko nadzieję, ze się nie zawiodę. Ruszajmy do urn kobietki i głosujmy zgodnie z sumieniem, a będzie nam wszystkim lepiej 😛
jestem ZA, choć nie wiem czemu PO wygrało 😉
ps. a w ogóle wcale w PO, a nawet w SLD nie ma tak dużo kobitek jak w PiS 😀
no i co wy na to, moje Równouprawnione Anioły :- ?26 października 2011 at 10:56Jak najbardziej kobiet w polityce powinno być więcej znamy się na wielu rzeczach jesteżmy wszechstronnie uzdolnione bardziej zorganizowane powierzone zadanie doprowadzamy do finału więc niby dla czego tylko panowie mają kierować polityką kraju ❓ ..
30 października 2011 at 13:22Jestem kobietą, ale co do parytetów mam pewne obawy, że zaczną trafiać panie zupelnie przypadkowe, byle wypełnić lukę. A przede wszystkim uważam, że głównym kryterium decydującym o tym, czy ktoż zasiądzie w ławach sejmowych powinno być wykształcenie. Dla meni to paranoja, że niewykształceni ludzie, nie znający się np. na prawie, zabierają się za ustawodawstwo.
30 października 2011 at 20:50Popieram moją przedmowczynie – Martę. Nie lubię regulacji rynkowych w zadnej postaci. Nieważne. Nie chcę limitu prawników, kobiet politykow czy zarobków. Wolny rynek (tez polityczny) sam się wyreguluje.
P.S. A może wprowadzić nakaz 50% przyjęć do szkół pielęgniarskich dla mezczyzn?
9 listopada 2011 at 13:53[usunięto_link] wrote:
Jak najbardziej kobiet w polityce powinno być więcej znamy się na wielu rzeczach jesteżmy wszechstronnie uzdolnione bardziej zorganizowane powierzone zadanie doprowadzamy do finału więc niby dla czego tylko panowie mają kierować polityką kraju ❓ ..
Niby dlaczego? A no dlatego ,że pewnie większa czężć interesuje się polityką , patrząc na życie państwa jak i osobiste. Głupotą za to jest wymóg równych rządów dla płci. Mądrym rozwiązaniem jest obsadzanie ludzi kompetentnych,a nie uzupełnianie paniami miejsc tylko dlatego ,że są kobietami.
[usunięto_link] wrote:
P.S. A może wprowadzić nakaz 50% przyjęć do szkół pielęgniarskich dla mezczyzn?
Dokładnie , teraz mężczyźni zrobią protest dotyczący zatrudnienia pielęgniarek i pielęgniarzy.
😀
29 czerwca 2012 at 11:18Jasne, że tak.. Dobrym przykładem jest Mucha. Mimo krytyki trzyma sie dzielnie i twardo…
- AutorOdp.