- AutorOdp.
- 27 października 2007 at 18:07
wydaje mi sie zmoegu punktu widzenia ze dopasowane sa seksowniejsze dopasoiwuja sie do ciała, pokazuja je takie jest moje zdanie ja lubie bardzo dopzasowane i tylko w takich chodze w innych bym sie zle czuła
27 października 2007 at 18:59Odpowiedź została zgłoszona za nieprawidłową treść.
ja osobiżcie wolę luźniejsze ale dopasowane też znajdę w swojej garderobie 🙂
29 października 2007 at 17:11Mrowka podzielamTwoje zdanie. Ja lubie kobiety w dopasowanych spodniach bo widac waska talie, szerokie biodra i okragle pagorki.
29 października 2007 at 17:17[usunięto_link] wrote:
Najwiecej kobiet chodzi w dopasowanych spodniach, a dlaczego nie w luznych?
Ja np w luźnych spodniach czuje sie frajersko… w luźnyxh moge sobie tylko po domu chodzić 🙂
29 października 2007 at 17:31[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Najwiecej kobiet chodzi w dopasowanych spodniach, a dlaczego nie w luznych?
Ja np w luźnych spodniach czuje sie frajersko… w luźnyxh moge sobie tylko po domu chodzić 🙂
U mnie dokładnie jet tak samo. W luźnych spodniach chodzę po domu bo jest mi najwygodniej, a w dopasowanych wychodzę do ludzi. 😆
31 października 2007 at 14:09A dlaczego w dopasowanych do ludzi, a nieodwrotnie?
31 października 2007 at 18:27ja w niedopasowanych czuje sie antyseksownie:PP lepiej sie czuje wdopasowanych podrkesla kobiece kształty,
w domku sobie chodze w luznych:) jak kolezanki
2 listopada 2007 at 15:16W pelni podzielam Twoje zdanie. Kobiety w spodniach i to w dopasowanych, wygladaja kobieco i seksownie niz w sukienkach.
2 listopada 2007 at 15:46ja tam uwielbiam spodnie i mam ich cala szafe..spodniczki tak owczem, ale glownie latem…uwielbiam rybaczki i biodrówki..zdecydowanie obcisle…sa zarowno wygodne, praktyczne i sexi 😉
8 listopada 2007 at 22:06Jest dziwne to, że miliony Polek chodzi w spodniach a tylko jednostki się wypowiadają, dlaczego to robią. Czy Polska to klerykalne państwo?
10 listopada 2007 at 08:09Juz dawno nie bylem w Polsce. A co mowi kosciol na temat kobiet w spodniach?
10 listopada 2007 at 08:41[usunięto_link] wrote:
Juz dawno nie bylem w Polsce. A co mowi kosciol na temat kobiet w spodniach?
buahahahah
10 listopada 2007 at 09:09[usunięto_link] wrote:
Juz dawno nie bylem w Polsce. A co mowi kosciol na temat kobiet w spodniach?
A co ma mówić?
10 listopada 2007 at 13:52Kilka miesiecy temu, gdzies przeczytalem, ze ksieza nie lubia gdy kobiety przychodza do kosciola w spodniach. Czy tak rzeczywiscie jest?
10 listopada 2007 at 14:09Jak to nie lubią? Nie słyszałam nic o tym. Mogą sobie nie lubić, ja chodzę do kożcioła nie dla księzy.
- AutorOdp.