• Autor
    Odp.
  • nattalkka
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 20
    • Bywalec

Ja cos na ten temat moge napisac.Odkrylam niedawno jak wygladaja porzadki u facetow.Wiec tak dzwoni ze sie nie spotkamy bo on bedzie sprzatal…no i przyjezdzam do niego na drugi dzien i w pokoju nic zero zmiany burdel jaki byl taki jest ale z dwoma wyjatkami buty stoja rowno i z biurka w koncu zabral porozwalane dokumenty,reszta jak byla taka jest pajeczyny scianach kurzu tyle ze az szaro i pelno piachu bllleee…no to spytalam go gdzie te porzadki a on ze przeciez widze sama …(tylko co…) i zaczela sie rozmowa ….
    Podał mi dwa terminy 1 wszy to sprzatanie-wiec przekladanie rzeczy z miejsca na miejsce 2 gi to generalne porzadki czyli wszystko to co sie robi podczas sprzatania
    te jego generalne porzadki robi raz na sama nie wiem ile minal rok a nie widzialam 🙂 a sprzatanie to usuniecie brudnych skarpetek z łózka poczym połozenie sie na nim i dlugi spokojny sen (bo ja nie bombarduje go telefonami bo jak juz sprzata to bogu dzieki ze sprzata 🙂

Skowronek
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 85
    • Stały bywalec

No ja powiem tak. Moj pan jest pedancikiem , lubi porządek i bardzo dba o niego:)))
    Tak wiec ogólnie jest ład w domu:)))

berek
    Member
    • Odp.: 195
    • Zapaleniec

Ale się zakurzył …….. tak ważny temat

black_mamba
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 743
    • Zasłużony

Mój facet wogle nie sprząta sam z siebie (tylko pod przymusem), co zrobić, pozostaje tylko kochać :jupi:

Figa
    Keymaster
    • Tematów: 59
    • Odp.: 880
    • Zasłużony

No u was w domu mamy równe role w sprzątaniu:)))
    Tak wiec mój kochany mąż jeżli jest tylko w domu……..co ostatnio jest rzadkożcią to sprząta.
    W sumie wszystko wolałby robić poza siedzeniem przed kompem :}}

zdziska
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 32
    • Bywalec

A mój facet nie wytrzymał próby czasu……
    Wróciłam i okazało się, że nie jest juz moim facetem w d….. z nim.
    Faceci są jak psy, zwęszą każdą okazję.
    Z resztą pewnie nam było nie pisane być razem. Co do jego prac w domu?
    Był totalnym lewusem, wyniańczonym przez matkę.
    Nawet po łyżkę do zupy nie wstał…..
    Jesteżcie w stanie wyobraziź sobie nasz związek????
    Hahhahahaha

Figa
    Keymaster
    • Zasłużony

Zdziżka to Ty chyba byłaż wielką altruistką….
    Już ja bym mu łyżkę podała…….. -!

berek
    Member
    • Odp.: 195
    • Zapaleniec

tak Figuniu? a jak w fatruszku z podwiązkami?
    To byłaby przyjemnożć nielada

[email protected]
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 1317
    • Maniak

Moj mąz to pedant a jak nie to niewiele mu brakuje 😕 i cięzko sie z takim zyje.
    Codziennie sprzata i juz mnie to wkurza bo czuje sie jakbyj ja nic w domu nie robila. czesto jest tak ze planuje np jutro rano umy lazienke albo wyszorowac piekarnik..cokolwiek… wstaje rano a tu juz posprzatane bo mąz wstal o 6 ( spac nie mogl) i posprzatal. Musze powiedziec ze 90% sprzatania w domu wykonuje moj mąz. Czesto mam wyrzuty sumienia.
    Nie siedze bezczynnie, gotuje, piore chodze na zakupy ale w sprzataniu prawie sie nie udzielam. Przyjaciolki mowią ze mi zazdroszczą że chcialyby zeby ich mężowie okna myli, odkurzali itp…ale prawdę mowiąc to wcale nie jest takie dobre

Figa
    Keymaster
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

tak Figuniu? a jak w fatruszku z podwiązkami?
    To byłaby przyjemnożć nielada

Berku…….jesli tak lubisz….podwiazki rzadziej, normalnie pończochy samonożne:))))

[email protected]
    Member
    • Maniak

Figa kusi podczas sprzątania 😉

Ja jakoż nie mogę się przekonać do samonożnych, nie wiem dlaczego ale mi niewygodnie, mam wrażenie ze same spadną 😉
    jak juz musze to nosze na pasku ale w sumie to niewiele razy mialam na sobie pończochy 😕

jakubek
    Keymaster
    • Tematów: 37
    • Odp.: 1015
    • Maniak

[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:

Figa kusi podczas sprzątania 😉

Ja jakoż nie mogę się przekonać do samonożnych, nie wiem dlaczego ale mi niewygodnie, mam wrażenie ze same spadną 😉
    jak juz musze to nosze na pasku ale w sumie to niewiele razy mialam na sobie pończochy 😕

Jak spadną to jeszcze lepiej :ok:

[email protected]
    Member
    • Maniak

:- znowu mam skojarzenia 😉

jakubek
    Keymaster
    • Tematów: 37
    • Odp.: 1015
    • Maniak

[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:

:- znowu mam skojarzenia 😉

Co bym nie powiedział to Kasia ma skojarzenia hahahah

[email protected]
    Member
    • Maniak

Ha włażnie, sama nie wiem dlaczego 😉
    Chyba wiosna tak działa 😉

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Kolejny temat: Mężczyzna w domu????"

Przewiń na górę