- AutorOdp.
- 1 czerwca 2010 at 16:23
Poda艂em sk艂adnik kremu 馃槈
2 czerwca 2010 at 14:45Sally a czyta艂a偶 badania co znajduje si臋 w rybach?
Ja polecam kosmetyki Nivea i Loreala, w zale偶no偶ci od cery.Dobrze 偶e zacz臋to rozszerza膰 ilo偶膰 kosmetyk贸w dla m臋偶czyzn.Ich sk贸ra te偶 potrzebuje wsparcia:)2 czerwca 2010 at 20:47Ja te偶 polecam ten krem (mam na my偶li Nivea, ale pewnie Loreal te偶 dobry) 馃檪 a tak poza tym, to witaminki i jeszcze raz witaminki. Nic ich tak naprawd臋 nie zast膮pi 馃槈 i daj mu si臋 czasem wyspa膰 w nocy 馃槢
3 czerwca 2010 at 09:28@Kowal wrote:
witamina C+ kofeina.
To taka og贸lna informacja opisuj膮ca kosmetyk dla m臋偶czyzn zaczerpni臋ta z internetu?
Wiesz jeden z nich ma witamin臋 C i kofein臋 ..ale je偶eli ma pom贸c..to dlaczego nie skorzysta膰 z tego ?
na pewno s膮 to dawki nie szkodliwe i sprawdzone
馃榾
kofeina np.te偶 jest wykorzystywana do masa偶u w czasie kapieli do likwidowania celluitu…i to z bardzo dobrym skutkiem.
Kowal
masz racj臋,偶e trzeba te偶 dba膰 od wewn膮trz.Suplementy to ze dwa trzy miesi膮ce trzeba ,,艂yka膰”by zacz臋艂y dzia艂a膰..i te偶 s膮 to ,,sztuczne”witaminki..
ale pomagaj膮 馃榾3 czerwca 2010 at 09:40No z internetu.艣miem w膮tpi膰 w pomoc.Wcale nie trzeba 艂yka膰 2-3miesi膮ce by co偶 poczu膰,mo偶e praktycznie po 2-3dniach.A czym niby r贸偶ni膮 si臋 sztuczne od naturalnych skoro to ten sam zwi膮zek,poza tym du偶o suplement贸w pozyskiwana jest z naturalnych.
3 czerwca 2010 at 09:44[usuni臋to_link] wrote:
@Zuziaczek wrote:
[usuni臋to_link] wrote:
Ta reklame z Mathew Foxem z LOST? mmmmrr tez widzialam 馃榾 super jest gosc ;)) A ten krem mysle, ze dziala energetyzujaco i odswiezajaco, usywa wory pod oczami itd. 馃檪
nie wiem czy to z nim, nie znam tego serialu,
bardziej chodzi mi o skutecznosc kremu, niz twarz lorealO tego mi chodzi i o ten krem :p
[usuni臋to_link]na pewno nie o twarz idzie ,ale …na pewno przyci膮ga .
Pewnie chodzi o to by m臋偶czyzna zacz膮艂 by膰 na r贸wni traktowany z kobiet膮 je偶eli idzie o kosmetyki i o dbanie o urod臋 ..
馃榾 馃榾 馃榾
Ch艂opy dbajcie o siebie.. 馃槢3 czerwca 2010 at 09:52@Kowal wrote:
No z internetu.艣miem w膮tpi膰 w pomoc.Wcale nie trzeba 艂yka膰 2-3miesi膮ce by co偶 poczu膰,mo偶e praktycznie po 2-3dniach.A czym niby r贸偶ni膮 si臋 sztuczne od naturalnych skoro to ten sam zwi膮zek,poza tym du偶o suplement贸w pozyskiwana jest z naturalnych.
馃榾 Kowal 艂yka艂am suplement na w艂osy..tyle trzeba bylo czeka膰..
馃榾
nie wiem czy to ten sam zwi膮zek i nie szczeg贸lnie mnie to interesuje.Ma dzia艂a膰 i nie szkodzi膰 馃榾
tak ma byc z suplementem i z kremem.馃榾 馃榾 馃榾
4 czerwca 2010 at 00:31@Zuziaczek wrote:
tzn ze te firmy maja raczek kosmetyki ukierunkowane na rozna wymagania, np nivea dla „normalnej” cery, a loreal tylko dla wrazliwej?
ja mam raczej ma艂o wra偶liw膮 cer臋 馃槈 czy dla mnie te偶 jest jaki偶 kremik 馃槅 ?
Zuziaczku i inne mi艂e Panie 馃榾
4 czerwca 2010 at 09:08Mo偶e peeling? 馃槢
4 czerwca 2010 at 19:31[usuni臋to_link] wrote:
@Zuziaczek wrote:
tzn ze te firmy maja raczek kosmetyki ukierunkowane na rozna wymagania, np nivea dla „normalnej” cery, a loreal tylko dla wrazliwej?
ja mam raczej ma艂o wra偶liw膮 cer臋 馃槈 czy dla mnie te偶 jest jaki偶 kremik 馃槅 ?
Zuziaczku i inne mi艂e Panie 馃榾
偶el pod oczy po nie przespanej nocy mo偶na sobie kupi膰..
albo wygra膰 na [usuni臋to_link] jaki偶 kremik czy balsam po lub przed goleniem..tylko jest ma艂o czasu :/5 czerwca 2010 at 11:03@Zuziaczek wrote:
[usuni臋to_link] wrote:
kosmetyki Nivea i Loreala, w zale偶no偶ci od cery.
O przepraszam,nie umiej臋tnie napisane:)
5 czerwca 2010 at 11:58[usuni臋to_link] wrote:
@Zuziaczek wrote:
[usuni臋to_link] wrote:
kosmetyki Nivea i Loreala, w zale偶no偶ci od cery.
O przepraszam,nie umiej臋tnie napisane:)
jagoda4 no tak s艂usznie piszesz…:)
mo偶e byc tak:maj膮 r膮czek .. a chyba jest maj膮 raczej… 馃榾ale og贸lnie wiadomo o co chodzi 馃榾
wiem ,偶e Nivea jest dobra do normalnej cery…
ale dla wra偶liwej sk贸ry dla pan贸w ,,wypu偶ci艂 „L’Oreal..nowe kosmetyki
i dobrze .Niech maj膮 panowie swoje kosmetyki a nie podbieraj膮 nam nasze albo a co jeszcze gorsze- nie dbaj膮 o siebie 馃槙
Niech znajd膮 troch臋 czasu na piel臋gnacj臋 a nie tylko -najwa偶niejsza dla nich motoryzacja,sport,pi艂ka no偶na(jaskiniowcy) 馃槢5 czerwca 2010 at 12:21[usuni臋to_link] wrote:
Niech znajd膮 troch臋 czasu na piel臋gnacj臋 a nie tylko -najwa偶niejsza dla nich motoryzacja,sport,pi艂ka no偶na(jaskiniowcy) 馃槢
K艂贸ci艂bym si臋 co pierwsze by艂o w jaskiniach hehe 馃槢
6 czerwca 2010 at 14:40L’Oreal ma ju偶 swoj膮 ugruntowan膮 na rynku pozycj臋 pewnie w du偶ej mierze kosmetykom kobiecym,ale te m臋skie pewnie b臋d膮 bardzo przydatne niekt贸rym panom w tym zabieganym 偶wiecie. 馃槬
7 czerwca 2010 at 08:37Je偶li chc膮 niech u偶ywaj膮 krem贸w,balsam贸w,nawet maseczek ale jaki偶 czas temu zobaczy艂am u swojego kolegi bezbarwny lakier na paznokciach i jako偶 dziwnie na mnie ten widok podzia艂a艂.Te偶 uwa偶acie 偶e kosmetyki dla m臋偶czyzn tak, ale do pewnej granicy?:)
- AutorOdp.