• Autor
    Odp.
  • kika75
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 21
    • Bywalec

krem do rak mój sprawdzony to odmładzający krem do rak z mary cohr super nawilża reće i chroni przed zimnem a wasz jaki to krem ????????

Aleksandra44
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

Najlepszy jest krem do rąk firmy Cztery Pory Roku, dobrze nawilża i pięknie pachnie!

Izys
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 183
    • Zapaleniec

Moim zdaniem bardzo dobry jest krem do rąk Diamond Cosmetics, działa o wiele dłużej niż inne tego typu kosmetyki i rewelacyjnie nawilża, a do tego bosko pachnie (posiada wyciąg z cytryny, awokado i mango)

maszka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 18
    • Bywalec

Na zimę i wyszuszone dłonie tylko neutrogena, na lato i do torebki w razie potrzeby jakiż mniej tłusty ale dobrze nawilżający np. Mariza oliwkowy lub bawełniany, może być też klasyczny Glicea rumiankowy 🙂

Idealna
    Member
    • Odp.: 36
    • Bywalec

A ja używam kremów do rąk z avonu:) Już 3 rok, bo mi najbardziej odpowiadają:))

bubblegum
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 79
    • Stały bywalec

A ja mam duży problem z wybraniem takiego kremu, który zadowoliłby mnie w 100%. Używałam garniera, ale coż jest z nim nie tak, johnsona jest ok ale też bez szału. Generalnie nawilżają dłonie bardzo fajnie, ale zostawiają na rękach taką grubą maskę, która mnie zawsze drażni.

jasama
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Mój ulubiony i niezawodny krem do rąk- z masłem Shea marki L’Occitane. Zawsze mam w torebce. Teraz, od 20-26 maja, można otrzymać ten krem w prezencie. Wystarcz, że w tych dniach zapiszecie się w Galerii Mokotów, w salonie L;Occitne do Prowansalskiego Klubu Piękna. Ponadto można wygrać wycieczkę do Prowansji,a tam lot balonem i pobyt w hotelu ze Spa
    [usunięto_link]

Mokka_Latte
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 67
    • Stały bywalec

bardzo lubię kremy do rąk z avonu, teraz mam truskawkę z guawą oraz rózę z brzoskwinią z serii naturals 🙂

na topie
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

ja stosuje krem z garniera (ten czerwony) do bardzo zniszczonych rąk

HolderDrogeria
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 32
    • Bywalec

Zarówno Glicea rumiankowa jak i Garnier są bardzo skuteczne na zimę oraz lato,co do tego nie mam wątpliwożci. Rozczarował mnie natomiast krem z Avonu, okazał się jak dla mnie mało skuteczny.

krukisyn
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

trzeba odpowiedni odobierać nie każdy do rąk jest dorby dla każdego.

Hulka
    Member
    • Odp.: 45
    • Bywalec

Mnie wogóle avonowe kremy nie odpowiadają. Poza tym nie lubię gdy krem do rąk jest wodnisty a wiele z tych tańszych i nie tylko włażnie taka jest. Miałam pórbkę kremu z manuka health, to krem z propolisem i manuką. Bardzo fajny na przesuszoną skórę, podrażnienia – mnie akurat wtedy schodziła skóra między palcami. Przeszło. W torebce przeważnie mam ziajowy kozi.

pumpkin
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 285
    • Zapaleniec

Do smarowania stosuję mażć z witaminą A, ale od czasu do czasu dokładam do tego zabieg moczenia dłoni w oleju (olej rzepakowy ma dużo witaminy A oraz E, dzięki czemu doskonale regeneruje skórę dłoni i, nie muszę chyba dodawać, natłuszcza).

Szarotka.Redcart_pl
    Member
    • Odp.: 14
    • Bywalec

Ja polecam tutaj korzystać przede wszystkim z kosmetyków naturalnych,które są bardzo skuteczne i dotyczy to także kremu do rąk. Tańszym kosztem można wiele zyskać.

paula1230
    Member
    • Odp.: 9
    • Początkujący

Garnier czerwony! Dla mnie najlepszy!

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " krem do rąk"

Przewiń na górę