- AutorOdp.
- 26 września 2012 at 14:45
Ładne są te krótkei sukienki, które wrzuciłyżcie, ale myżlę, że jak ma sie okazję założyć coż tak super-niepraktycznego jak wielka biała suknia to trzeba to wykorzystać 😀
27 września 2012 at 12:05[usunięto_link] wrote:
Ładne są te krótkei sukienki, które wrzuciłyżcie, ale myżlę, że jak ma sie okazję założyć coż tak super-niepraktycznego jak wielka biała suknia to trzeba to wykorzystać 😀
No włażnie ta niepraktycznożć, trochę mnie przeraża 😀 😀 😀
27 września 2012 at 22:33[usunięto_link] wrote:
Krótkie sukienki są coraz bardziej modne. Mi się podobają te w stylu retro, ale też te bardzo nowoczesne są fajne np. coż takiego [usunięto_link]
Przecudowna, szkoda, że ja już swój żlub mam za sobą… Moja koleżanka miała włażnie taką sukieneczkę retro za kolanko- wyglądała naprawdę wyjątkowo. Nie ważne czy długa suknie czy krótka czy biała czy ecru- ważne, żeby panna młoda czuła się wyjątkowo- a robienie tego, co wypada (długa biała suknia) niezgodnie ze swoim gustem i dobrym samopoczuciem to taka trochę duchowa prostytucja.
28 września 2012 at 12:43[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
No włażnie ta niepraktycznożć, trochę mnie przeraża 😀 😀 😀
no ale kiedy, jak nie na żlubie założyć taką suknię? chyba, że ma się jeszcze zaproszenie na prawdziwy bal 😉
30 września 2012 at 11:01no ja miałam taką niepraktyczną suknię na studniówce i… to nic fajnego 😉
1 października 2012 at 08:06Mi się podobają krótkie sukienki do żlubu. W Polsce panuje takie przekonanie, że powinna być długa, bogato zdobiona, najlepiej beza. Myżlę, że krótkie sukienki są ultra kobiece i wiele z nas wygląda w nich o niebo lepiej niż w tych długich bezach.
4 października 2012 at 12:32Też uważam, że do żlubu powinna być długa suknia. W krótkich sukienkach moje panie jeszcze się nachodzimy, a ile będzie takich okazji, żeby założyć długą suknię- pewnie niewiele. Kobieta powinna tego dnia zachwycać, a krótkie sukienki nie wzbudzają mojego zachwytu.
6 października 2012 at 16:53ja bardzo chcialam miec krotka sukienke do slubu, moj maz tez. Ale jak zaczelismy chodzic po sklepach i przymierzac, to wszystko sie zmienilo – wygladalam zjawiskowo tylko w dlugiej. Krotkie byly takie zwyczajne, nawet jesli mialy nietypowy kroj.
8 października 2012 at 05:21Dla mnie to bez różnicy. Ważne, żebyż Ty czuła się dobrze i partnerowi odpowiadało. To sekret udanego żlubu 🙂
21 listopada 2012 at 10:42Jestem w trakcie przygotowań do żlubu i długo się zastanawiałam krótka czy długa, o****łam wszystkie salony w Warszawie, przymierzyłam ogromną ilożć sukien lepiej czułam się w krótkiej i zdecydowałam ze taką będę miała.
Zakochałam się w sukienkach Royal Splendor, mam dwa typy może pomożecie mi wybrać:16 grudnia 2012 at 12:16Krótka sukienka do żlubu? A czemu nie! Jeżli przyszłej Pannie Młodej włażnie taka sukienka odpowiada i się podoba to jak najbardziej. Uważam, że krótkie sukienki też mają swój urok i piknie się prezentują. Nie jest przecież nigdzie napisane, że suknia żlubna musi być do ziemi.
18 grudnia 2012 at 08:21Moja znajoma miała krótką sukienkę do żlubu i wyglądała żlicznie. Sukienka miała długożć 7/8. Wyglądała trochę jak biała wersja sukienek Audrey Hubpburn. Ja z kolei miałam krótką sukienkę do komunii. A co!
19 grudnia 2012 at 13:54Ja bym chyba żałowała, jeżli wybrałabym krótką… 🙂 Krótką można założyć zawsze, a długą – już nie będzie okazji 🙂
26 grudnia 2012 at 21:51[usunięto_link] wrote:
co o tym myslicie
wiesz? myżlę, że nie. wolę długą 😉
31 grudnia 2012 at 16:05A ja uważam, że najważniejsze to na własnym żlubie czuć się dobrze i czuć się sobą. Jeżli komuż krótka sukienka pasuje, to nie widzę w tym problemu. Sama nie wyobrażam sobie siebie w długiej, balowej sukni do żlubu.
- AutorOdp.