- AutorOdp.
- 20 grudnia 2012 at 08:42
Mam wrażenie, że temat kominków jest aktualnie na czasie. Czytam gazety dotyczące wystroju domu i w tym samym momencie widziałam 3 artykuły pożwięcone włażnie kominkom. Nie zdawałam sobie sprawy, ile jest rodzajów nowoczesnych kominków. Są i takie które można wbudować w szklany stół w salonie;) Powiem wam jednak, że miałam wrażenie, że nie mają one tego klimatu, który towarzyszy starym, żeliwnym kominkom. Nawet ogień w nowoczesnych kominkach wydaje się być sztuczny! Być może zmieniłabym zdanie na ich temat gdyby jeden z nich pojawił się u mnie w salonie, jednak jest to inwestycja na tyle droga, że nie sadzę aby stało się to w najbliższej przyszłożci:)
20 grudnia 2012 at 11:18Kominek jako element dekoracyjny wspaniale się sprawdza,to fakt. Poza tym chyba najbardziej popularne sa oczywiżcie kominki z płaszczem wodnym montowane głównie w pokoju dziennym. Pamiętajmy aby odpowiednio często je czyżcić inaczej będą bardzo zaniedbane.
4 marca 2013 at 12:28Witam,
mam u siebie w sypialni kominek elektryczny z obudową jestem bardzo zadowolona bo daje wspaniały klimat i nie ma problemu z popiołem i dymem 😉
[usunięto_link]
8 marca 2013 at 09:17Hmm… kominek elektryczny. Bardzo fajna sprawa.
- AutorOdp.