• Autor
    Odp.
  • emce
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 18
    • Bywalec

😕

zdradzam
    Member
    • Odp.: 26
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Hej!
    On zawsze jej broni, i robi mi na złożć mówi, że i tak będzie z nią pracował… Na mnie zły, że za dużo piszę smsów do niego, że on jest w pracy a nie na wakacjach co ja sobie myżlę!
    Brak jakiejkolwiek czułożci z jego strony doprowadza mnie do szału!Powiedzcie sami czy mam prawo go kontrolować? Czy rzeczywiżcie olać go i nich sam zobaczy jak to jest ? Nie wiem co lepsze?

Mężuż kombinuje sobie coż na boku. A przy okazji, chciałabyż żeby on kontrolował Cię tak, jak Ty jego?

Cleo
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 857
    • Zasłużony

bez sensu jest pytanie o prawo kontroli.

autorka za to miała prawo powiedzieć mu prosto w twarz że nie życzy sobie kontaktu z tą kobietą.

ja bym tak zrobiła i tyle

ostatnio miałam sytuację ze do mojego chłopaka przykleiła się jakaż kretynka ze szkoły. na początku miałam to gdzież, ale jak już zaczęła wydzwaniać bez powodu i rozmawiać z nim bez powodu – bo co niby mojego faceta obchodzi to że ona sobie ogoliła nogi woskiem 😯 to powiedziałam mu że nie życzę sobie by zadawał się z takim pustakiem

na szczężcie on już wczeżniej mi mówił że jest po prostu głupia i przyznał mi racje

alia
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 54
    • Stały bywalec

Ja przez kontrolowanie, włażnie trace męża i nie wiem co mogę zrobić by go odzyskac.
    Nie polecam kontrolowania!!!!
    Teraz jestem mądra-gdyby mi ktoż powiedział to wczeżniej byłabym dziż szczężliwa!!!

Jeżli ktoż ze mną jest, to jest ze mną dlatego że mnie kocha,
    a nie dlatego, że chce być z kimż innym!

…mądry Polak po szkodzie… 🙁

zdradzam
    Member
    • Odp.: 26
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Ja przez kontrolowanie, włażnie trace męża i nie wiem co mogę zrobić by go odzyskac.
    Nie polecam kontrolowania!!!!
    Teraz jestem mądra-gdyby mi ktoż powiedział to wczeżniej byłabym dziż szczężliwa!!!

…mądry Polak po szkodzie… 🙁

Masz 27 lat i sama nie wiesz co jest dobre, a co be? Ktoż Ci to musi mówić?

Intro
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 194
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Masz 27 lat i sama nie wiesz co jest dobre, a co be? Ktoż Ci to musi mówić?

Niektórzy tak po prostu mają. Też mam kilku znajomych którym można doradzać i udowadniać, ale to nic nie daje – musza się sami na czymż przejechać, sami dożwiadczyc że konkretne zachowanie było głupie/nieodpowiedzialne. Po prostu niektórzy potrafią się uczyć tylko na własnych błędach, na cudzych już nie… a potem wielkie nieszczężcie, żale i gdybanie jak fajnie by było gdyby można było cofnąć czas…

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Kontrolować czy nie?"

Przewiń na górę