- AutorOdp.
- 20 grudnia 2012 at 10:01
Ja w tym roku kupiłam mamie kosmetyki – podkład i puder, bo jej się kończyły, a używa takich lepszych od Isadory, więc na prezent spoko 🙂
6 maja 2013 at 13:38Jeżli chodzi o mnie to gdybym ja dostała taki zestaw ekskluzywnych kosmetyków, mysle ze byłabym na pewno bardzo, ale to bardzo szczęsliwa i zadowolona.
21 maja 2013 at 11:11kosmetyków nigdy za wiele w damskiej kosmetyczce, szczególnie tych dobrych:) ja używam kosmetyków marki L’occitane i bardzo często kupuje je na prezenty – są to naturalne kosmetyki, bardzo dobre, fajnie nawilżają i bardzo przyjemnie pachną. W tym roku marka L’occitane z okazji dnia mamy w dniach 20-26 maja organizuje event w galerii mokotów podczas którego, każdy kto zapisze się w sklepie L’Occitane do Prowansalskiego Klubu Piękna – otrzyma krem do rąk z masła Shea!więcej informacji znajdziecie na stronie [usunięto_link]
22 maja 2013 at 18:07Ja też wybieram Mamie kosmetyki, z reguły są to perfumy, lubimy z Mamą takie same zapachy 🙂 Kupuję również bombonierę wedla Pasjonata oraz duży bukiet kolorowych kwiatów.
7 czerwca 2013 at 14:54Ostatnio coraz popularniejsze stają się kosmetyki naturalne “ mają zbawienny wpływ na skórę, a przy tym są mniej uczulające. Można je dostać w eleganckich zestawach, idealnie na prezent 🙂
16 czerwca 2013 at 10:12Mogę się zgodzić, ostatnimi czasy kosmetyki naturalne zyskują coraz więcej pozytywnych opinii,więc warto mieć to na uwadze. Szeroki wybór kosmetyków w atrakcyjnych cenach znajdziecie także w naszej drogerii Holder,gdzie serdecznie zapraszam.
1 sierpnia 2013 at 13:20No chyba każda kobieta uwielbia dostawać kosmetyki. Zwłaszcza takie, których sama by sobie nie kupiła. Ja kupuje mamie zawsze jakiż droższy krem dobrej firmy.
W tym roku taki prezent: idealny, bo też pięknie opakowany.19 sierpnia 2013 at 12:20A możesz z ciekawożci napisać w jakiej cenie jest ten krem? Pytam tak z czystej ciekawożci ponieważ sama poszukuje jakiegoż dobrego kremu. A kosmetyki na prezent zawsze będą trafionym pomysłem.
19 sierpnia 2013 at 13:25Ja bardziej polecam kupno bonu podarunkowego w salonie kosmetyczny niż kupno kosmetyków. Sama otrzymałam taki prezencik od męża w tym salonie [usunięto_link] i jestem bardzo zadowolona. Cudowny relaks i przemiła obsługa !
24 września 2013 at 07:44To też ciekawa propozycja i wtedy każdy kupi sobie co bedzie mu się podobało w zamian za taki bon. Kosmetyki na prezent także będą trafione,ponieważ jest to praktyczne.
17 lutego 2017 at 13:22Ja czesto daje kosmetyki w prezenci, ale unikam takich rzeczy typu balsamy ujerniajace czy antycellulitowe, bo poprostu osobie obdarowanej moze byc przykro 😛 Ostatnio siostrze zrobilam prezent w golden rose, kupilam jej zestaw eyebrow styling kit do brwi, bo jakos nie byla przekonana do pielegnacji brwi, a teraz nie rusza sie z domu bez makijazu brwi, do tego dorzucilam dwie pomadki matowe i naprawde byla zadowolona.
17 czerwca 2017 at 12:05Jak najbardziej, kosmetyki to swietny prezent, ale warto wiedziec kto czego uzywa, albo co sie komu przyda. ja mojej przyjaciolce kupilam kredki do twarzy z golden rose, Color Corrector Crayon zeby mogla sobie szybko i skutecznie zakryc niedoskonalosci takie jak zaczerwienienia, since pod oczami czy czarosc cery. Byla zadowolona 🙂
- AutorOdp.