- AutorOdp.
- 10 listopada 2010 at 22:16
krem do rak mój sprawdzony to odmładzający krem do rak z mary cohr super nawilża reće i chroni przed zimnem a wasz jaki to krem ????????
12 listopada 2010 at 14:48Najlepszy jest krem do rąk firmy Cztery Pory Roku, dobrze nawilża i pięknie pachnie!
16 listopada 2010 at 20:48Moim zdaniem bardzo dobry jest krem do rąk Diamond Cosmetics, działa o wiele dłużej niż inne tego typu kosmetyki i rewelacyjnie nawilża, a do tego bosko pachnie (posiada wyciąg z cytryny, awokado i mango)
19 listopada 2010 at 14:03Na zimę i wyszuszone dłonie tylko neutrogena, na lato i do torebki w razie potrzeby jakiż mniej tłusty ale dobrze nawilżający np. Mariza oliwkowy lub bawełniany, może być też klasyczny Glicea rumiankowy 🙂
20 listopada 2010 at 13:48A ja używam kremów do rąk z avonu:) Już 3 rok, bo mi najbardziej odpowiadają:))
22 listopada 2010 at 00:08A ja mam duży problem z wybraniem takiego kremu, który zadowoliłby mnie w 100%. Używałam garniera, ale coż jest z nim nie tak, johnsona jest ok ale też bez szału. Generalnie nawilżają dłonie bardzo fajnie, ale zostawiają na rękach taką grubą maskę, która mnie zawsze drażni.
22 maja 2013 at 15:53Mój ulubiony i niezawodny krem do rąk- z masłem Shea marki L’Occitane. Zawsze mam w torebce. Teraz, od 20-26 maja, można otrzymać ten krem w prezencie. Wystarcz, że w tych dniach zapiszecie się w Galerii Mokotów, w salonie L;Occitne do Prowansalskiego Klubu Piękna. Ponadto można wygrać wycieczkę do Prowansji,a tam lot balonem i pobyt w hotelu ze Spa
[usunięto_link]31 maja 2013 at 09:52bardzo lubię kremy do rąk z avonu, teraz mam truskawkę z guawą oraz rózę z brzoskwinią z serii naturals 🙂
10 czerwca 2013 at 19:00ja stosuje krem z garniera (ten czerwony) do bardzo zniszczonych rąk
16 czerwca 2013 at 10:07Zarówno Glicea rumiankowa jak i Garnier są bardzo skuteczne na zimę oraz lato,co do tego nie mam wątpliwożci. Rozczarował mnie natomiast krem z Avonu, okazał się jak dla mnie mało skuteczny.
18 czerwca 2013 at 19:44trzeba odpowiedni odobierać nie każdy do rąk jest dorby dla każdego.
24 czerwca 2013 at 09:47Mnie wogóle avonowe kremy nie odpowiadają. Poza tym nie lubię gdy krem do rąk jest wodnisty a wiele z tych tańszych i nie tylko włażnie taka jest. Miałam pórbkę kremu z manuka health, to krem z propolisem i manuką. Bardzo fajny na przesuszoną skórę, podrażnienia – mnie akurat wtedy schodziła skóra między palcami. Przeszło. W torebce przeważnie mam ziajowy kozi.
6 lipca 2013 at 21:39Do smarowania stosuję mażć z witaminą A, ale od czasu do czasu dokładam do tego zabieg moczenia dłoni w oleju (olej rzepakowy ma dużo witaminy A oraz E, dzięki czemu doskonale regeneruje skórę dłoni i, nie muszę chyba dodawać, natłuszcza).
18 lipca 2013 at 13:43Ja polecam tutaj korzystać przede wszystkim z kosmetyków naturalnych,które są bardzo skuteczne i dotyczy to także kremu do rąk. Tańszym kosztem można wiele zyskać.
26 sierpnia 2013 at 12:50Garnier czerwony! Dla mnie najlepszy!
- AutorOdp.