Kto decyduje, co ubieracie

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 22 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Hamster
    Uczestnik
    • Tematów: 31
    • Odp.: 322
    • Pasjonat

Czy wasz partner, maz, ojciec, syn, szef, sasiad decyduja co ubieracie?

czerwony_kwiat
    Członek
    • Tematów: 4
    • Odp.: 258
    • Zapaleniec

u mnie to jest różnie,.. jeżli jedziemy na zakupy razem to pytam mojego partnera”to ci sie podoba” i jeżli tak to przymierza,,, a jeżli nie.. hmm i wiem,że w tym będę wyglądać naprawdę dobrze przekonuję go i wychodzi na mooje:D

Hamster
    Uczestnik
    • Tematów: 31
    • Odp.: 322
    • Pasjonat

Niedobrze! partnera trzeba sluchac i wedlug jego zalecen sie ubierac!

Anonymous
    Członek
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

@Hamster wrote:

Czy wasz partner, maz, ojciec, syn, szef, sasiad decyduja co ubieracie?

Nie dzięki ,noszę to w czym czuje się dobrze. No chyba ,że się zastanawiam między np. dwoma rzeczami co wybrać.

asiulka1985
    Członek
    • Tematów: 33
    • Odp.: 202
    • Zapaleniec

Mój facet czasem ma jakież „ale” jeżeli chce założyć coż co mu się nie podoba. Zazwyczaj i tak zakładam co chce. No chyba, że nie jestem do czegoż w 100% przekonana i on powie, że mu się nie podoba to wtedy z tego rezygnuje.

Renata78
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 67
    • Stały bywalec

jak byłam mała to decydowała o tym mama. teraz decyduje tylko ja:) czasem sugeruje się opinią kogoż bliskiego, ale ostatecznie ja wybieram co założyć

fidoma
    Członek
    • Tematów: 5
    • Odp.: 16
    • Bywalec

Fajnie robić zakupy z kimż bliskim, kto doradzi i obiektywnym okiem spojrzy jak w tym wyglądamy, a co najważniejsze powie, że to już 10 podobny sweter w Twojej szafie 😀 Ale co tam….

kalmarka
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 32
    • Bywalec

Ja lubie doradzanie. Ale bardzo czesto chce sie ubrac „zbyt lekko” i wtedy moi domownicy faktycznie „decyduja” o tym, w co sie mam ubrac.

nadia83
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

Ja także sama ostatecznie decyduję w co się ubieram :). Mój facet lubi mi doradzać i chodzić ze mną na zakupy, ale nie wywiera na mnie presji w kwestiach ubioru :).

fidoma
    Członek
    • Tematów: 5
    • Odp.: 16
    • Bywalec

@nadia83 wrote:

Ja także sama ostatecznie decyduję w co się ubieram :). Mój facet lubi mi doradzać i chodzić ze mną na zakupy, ale nie wywiera na mnie presji w kwestiach ubioru :).

Mężczyzna lubiący zakupy?? Tylko pozazdrożcić 😉

Anonymous
    Członek
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Nie ma jak zajęcia rozwijające 😉

mrowka
    Członek
    • Tematów: 49
    • Odp.: 736
    • Zasłużony

ja deceduje w co sie ubieram, ale jak mam jakies watpliwosci to pytam sie drogiej polowki, albo siostry

ewelina1990
    Członek
    • Tematów: 21
    • Odp.: 24
    • Bywalec

Do pewnego czasu decydowala za mnie mama nie mialam nic do powiedzenia bo twierdzila ze ona mnie utzrymuje i mam jej sluchac ale to byly stare czasy teraz sama decyduje jak sie ubierac… najbardziej lubie przerabiac starsze ciuszki na nowe….

rose
    Członek
    • Tematów: 23
    • Odp.: 140
    • Zapaleniec

A kto ma decydować jak nie ja sama? Nie wyobrażam sobie, że ktoż miałby kazać mi ubierać się nie w moim stylu…To co na siebie założę jest jednak często zależy od mojego humoru:)

anhelika89
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 30
    • Bywalec

To zalezy od pory dnia oczywiscie 😀 Jesli ktos mialby cos mowic o moim ubiorze to tylko moj facet 🙂 No bo wiadomo, ze to my dziewczyny wiemy jak nalezy sie ubrac, zreszta to dotyczy tez facetow ;] Kazdy sam wie, jak powinien chodzic ubrany. No, ale jesli spotykm sie ze swoim facetem, to czasami on mnie prosi, zebym zalozyla cos, co on mi kupil np., albo jakas sexy bielizne itp 😛

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 22 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę