• Autor
    Odp.
  • Tarina
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

Ja w tym roku kupiłam mamie kosmetyki – podkład i puder, bo jej się kończyły, a używa takich lepszych od Isadory, więc na prezent spoko 🙂

kosmo79
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 291
    • Zapaleniec

Jeżli chodzi o mnie to gdybym ja dostała taki zestaw ekskluzywnych kosmetyków, mysle ze byłabym na pewno bardzo, ale to bardzo szczęsliwa i zadowolona.

adella
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 1
    • Początkujący

kosmetyków nigdy za wiele w damskiej kosmetyczce, szczególnie tych dobrych:) ja używam kosmetyków marki L’occitane i bardzo często kupuje je na prezenty – są to naturalne kosmetyki, bardzo dobre, fajnie nawilżają i bardzo przyjemnie pachną. W tym roku marka L’occitane z okazji dnia mamy w dniach 20-26 maja organizuje event w galerii mokotów podczas którego, każdy kto zapisze się w sklepie L’Occitane do Prowansalskiego Klubu Piękna – otrzyma krem do rąk z masła Shea!więcej informacji znajdziecie na stronie [usunięto_link]

ineska
    Participant
    • Tematów: 4
    • Odp.: 327
    • Pasjonat

Ja też wybieram Mamie kosmetyki, z reguły są to perfumy, lubimy z Mamą takie same zapachy 🙂 Kupuję również bombonierę wedla Pasjonata oraz duży bukiet kolorowych kwiatów.

Agito.pl
    Member
    • Odp.: 43
    • Bywalec

Ostatnio coraz popularniejsze stają się kosmetyki naturalne “ mają zbawienny wpływ na skórę, a przy tym są mniej uczulające. Można je dostać w eleganckich zestawach, idealnie na prezent 🙂

HolderDrogeria
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 32
    • Bywalec

Mogę się zgodzić, ostatnimi czasy kosmetyki naturalne zyskują coraz więcej pozytywnych opinii,więc warto mieć to na uwadze. Szeroki wybór kosmetyków w atrakcyjnych cenach znajdziecie także w naszej drogerii Holder,gdzie serdecznie zapraszam.

muminn
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

No chyba każda kobieta uwielbia dostawać kosmetyki. Zwłaszcza takie, których sama by sobie nie kupiła. Ja kupuje mamie zawsze jakiż droższy krem dobrej firmy.
    W tym roku taki prezent: idealny, bo też pięknie opakowany.

Loloshop_pl
    Member
    • Odp.: 51
    • Stały bywalec

A możesz z ciekawożci napisać w jakiej cenie jest ten krem? Pytam tak z czystej ciekawożci ponieważ sama poszukuje jakiegoż dobrego kremu. A kosmetyki na prezent zawsze będą trafionym pomysłem.

Alicha
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Ja bardziej polecam kupno bonu podarunkowego w salonie kosmetyczny niż kupno kosmetyków. Sama otrzymałam taki prezencik od męża w tym salonie [usunięto_link] i jestem bardzo zadowolona. Cudowny relaks i przemiła obsługa !

PaaTal_pl
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 14
    • Bywalec

To też ciekawa propozycja i wtedy każdy kupi sobie co bedzie mu się podobało w zamian za taki bon. Kosmetyki na prezent także będą trafione,ponieważ jest to praktyczne.

Patrycja Kokot
    Member
    • Odp.: 47
    • Bywalec

Ja czesto daje kosmetyki w prezenci, ale unikam takich rzeczy typu balsamy ujerniajace czy antycellulitowe, bo poprostu osobie obdarowanej moze byc przykro 😛 Ostatnio siostrze zrobilam prezent w golden rose, kupilam jej zestaw eyebrow styling kit do brwi, bo jakos nie byla przekonana do pielegnacji brwi, a teraz nie rusza sie z domu bez makijazu brwi, do tego dorzucilam dwie pomadki matowe i naprawde byla zadowolona.

Jogoobelka
    Member
    • Odp.: 35
    • Bywalec

Jak najbardziej, kosmetyki to swietny prezent, ale warto wiedziec kto czego uzywa, albo co sie komu przyda. ja mojej przyjaciolce kupilam kredki do twarzy z golden rose, Color Corrector Crayon zeby mogla sobie szybko i skutecznie zakryc niedoskonalosci takie jak zaczerwienienia, since pod oczami czy czarosc cery. Byla zadowolona 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Kosmetyki na prezent"

Przewiń na górę