• Autor
    Odp.
  • Anonymous
    Member
    • Temat贸w: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Poda艂em sk艂adnik kremu 馃槈

jagoda4
    Member
    • Temat贸w: 21
    • Odp.: 863
    • Zas艂u偶ony

Sally a czyta艂a偶 badania co znajduje si臋 w rybach?
    Ja polecam kosmetyki Nivea i Loreala, w zale偶no偶ci od cery.Dobrze 偶e zacz臋to rozszerza膰 ilo偶膰 kosmetyk贸w dla m臋偶czyzn.Ich sk贸ra te偶 potrzebuje wsparcia:)

Nefi
    Member
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 31
    • Bywalec

Ja te偶 polecam ten krem (mam na my偶li Nivea, ale pewnie Loreal te偶 dobry) 馃檪 a tak poza tym, to witaminki i jeszcze raz witaminki. Nic ich tak naprawd臋 nie zast膮pi 馃槈 i daj mu si臋 czasem wyspa膰 w nocy 馃槢

finestra
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 18
    • Bywalec

@Kowal wrote:

witamina C+ kofeina.

To taka og贸lna informacja opisuj膮ca kosmetyk dla m臋偶czyzn zaczerpni臋ta z internetu?
    Wiesz jeden z nich ma witamin臋 C i kofein臋 ..ale je偶eli ma pom贸c..to dlaczego nie skorzysta膰 z tego ?
    na pewno s膮 to dawki nie szkodliwe i sprawdzone
    馃榾
    kofeina np.te偶 jest wykorzystywana do masa偶u w czasie kapieli do likwidowania celluitu…i to z bardzo dobrym skutkiem.
    Kowal
    masz racj臋,偶e trzeba te偶 dba膰 od wewn膮trz.Suplementy to ze dwa trzy miesi膮ce trzeba ,,艂yka膰”by zacz臋艂y dzia艂a膰..i te偶 s膮 to ,,sztuczne”witaminki..
    ale pomagaj膮 馃榾

Anonymous
    Member
    • Guru

No z internetu.艣miem w膮tpi膰 w pomoc.Wcale nie trzeba 艂yka膰 2-3miesi膮ce by co偶 poczu膰,mo偶e praktycznie po 2-3dniach.A czym niby r贸偶ni膮 si臋 sztuczne od naturalnych skoro to ten sam zwi膮zek,poza tym du偶o suplement贸w pozyskiwana jest z naturalnych.

finestra
    Member
    • Bywalec

[usuni臋to_link] wrote:

@Zuziaczek wrote:

[usuni臋to_link] wrote:

Ta reklame z Mathew Foxem z LOST? mmmmrr tez widzialam 馃榾 super jest gosc ;)) A ten krem mysle, ze dziala energetyzujaco i odswiezajaco, usywa wory pod oczami itd. 馃檪

nie wiem czy to z nim, nie znam tego serialu,
    bardziej chodzi mi o skutecznosc kremu, niz twarz loreal

O tego mi chodzi i o ten krem :p
    [usuni臋to_link]

na pewno nie o twarz idzie ,ale …na pewno przyci膮ga .
    Pewnie chodzi o to by m臋偶czyzna zacz膮艂 by膰 na r贸wni traktowany z kobiet膮 je偶eli idzie o kosmetyki i o dbanie o urod臋 ..
    馃榾 馃榾 馃榾
    Ch艂opy dbajcie o siebie.. 馃槢

finestra
    Member
    • Bywalec

@Kowal wrote:

No z internetu.艣miem w膮tpi膰 w pomoc.Wcale nie trzeba 艂yka膰 2-3miesi膮ce by co偶 poczu膰,mo偶e praktycznie po 2-3dniach.A czym niby r贸偶ni膮 si臋 sztuczne od naturalnych skoro to ten sam zwi膮zek,poza tym du偶o suplement贸w pozyskiwana jest z naturalnych.

馃榾 Kowal 艂yka艂am suplement na w艂osy..tyle trzeba bylo czeka膰..
    馃榾
    nie wiem czy to ten sam zwi膮zek i nie szczeg贸lnie mnie to interesuje.Ma dzia艂a膰 i nie szkodzi膰 馃榾
    tak ma byc z suplementem i z kremem.

馃榾 馃榾 馃榾

hard-man
    Member
    • Temat贸w: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

@Zuziaczek wrote:

tzn ze te firmy maja raczek kosmetyki ukierunkowane na rozna wymagania, np nivea dla „normalnej” cery, a loreal tylko dla wrazliwej?

ja mam raczej ma艂o wra偶liw膮 cer臋 馃槈 czy dla mnie te偶 jest jaki偶 kremik 馃槅 ?

Zuziaczku i inne mi艂e Panie 馃榾

Nefi
    Member
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 31
    • Bywalec

Mo偶e peeling? 馃槢

finestra
    Member
    • Bywalec

[usuni臋to_link] wrote:

@Zuziaczek wrote:

tzn ze te firmy maja raczek kosmetyki ukierunkowane na rozna wymagania, np nivea dla „normalnej” cery, a loreal tylko dla wrazliwej?

ja mam raczej ma艂o wra偶liw膮 cer臋 馃槈 czy dla mnie te偶 jest jaki偶 kremik 馃槅 ?

Zuziaczku i inne mi艂e Panie 馃榾

偶el pod oczy po nie przespanej nocy mo偶na sobie kupi膰..
    albo wygra膰 na [usuni臋to_link] jaki偶 kremik czy balsam po lub przed goleniem..tylko jest ma艂o czasu :/

jagoda4
    Member
    • Zas艂u偶ony

@Zuziaczek wrote:

[usuni臋to_link] wrote:

kosmetyki Nivea i Loreala, w zale偶no偶ci od cery.

O przepraszam,nie umiej臋tnie napisane:)

finestra
    Member
    • Bywalec

[usuni臋to_link] wrote:

@Zuziaczek wrote:

[usuni臋to_link] wrote:

kosmetyki Nivea i Loreala, w zale偶no偶ci od cery.

O przepraszam,nie umiej臋tnie napisane:)

jagoda4 no tak s艂usznie piszesz…:)
    mo偶e byc tak:maj膮 r膮czek .. a chyba jest maj膮 raczej… 馃榾

ale og贸lnie wiadomo o co chodzi 馃榾

wiem ,偶e Nivea jest dobra do normalnej cery…
    ale dla wra偶liwej sk贸ry dla pan贸w ,,wypu偶ci艂 „L’Oreal..nowe kosmetyki
    i dobrze .Niech maj膮 panowie swoje kosmetyki a nie podbieraj膮 nam nasze albo a co jeszcze gorsze- nie dbaj膮 o siebie 馃槙
    Niech znajd膮 troch臋 czasu na piel臋gnacj臋 a nie tylko -najwa偶niejsza dla nich motoryzacja,sport,pi艂ka no偶na(jaskiniowcy) 馃槢

Anonymous
    Member
    • Guru

[usuni臋to_link] wrote:

Niech znajd膮 troch臋 czasu na piel臋gnacj臋 a nie tylko -najwa偶niejsza dla nich motoryzacja,sport,pi艂ka no偶na(jaskiniowcy) 馃槢

K艂贸ci艂bym si臋 co pierwsze by艂o w jaskiniach hehe 馃槢

finestra
    Member
    • Bywalec

L’Oreal ma ju偶 swoj膮 ugruntowan膮 na rynku pozycj臋 pewnie w du偶ej mierze kosmetykom kobiecym,ale te m臋skie pewnie b臋d膮 bardzo przydatne niekt贸rym panom w tym zabieganym 偶wiecie. 馃槬

jagoda4
    Member
    • Zas艂u偶ony

Je偶li chc膮 niech u偶ywaj膮 krem贸w,balsam贸w,nawet maseczek ale jaki偶 czas temu zobaczy艂am u swojego kolegi bezbarwny lakier na paznokciach i jako偶 dziwnie na mnie ten widok podzia艂a艂.Te偶 uwa偶acie 偶e kosmetyki dla m臋偶czyzn tak, ale do pewnej granicy?:)

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " kosmetyk dla faceta"

Przewi艅 na g贸r臋