• Autor
    Odp.
  • ola57777
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 612
    • Zasłużony

Czekoladoterapia ????
    O co dokładnie chodzi w tym zabiegu ?
    Brzmi słodko,i nie wiem czy oby nie działał ten zabieg jak istna bomba kaloryczna ? 😉

kosmo79
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 291
    • Zapaleniec

Jest to zabieg czekoladowy na ciało, w którego skład wchodzi czekolada, aromatyczne kakao z zapachami orientalnych przypraw takich jak cejloński cynamonitd… Zabieg na bazie czekolady redukuje miejscowe depozyty tłuszczowe i cellulit, stymuluje miężnie, poprawia cyrkulację krwi.Fajnie odpręża ,poprawia samopoczucie.Wiem,ze kolezanka jak robiła w Elite płaciła za niego cos ok 300zł.

H_ulka
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

Brzmi słodko! Szkoda, że w warunkach domowych nie można go wykonać.

ola57777
    Member
    • Zasłużony

Wiesz,w takim gabinecie przynajmniej ładnie Ci to wszystko rozprowadza,nałoża odpowiednią maseczke a w domu jednak jest trudniej wykonac taki zabieg.

monia79
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Jak sama mówiła że chce to czemu nie, choć ja jestem zwolenniczką bardziej neutralnych kosmetyków, np. błyszczyk, tusz itp. jeżli oczywiżcie mama używa kosmetyków kolorowych. W markecieurody znajdziesz ciekawe propozycje:)

ola57777
    Member
    • Zasłużony

Czyli generalnie jak widac tez jestes za gabinetami ;)))
    w domu maseczki i wszystkie inne rzeczy nie sa takie profesjonalne.

anakra8
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Zapytaj mamy co chce dostać 🙂 Nie będzie wtedy problemu z nietrafionym prezentem.

sultanka
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 280
    • Zapaleniec

Lepiej jej sprezentuj może jakież kosmetyki aromatyczne i może żwieczki do odprężającej kąpieli. To bezpieczniejsza opcja.

polin
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 415
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

Lepiej jej sprezentuj może jakież kosmetyki aromatyczne i może żwieczki do odprężającej kąpieli. To bezpieczniejsza opcja.

to dobry prezent jesli ktos lubi kapiele w wannie, zawsze przydatne, trzeba tylko wybrac delikatny zapach 🙂

sultanka
    Member
    • Odp.: 280
    • Zapaleniec

nie wiem czy delikatny, myżlę, że bardziej skierowany pod konkretna osobę dopasowany do osobowożci.

SklepKokosowy
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 36
    • Bywalec

Można wybrać do takiej kąpieli jakiż fajny olejek zapachowy,np kokosowy:) Mi bardzo się podoba,a jako prezent również z pewnożcią się sprawdzi.

kosmo79
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 291
    • Zapaleniec

Na stronie sklepu z kosmetykami Nantes możecie wybrać również żwietny prezent- macie nawet kilka zestawów kosmetyków , a jak wiadomo w zestawie zawsze się bardziej opłaca. Polecam bo są to bardzo profesjonalne i dobre kosmetyki.

Kokai_pl
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 130
    • Zapaleniec

Preparat na ujędrnienie biustu? Szczerze to trochę dziwny prezent;/ Bardziej stawiałbym na tusz do rzęs, jakiż dobry podkład czy perfumę.

AiszaPerfumy_pl
    Member
    • Odp.: 106
    • Zapaleniec

Jeżli chcesz podarować mamie kosmetyk w prezencie kup jej ładne perfumy. Teraz jest na rynku tyle nowych i pięknych zapachów. Wystarczy, że będziesz wiedziała jaka jest ulubiona nuta zapachowa twojej mamy, a na pewno coż wybierzesz.

tankian00
    Member
    • Odp.: 251
    • Zapaleniec

spoko prezent:) siostrze kupilam taki zestaw, zamowilam jej kosmetyki milk&honey w oriflame i zrobilam z tego taki zestaw: oczyszczajace mleczko, krem do rak i calego ciala w takim slicznym sloiczku. Mam nadzieje, ze jej sie to spodoba, jesli chodzi o zapach, to jest bardzo ladny, bo sama mam juz z tego zel pod prysznic 😛

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Kosmetyki na prezent"

Przewiń na górę