- AutorOdp.
- 19 marca 2008 at 17:21
znam sie na chemii na tyle zeby wiedziec ze te kremy sa po prostu szkodliwe.
19 marca 2008 at 17:25[usunięto_link] wrote:
Ja jestem konsultantką Avonu i jestem zadowolona z ich kosmetyków
przewaznie kazda konsultantka jest zadowolona bo niby co ma mowic ze nie jest?jakby tak mowila to by nie miala klientow
19 marca 2008 at 17:52ja patrzę na to obiektywnie, jakos nie umiem wciskac ludziom roznych rzeczy, sa kosmetyki lepsze i gorsze wsrod Avonu, nie widze sensu, zebym miala mowic ze cos mi sie nie podoba jak jest inaczej czy klamac, ze cos jest super jak nie jest.
19 marca 2008 at 18:25ja ogolnie nie zamawiam z Avonu ale mam słabosc do żelu i dezodorantu GET READY,jest po prostu boski,zapach moich wakacji 🙂
19 marca 2008 at 18:26[usunięto_link] wrote:
ja patrzę na to obiektywnie, jakos nie umiem wciskac ludziom roznych rzeczy, sa kosmetyki lepsze i gorsze wsrod Avonu, nie widze sensu, zebym miala mowic ze cos mi sie nie podoba jak jest inaczej czy klamac, ze cos jest super jak nie jest.
Dokładnie. Ja uważam tak samo. Avon ma kiepskie niektóre kosmetyki i jak klientka zamawia to odradzam jej.
Poza tym na forum nie mam klientek więc co mi tam, że napiszę, że są złe czy nie są złe.
Ja sama ich używam i dlatego zostałam konsultantką a klientki to dodatkowy bonus.
19 marca 2008 at 19:21Ja jestem konsultantką Oriflame 🙂
Bardzo podobają mi się wody toaletowy. Jak dla mnie – najlepsze! 🙂1 kwietnia 2008 at 11:22Naprawdę Avon manipuluje ludźmi.Ja używam kosm. Faberlic.Są to kosm. tlenowe i co najważniejsze nie uczzulają mnie jak np. Avon
1 kwietnia 2008 at 11:43Każda firma manipuluje ludźmi. Po to są reklamy… 😀
1 kwietnia 2008 at 13:21Faberlic nie manipuluje ludźmi bo się nie reklamuje.
1 kwietnia 2008 at 13:27[usunięto_link] wrote:
Faberlic nie manipuluje ludźmi bo się nie reklamuje.
ale ktos tez go sprzedaje, a zeby sprzedac musi zareklamowac.
1 kwietnia 2008 at 18:58Bez reklamy nie ma nic – a reklama to czysta manipulacja.
1 kwietnia 2008 at 19:11a ja dzis zmow dalam sie skusic lezacemu w biurze katalogowi…zamowilam balsam do ciala, spray do kompletu (pomyslalam, ze lato sie zbliza…mozna czasem popachniec truskawa) i blyszczyk. tak malo, bo zdaje sobie oczywiscie sprawe, ze avon jest dosc gowniany.
aaa i mam w nosie potencjalna manipulacje:))))
1 kwietnia 2008 at 19:16[usunięto_link] wrote:
(…) zdaje sobie oczywiscie sprawe, ze avon jest dosc gowniany.
Nie rozumiem. Skoro Avon jest gówniany to dlaczego korzystasz z produktów tej firmy? Bo jak ja stwierdzam, że coż jest „gówniane” to więcej tego nie kupuję.
Może jednak manipulacja?
1 kwietnia 2008 at 19:19no pewnie, ze manipulaca. napisalam to dosc wyraznie w pierwszym poscie.
😆
1 kwietnia 2008 at 20:30[usunięto_link] wrote:
a ja dzis zmow dalam sie skusic lezacemu w biurze katalogowi…zamowilam balsam do ciala, spray do kompletu (pomyslalam, ze lato sie zbliza…mozna czasem popachniec truskawa) i blyszczyk. tak malo, bo zdaje sobie oczywiscie sprawe, ze avon jest dosc gowniany.
daj znac czy ten balsam i spray truskawkowy znosny czy raczej cuchnie skarpeciorami;) bo mialam ostatnio ochote go kupic ale potem sie troche stuknelam w glowe, ze ile razy zamawialam jakis spray z avonu to zapach byl fatalny i potem dawalam to kolezankom:) tak wiec jak juz dostaniesz te kosmetyki to napisz prosze co myslisz o nich:] z gory dzieki;)
- AutorOdp.