• Autor
    Odp.
  • telka
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 39
    • Bywalec

Czy sądzicie, ze preparat ujędrniający biust to dobry pomysł na prezent dla mamy? Boje się, ze jak jej cos takiego sprezentuje, to się może obrazić, a jednoczeżnie mówiła, ze cos takiego by chciała¦

asiulka1985
    Member
    • Tematów: 33
    • Odp.: 202
    • Zapaleniec

Jeżeli mówiła, że chce to nie widzę problemu. No gorzej jakby nic nie mówiła i by dostała, mogłoby być niezręcznie…

kosmo79
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 291
    • Zapaleniec

Jeszcze kwestia tego co mama chce ujędrnić ,bo nie wiem jak Wam ,ale mnie takie kremy jakos nie bardzo pomagaja.

asiulka1985
    Member
    • Tematów: 33
    • Odp.: 202
    • Zapaleniec

Ja nie próbowałam nigdy.

radka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 31
    • Bywalec

Ja tam mam wątpliwożci (nawet jeżli mówiła, ze chce) “ to jak dawanie w prezencie kremów na cellulit¦ 😛

telka
    Member
    • Bywalec

No włażnie wiem¦ Wychodzę z założenia, ze na prezent najlepiej dać cos, co ktoż by chciał, ale sam sobie tego nie kupi, bo mu szkoda pieniędzy 🙂 No i te ujedrniacze biustu idealnie pasujঠNie należy to do najtańszych rzeczy i dlatego mama sama sobie nie kupiła¦ Ale mimo wszystko jakos ciągle mi glupio…

kosmo79
    Member
    • Zapaleniec

A może skoro mama ma takie „potrzeby” może tak naprawde podpytac czy nie jest zainteresowana może po prostu jakimż zabiegiem.To w sumie nie jest zła mysl ,bo coraz wiecej kobiet korzysta z usług medycyny estetycznej.

kalmarka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 32
    • Bywalec

Dokładnie o tym samym pomyslałam 🙂 Może lepiej było by zafundować jej zbieg ujędrniający i wybrać się z nią 😉 Unikniesz niezręcznego prezentu, a i sama dla siebie będziesz miałą trochę przyjemnożci…

kosmo79
    Member
    • Zapaleniec

E tam,nie wierze w takie masaże ujędrniajace biust…I niby na ile Ci takie masaże starcza ?
    Ja mysle ze tutaj zabieg będzie z większą korzyżcia dla mamy.

telka
    Member
    • Bywalec

Dziewczyny – bardzo dobry pomysł z tym zabiegiem! Zaczynami być głupio, ze sama na niego nie wpadłam¦ Siostrę namowie i zrobimy sobie babskie wyjżcie. Ostatnio tak jesteżmy zalatane, że się spotkać nie możemy, a to dobry powód. A macie może miejsce do polecenia w Warszawie? No i takie, żeby cenowo sensownie wyszło…?

jagoda4
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 863
    • Zasłużony

E tam, włąsnej mamie to nie powinnaż mieć oporów. Jak chce spróbować to przecież się nie obrazi.

telka
    Member
    • Bywalec

No wiem 🙂 Tylko, że mama ostatnio trochę schudła i jakoż przewrażliwiona się zrobiła. Kilka miesięcy temu bym się nie bała kupić nic na ujędrnianie, teraz to aż strach 😛 Z resztą pomysł na wspołny zabieg już mi się spodobał 😀

kalmarka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 32
    • Bywalec

Odpowiadajac na twoje pytanie – chodzę do Elite i jestem zadowolona. Ale nie wiem czy będzie wam pasować, bo to w warszawie. Z ujędrniania biustu, to dobrze działa SPM na biust. Najlepiej zadzwonić i się dopytać o wszystko. Ja bym jeszcze próbowała przeforsować zniżkę, jeżli byżcie takim tłumem szły 🙂

radka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 31
    • Bywalec

Ale wymyżliłyżcie 🙂 Chociaż wygląda sensownie “ mama nie powinna się obrazić. Pewnie jeszcze bardziej jej się spodoba spędzanie czasu z córkami 🙂 Nadal podtrzymuję, że głupio było by kupić kremy ujędrniające – mało dają i niezręczny prezent. Zabiegi lepsze.

kosmo79
    Member
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

No wiem 🙂 Tylko, że mama ostatnio trochę schudła i jakoż przewrażliwiona się zrobiła. Kilka miesięcy temu bym się nie bała kupić nic na ujędrnianie, teraz to aż strach 😛 Z resztą pomysł na wspołny zabieg już mi się spodobał 😀

Super pomysł.Wspólny zabieg jest jak najbardziej ok.Ja przyznam sie ze nie omieszkam równiez wykorzystac tego pomysłu byc moze na Boze Narodzenie.Moja mama czesto mówi mi o SPA.Ale widze ze jest w gabinetach mnóstwo takich zabiegów jak np. czekoladoterapia na które spokojnie mozna wyciągnac mamę.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Kosmetyki na prezent"

Przewiń na górę