- AutorOdp.
- 14 lutego 2013 at 22:10
przeglądałam te kasy stefczyka i w sumie to nawet zachęcajace oferty mają. A powiedz mi, która według ciebie jest najlepsza? sprawdziłaż jakąż?
18 lutego 2013 at 12:46hiacynta wrote:przeglądałam te kasy stefczyka i w sumie to nawet zachęcajace oferty mają. A powiedz mi, która według ciebie jest najlepsza? sprawdziłaż jakąż?[/quoteJestem w trakcie wyboru odpowiedniej oferty. Przeglądałam wiele ofert, ale Kasy Stefczyka wg. mnie dysponują najciekawszą ofertą. Poza tym, dużo znajomych poleca mi ten bank. Zweryfikuj ich oferty pod kątem tego czy Tobie będą odpowiadać. Pozdrawiam 🙂
4 kwietnia 2013 at 06:30Muszę tu wrzucić 2 grosze bo widzę, że ktoż kompletnie nie ma pojęcia o ofertach, skoro pisze o Stefczyku. Moja rada: znajdź dobrego doradcę finansowego. Aktualnie większożć kredytów robi się w PKO, Alior, ING, CA.
20 kwietnia 2013 at 09:12No w takim wypadku trzeba dokładnie sprawdzić co oferuje nam bank,jakie oprocentowanie itd. Po pierwsze w ogóle trudno jest dostać kredyt hipoteczny,a po drugie też kwota rat nie może być zbyt duża.
10 kwietnia 2014 at 10:14A ja tam się trzymam z daleka od wszelkich kredytów dla mnie to niepojete by sobie zawiesić stryczek na głowie na 30 lat.
Wole juz mieszkac skromniej.22 kwietnia 2014 at 19:51Nie wiem jak jest z programem Mieszkanie dla Młodych, ale przy poprzednim tj. Rodzina na swoim zdarzało się, że lepszy interes zrobiły osoby, które nie mają hipoteki w tym programie. Często bank po prostu zawyżał procent i miesięczna rata z tą dopłatą była wyższa od oferty kredytowej innych banków bez dopłaty.
16 maja 2014 at 10:49Te programy polegają przecież na dopłacie jakiejż czężci do odsetek od kredytu więc na dobrą sprawę w praktyce niewiele to daje,a młodym potrzebna jest stabilizacja. Jakoż nie bardzo wyobrażam sobie aby wziąć kredyt na 30 lat ,do tego dochodzi przecież także czynsz i inne opłaty.
28 maja 2014 at 10:28Deweloper Dolcan realizuje inwestycję w Warszawie , miasteczko Rubikon dla młodych z dopłatami do kredytu dla młodych . Atrakcyjne ceny i bardzo dobra lokalizacja , warto rozważyć zakup 🙂 .
6 października 2014 at 13:25Moim zdaniem mamy zbyt niestabilne czasy na to aby móc pozwolić sobie na tak duży kredyt na wiele wiele lat,ale oczywiżcie to tylko moje zdanie w tej kwestii obserwując sytuacje znajomych,to jakby wyrok w zawieszeniu taki kredyt.
26 lutego 2015 at 11:52Jeżli chodzi o santandera to ja byłam mile zaskoczona. Miałam w jednym czasie dodatkowe wydatki, przez które nie mogłam spać. Okazało się, że w bankach też pracują ludzie i pomogli mi dopasować kredyt do potrzeb. Co najlepsze kontaktowali się w trakcie spłacania. Interesowali się- a to w dzisiejszych czasach chyba jest istotne
18 marca 2015 at 23:47Kto nie ryzykuje, ten nie ma.
19 marca 2015 at 16:06Tylko kredyt nie tak łatwo dostać, coż o tym wiem…
20 marca 2015 at 21:01Jasne, że nie tak łatwo gdy ma się 2tyż dochodu.
- AutorOdp.