- AutorOdp.
- 1 kwietnia 2008 at 20:39
ja tez zamowilam ten balsam truskawkowy mysle ze zapach bedzie bardzo ladny, blyszczyk tez zamowilam:D
1 kwietnia 2008 at 23:05Z avonu to żele pod prysznic i mgiełki do ciała na lato są suuuuper 😀
2 kwietnia 2008 at 11:00a ja sobie kupiłam ten jogurtowy balsam z słoiku-jeżynowy.
z nawilżaniem to on niewiele ma wspólnego, ale pachnie fajnie 😉2 kwietnia 2008 at 12:34[usunięto_link] wrote:
ja tez zamowilam ten balsam truskawkowy mysle ze zapach bedzie bardzo ladny, blyszczyk tez zamowilam:D
to ty tez daj znac plizzzz czy ladny ten balsam czy nie, bo nie chce mi sie znowu w ciemno kupowac;)
2 kwietnia 2008 at 15:08w jakim sloiku?z avonu?co byl tam tez malinowy?
2 kwietnia 2008 at 16:09ja kupuję w Oriflame bo lubię tam kosmetyki 🙂 są dobre. perfumy np Divine niebieskie są piękne 🙂 także kremy do rąk, czy też żele do mycia ciała i twarzy 🙂
2 kwietnia 2008 at 18:05[usunięto_link] wrote:
a ja sobie kupiłam ten jogurtowy balsam z słoiku-jeżynowy.
z nawilżaniem to on niewiele ma wspólnego, ale pachnie fajnie 😉Ja również mam ten balsam pachnie super mam w słoiczku i w normalnej butelce 😀
2 kwietnia 2008 at 18:35tak, chodzi mi o avon 😀
w butli miałam czereżniowy. ale wydaje mi się że ten jogurtowy w słoiku ma fajniejszą konsystencję.
2 kwietnia 2008 at 19:02to dziwne bo ja zamowilam malinowy tez byl na okladce niby w sloiku a w normalnym okraglym opakowaniu dostalam:/
2 kwietnia 2008 at 19:05hm… ale w jakim okrągłym? butelce?
ja mam w słoiku, ale plastikowym jeżli o to chodzi… taki dożć plaski… chociaż w katalogu ten sloik trochę inaczej wygląda. (no włażnie-taki urok mazideł z katalogów 🙄 )
2 kwietnia 2008 at 19:22no w plastikowym ale takim bialym, w sumie sloikiem bym tego nei nazwala tylko pudelkiem
2 kwietnia 2008 at 20:12[usunięto_link] wrote:
z nawilżaniem to on niewiele ma wspólnego, ale pachnie fajnie 😉tez go mialam…troche zalatuje wymiotami:)))
3 kwietnia 2008 at 08:46Ja się osttanio skusiłam na balsam czereżniowy z gałką muszkatołową i płyn do kąpieli o zapachu białej czekolady i powiem, że oba całkiem ładnie pachną.
3 kwietnia 2008 at 13:13[usunięto_link] wrote:
Ja się osttanio skusiłam na balsam czereżniowy z gałką muszkatołową i płyn do kąpieli o zapachu białej czekolady i powiem, że oba całkiem ładnie pachną.
Ja miałam mgiełkie do ciała 🙂 całkiem przyzwoita 🙂
8 kwietnia 2008 at 08:12[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
z nawilżaniem to on niewiele ma wspólnego, ale pachnie fajnie 😉tez go mialam…troche zalatuje wymiotami:)))
no to fajnie muszę pachnieć… jakie mam wzięcie na dworcu wschodnim w wawie… 😉
ej… nie zauważyłam. może twój był przeterminowany albo z jakiejż dziwnej partii? nie no serio… aż sobie powącham… 😀
- AutorOdp.