- Ten temat ma 39 odpowiedzi, 11 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 19 lat, 7 miesięcy temu przez
Figa.
- AutorWpisy
- 13 stycznia 2006 o 13:53 #12126
Ja cos na ten temat moge napisac.Odkrylam niedawno jak wygladaja porzadki u facetow.Wiec tak dzwoni ze sie nie spotkamy bo on bedzie sprzatal…no i przyjezdzam do niego na drugi dzien i w pokoju nic zero zmiany burdel jaki byl taki jest ale z dwoma wyjatkami buty stoja rowno i z biurka w koncu zabral porozwalane dokumenty,reszta jak byla taka jest pajeczyny scianach kurzu tyle ze az szaro i pelno piachu bllleee…no to spytalam go gdzie te porzadki a on ze przeciez widze sama …(tylko co…) i zaczela sie rozmowa ….
Podał mi dwa terminy 1 wszy to sprzatanie-wiec przekladanie rzeczy z miejsca na miejsce 2 gi to generalne porzadki czyli wszystko to co sie robi podczas sprzatania
te jego generalne porzadki robi raz na sama nie wiem ile minal rok a nie widzialam 🙂 a sprzatanie to usuniecie brudnych skarpetek z łózka poczym połozenie sie na nim i dlugi spokojny sen (bo ja nie bombarduje go telefonami bo jak juz sprzata to bogu dzieki ze sprzata 🙂14 stycznia 2006 o 11:13 #12127No ja powiem tak. Moj pan jest pedancikiem , lubi porządek i bardzo dba o niego:)))
Tak wiec ogólnie jest ład w domu:)))12 lutego 2006 o 15:23 #12128Ale się zakurzył …….. tak ważny temat
16 lutego 2006 o 10:08 #12129Mój facet wogle nie sprząta sam z siebie (tylko pod przymusem), co zrobić, pozostaje tylko kochać :jupi:
24 lutego 2006 o 10:56 #12130No u was w domu mamy równe role w sprzątaniu:)))
Tak wiec mój kochany mąż jeżli jest tylko w domu……..co ostatnio jest rzadkożcią to sprząta.
W sumie wszystko wolałby robić poza siedzeniem przed kompem :}}4 marca 2006 o 19:01 #12131A mój facet nie wytrzymał próby czasu……
Wróciłam i okazało się, że nie jest juz moim facetem w d….. z nim.
Faceci są jak psy, zwęszą każdą okazję.
Z resztą pewnie nam było nie pisane być razem. Co do jego prac w domu?
Był totalnym lewusem, wyniańczonym przez matkę.
Nawet po łyżkę do zupy nie wstał…..
Jesteżcie w stanie wyobraziź sobie nasz związek????
Hahhahahaha6 marca 2006 o 15:17 #12132Zdziżka to Ty chyba byłaż wielką altruistką….
Już ja bym mu łyżkę podała…….. -!24 marca 2006 o 23:26 #12133tak Figuniu? a jak w fatruszku z podwiązkami?
To byłaby przyjemnożć nielada28 marca 2006 o 17:44 #12134Moj mąz to pedant a jak nie to niewiele mu brakuje 😕 i cięzko sie z takim zyje.
Codziennie sprzata i juz mnie to wkurza bo czuje sie jakbyj ja nic w domu nie robila. czesto jest tak ze planuje np jutro rano umy lazienke albo wyszorowac piekarnik..cokolwiek… wstaje rano a tu juz posprzatane bo mąz wstal o 6 ( spac nie mogl) i posprzatal. Musze powiedziec ze 90% sprzatania w domu wykonuje moj mąz. Czesto mam wyrzuty sumienia.
Nie siedze bezczynnie, gotuje, piore chodze na zakupy ale w sprzataniu prawie sie nie udzielam. Przyjaciolki mowią ze mi zazdroszczą że chcialyby zeby ich mężowie okna myli, odkurzali itp…ale prawdę mowiąc to wcale nie jest takie dobre28 marca 2006 o 18:44 #12135@berek wrote:
tak Figuniu? a jak w fatruszku z podwiązkami?
To byłaby przyjemnożć nieladaBerku…….jesli tak lubisz….podwiazki rzadziej, normalnie pończochy samonożne:))))
28 marca 2006 o 19:14 #12136Figa kusi podczas sprzątania 😉
Ja jakoż nie mogę się przekonać do samonożnych, nie wiem dlaczego ale mi niewygodnie, mam wrażenie ze same spadną 😉
jak juz musze to nosze na pasku ale w sumie to niewiele razy mialam na sobie pończochy 😕29 marca 2006 o 09:41 #12137@kasia@caprice.com.pl wrote:
Figa kusi podczas sprzątania 😉
Ja jakoż nie mogę się przekonać do samonożnych, nie wiem dlaczego ale mi niewygodnie, mam wrażenie ze same spadną 😉
jak juz musze to nosze na pasku ale w sumie to niewiele razy mialam na sobie pończochy 😕Jak spadną to jeszcze lepiej :ok:
30 marca 2006 o 09:01 #12138:- znowu mam skojarzenia 😉
30 marca 2006 o 09:14 #12139@kasia@caprice.com.pl wrote:
:- znowu mam skojarzenia 😉
Co bym nie powiedział to Kasia ma skojarzenia hahahah
30 marca 2006 o 11:31 #12140Ha włażnie, sama nie wiem dlaczego 😉
Chyba wiosna tak działa 😉 - AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.