Wy艣wietlanie 10 wpis贸w - od 16 do 25 (z 25 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    ola57777
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 25
    • Odp.: 612
    • Zas艂u偶ony

Pomys艂 na krulikota jest super, faceci sa szcz臋sliwi- ale teraz mozna by艂oby r贸wnie dobrze wymy偶lec cos dla nas- kobiet.Ale tak odwrotnie,zebysmy mog艂y tez spokojnie wychodzic z kumpelkami na ploteczki…
    co Wy na to ?

mala mi
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 97
    • Zapaleniec

Krulikot m贸wi膮cy damskim g艂osem ? I co by偶 wys艂a艂a swojemu ? Ja swojemu to tak: ” eJ STARY, przys艂a艂a mnie Twoja Pani. Powiedzia艂a 偶e mi ogon urwie jak jej nie dasz swojej karty kredytowej 馃槢 bo sobie na zakupy chcia艂a isc czy co偶 w tym stylu. Albo najlepiej to daj jej swoje WSZYSTKIE karty kredytowe 馃槢 ” hehehe 馃檪

lateksowa
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 5
    • Odp.: 176
    • Zapaleniec

O w艂a偶nie. Chcia艂am zaproponowa膰 to na co wpad艂a Ma艂a mi. Mo偶e zr贸bmy w艂asne Krulikoty i wrzucajmy je tutaj, do oceny. Te najfajniejsze z 艂adnie dobranymi animacjami mo偶e co偶 dostan膮. Pozostaje nam jedynie pozyska膰 sponsor贸w naszego konkursu ;].

H_ulka
    Cz艂onek
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

Pomys艂 dobry, tylko 偶e te zwierzaki m贸wi膮 i my偶l膮 jak faceci. A wiadomo, 偶e babki rulez. Ale dobra, poka偶臋 klas臋 jak powinien wygl膮da膰 taki kr贸lik skierowany do zdenerwowanej dziewczyny.

ola57777
    Cz艂onek
    • Zas艂u偶ony

Wiecie co, a ja mysle ze tek zwierzak jednak przypad艂 bardziej do gustu dziewczynom ,a nie facetom.
    Oni nadal jednak wpatrzeni sa w TV i w mecze.

ciccilla
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 138
    • Zapaleniec

Tez sie troche pobawilam i stworzylam cos takiego: http://www.krulikot.pl/playback.html?h=bfd7cc899539caa30db4b62ed533e256 . Nad tekstem musze posiedziec, bo chce zeby to bylo cos oryginalnego. A pozniej sie zastanowie nad konkursem.

ola57777
    Cz艂onek
    • Zas艂u偶ony

@ciccilla wrote:

Tez sie troche pobawilam i stworzylam cos takiego: http://www.krulikot.pl/playback.html?h=bfd7cc899539caa30db4b62ed533e256 . Nad tekstem musze posiedziec, bo chce zeby to bylo cos oryginalnego. A pozniej sie zastanowie nad konkursem.

Mnie sie podba- ale jestem ciekawa tego na co tak naprawe jest stac naszych Pan贸w- kt贸rzy to w艂asnie sami wymyslaja wym贸wki na temat tego co powiedziec zeby pojsc na mecz.

H_ulka
    Cz艂onek
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

Wiecie co a mnie si臋 spodoba艂 taki negocjator:
    http://www.krulikot.pl/playback.html?h=683721be62a1388a7f054de878f9e9c5 i o ile przewa偶nie jestem przeciwna wszystkiemu (cho膰by tak dla zasady), to ten tekst do mnie… hm? przemawia i rozbawia. Wi臋c chyba nie s膮 tacy zn贸w 藕li w tych swoich podchodach.

ola57777
    Cz艂onek
    • Zas艂u偶ony

Masz racje , ten tekst jest fajny.Ale musze Tobie powiedziec ze duzo tutaj zale偶y od innowacyjno偶ci naszych facet贸w i od ich poczucia humoru.
    I oczywiscie od tego jak bardzo chca wyj偶c na 贸w mecz 馃槈

clara000
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 53
    • Sta艂y bywalec

馃榾 mi si臋 podoba bardzo . Szkoda, 偶e nie mo偶na takiego wys艂a膰 do naszych Pan贸w. Wola艂bym,偶eby m贸j wyszed艂 z domu z kolegami, a nie wys艂uchiwa膰 w domu podczas meczu r贸偶nych( chyba wiecie co wykrzykuj膮).

Wy艣wietlanie 10 wpis贸w - od 16 do 25 (z 25 w sumie)
  • Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.
Przewi艅 na g贸r臋