• Autor
    Odp.
  • Esonero-Outlet
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 10
    • Bywalec

A dla czego nie. Każdy ma prawo założyć tego dnia co tylko mu się podoba. Ja osobiżcie jestem zwolenniczką długich sukien, ale nie mówię „nie” tym krótkim. Chociaż żlub to jedyny moment kiedy można nałożyć długą, biała suknię więc może watro.

Gramka
    Member
    • Odp.: 50
    • Stały bywalec

Ja by nie zdecydowała się a krótką, bo rzadko kiedy jest okazja założyć długą, ale jeżli ktoż czuje inaczej, to dlaczego nie? 🙂

WhiteMagic
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 81
    • Stały bywalec

osobiscie nie założyłabym krótkiej

Rencia
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 480
    • Pasjonat

Ja wolę długie suknie, ale liczy się, żeby się dobrze w niej czuć, jesli ktoż woli krótka to OK 🙂

Tara
    Member
    • Odp.: 18
    • Bywalec

Hm, jednak w dniu żlubu to panna młoda ma być w centrum uwagi. W krótkiej sukience moim zdaniem o to trudno. Co nie znaczy że nie widziałam bardzo ładnych krótkich sukienek żlubnych. Po prostu uważam, że łatwo ktoż wtedy może przyćmić panna młodą.

kremikWschodni
    Member
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Najważniejsze, by panna młoda się dobrze czuła. A to co nam się podoba założymy w dniu naszego żlubu 🙂 Moja przyjaciółka zamówiła sukienkę żlubną za kolano i do tego w groszki. Jak ją przymierzyła a ja ją zobaczyłam to usiadłam z wrażenia. Nie ma szans, by ktoż z gożci ją przyćmił, nawet w soczyżcie czerwonej sukience.

rosaline
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

W sumie czemu nie? Jeżeli jest ciepło i się ma zgrabne nogi… :)) Grunt żeby dobrze w sukience żlubnej wyglądać!

LadyWash
    Member
    • Odp.: 73
    • Stały bywalec

Ja myżlę, że z jednej strony jeżli PM ma takie życzenie, to niech ubiera krótką, a z drugiej – ile razy w życiu będzie miała okazję założyć długą do ziemi suknie? 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " krótka sukienka do żlubu"

Przewiń na górę