• Autor
    Odp.
  • patii198
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 18
    • Bywalec

Zdarza mi się kupić coż dlatego, że urzekło mnie jego opakowanie, ale pod warunkiem, że skład tego kosmetyku nie zrobi krzywdy mojej skórze.

tankian00
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 251
    • Zapaleniec

nie zwracalam wczesniej uwagi, ze oriflame ma takie olejki spa do kapieli, trzeba bedzie go kiedys wyprobowac…a moze zazycze sobie od faceta na gwiazdke? 😀 Taki caly zestaw SPA i nie bede az do sylwestra wychodzic z wanny 😛

Ola44
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 69
    • Stały bywalec

a on tylko na tacy będzie Ci przynosił wykwintne dania:)
    ale pomysł faktycznie niezły, nawet, żeby komuż sprezentować taki zestaw spa, mamie, siostrze czy koleżance:)

tankian00
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 251
    • Zapaleniec

mama mnie uprzedzila z prezentem i kupila taki zestaw z oriflame peeling i olejek swedish spa mojej siostrze, znalazlam dzis w szafie 😀 Ma znajoma, ktora zajmuje sie rozprowadzaniem tych kosmetykow. Wydaje mi sie, ze musiala podsluchac nasza dyskusje z siostra na ten temat:D Nie ma co szczwana kobitka:D Widzialam jeszcze jakies perfumki, ale byly zapakowane wiec juz nie otwieralam…ciekawe dla kogo^^ przez chwile poczulam sie jak wtedy, kiedy czekalo sie na prezenty od Mikolaja !:)

ola57777
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 612
    • Zasłużony

No własnie sama widziałam ich najnowszy katalog i sama sie zastanawiałam nad wyborem dobrego prezentu. Zwłaszcza ze moja siostra i moja mama bardzo lubią kosmetyki Oriflame.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Kosmetyk po opakowaniu?"

Przewiń na górę