ktore to wasze podejscie do odchudzania ?

• Autor
    Odp.
  • xyz
    Member
    • Temat贸w: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

ja tam raczej naleze jeszcze do szuplych dziewczyn ale postanowilam sie wziasc za siebie. cwicze od paru tygodni i staram sie uwazac na to co jem
    A wczoraj moj kochany maz zamowil mega pizze i zjedlismy ja cala 馃檨
    i jak tu trzymac linie

mia1980
    Member
    • Temat贸w: 23
    • Odp.: 1120
    • Maniak

ja to juz nawet nie licze, kt贸re podej偶cie… dieta trwa do pierwszego napadu g艂odu lub zachcianki 馃槼 馃槅

.Magda.
    Member
    • Temat贸w: 13
    • Odp.: 742
    • Zas艂u偶ony

Ja zabiera艂am si臋 za siebie chyba ze 100 razy albo i wi臋cej. Niestety dwa dni wytrzymywa艂am i dawa艂am sobie spok贸j z dietami. Teraz si臋 mocno zawzi臋艂am bo wiosna coraz bli偶ej a w zimie si臋 niestety troszk臋 przyty艂o. Jak na razie dzisiaj mija tydzie艅 jak przesta艂am si臋 objada膰. Szczerze m贸wi膮c, sama jestem zdziwiona tym co mi si臋 sta艂o. 馃槸 Ciekawe tylko jak d艂ugo wytrzymam.

muchomorek
    Member
    • Odp.: 486
    • Pasjonat

ja mia艂am kilka ale ostatnie ktore wzie艂am sobie naprawde do serca rozpocze艂am w pazdzierniku i skonczy艂am w styczniu:)schud艂am…lepiej sie czu艂am….. i zdrowiej wyglada艂am….. 馃槅 馃槅 馃槅 teraz juz jem normalnie ;p ale planuje wrocic do tej dietki

mia1980
    Member
    • Maniak

[usuni臋to_link] wrote:

ja mia艂am kilka ale ostatnie ktore wzie艂am sobie naprawde do serca rozpocze艂am w pazdzierniku i skonczy艂am w styczniu:)schud艂am…lepiej sie czu艂am….. i zdrowiej wyglada艂am….. 馃槅 馃槅 馃槅 teraz juz jem normalnie ;p ale planuje wrocic do tej dietki

jak膮 dietk臋 stosowa艂a偶?

grazka
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 3
    • Pocz膮tkuj膮cy

Wa偶niejsza jest jako偶膰 jedzenia od liczenia kalorii. Nasze zdrowie zale偶y od jedzenia. Nasz organizm, by normalnie funkcjonowa艂 i mia艂 w艂asciwe proporcje potrzebuje……
    gg 5827898

muchomorek
    Member
    • Pasjonat

nie jad艂am chleba slodyczy ziemniak贸w i smazonego miesa tylko gotowane 馃槅 馃槅

muchomorek
    Member
    • Pasjonat

aa i zero napoj贸w gazowanych… chociaz ja pi艂am piwo od czasu do czasu 8) 8)

mia1980
    Member
    • Maniak

ja ca艂y czas walcze z apetytem na s艂odycze ostatnio wytrzyma艂am tydzie艅 ale potem zjad艂am tzn. nie widz臋 problemu gdy zjem jednego batonika na tydz. ale m贸j facet lubi s艂odycze i czasmi tyle kupi 偶e zjem naprawd臋 du偶o a jak juz zaczn臋 to mnie ca艂y czas ciagnie a jak widz臋 to niestety nie moge si臋 opanowa膰 i nie ko艅czy sie na jednym ciasteczku…. to jest m贸j na艂贸g i musz臋 nad tym zapanowa膰 馃檨

muchomorek
    Member
    • Pasjonat

mi najgorzej wytrzymac przed okresem 馃槙 wtedy 偶wiat kreci si臋 woko艂 jakiegos batnika 8)

julia2007
    Member
    • Temat贸w: 12
    • Odp.: 252
    • Zapaleniec

@.Magda. wrote:

Ja zabiera艂am si臋 za siebie chyba ze 100 razy albo i wi臋cej. Niestety dwa dni wytrzymywa艂am i dawa艂am sobie spok贸j z dietami.

no wlasnie,ja mialam tak samo. postanowilam wiec zapisac sie do fitnes klubu (place pieniazki i wiem, ze MUSZE isc) i juz od roku regularnie cwicze. Jem wszystko, co chce (oczywiscie,nie przesadzam ze slodyczami. frytkami itp), ale przynajmniej nie licze kalorii i jest ok. Az tak bardzo nie schudlam,ale fizycznie czuje sie lepiej , i celulitis sie zmniejszyl,chociaz nie stosuje zadnych kremow:)

martitazwwa87
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 49
    • Sta艂y bywalec

Pierwszy raz si臋 odchudzam poniewa偶 postanowi艂am wr贸ci膰 do poprzedniej wagi sprzed dw贸ch lat kiedy by艂am pi臋kna i m艂oda hihi..
    Niestety nie tak 艂atwo zrzuci膰 zb臋dnych 2o kilogram贸w:(
    Za mna ju偶 7 wi臋c zosta艂o mi tylko 13 ale do wakacji starczy mi tylko 8 no ale jak sobie pomy偶le to w dobrym tempie do wakacji moge te 13 zrzuci膰 czas poka偶e:)

MidianOna
    Member
    • Odp.: 75
    • Sta艂y bywalec

A ja sie nie odchudzam 馃榾 Jak to stwierdzil kiedys moj chlopak – kobiete krzeba za cos zlapac 馃榾 pozatym kochanego cialka nigdy za wiele 馃榾

anesia9009
    Member
    • Odp.: 5
    • Pocz膮tkuj膮cy

O艂c bylo ich juz tytle 偶e szok

Gosiuuunia
    Member
    • Odp.: 25
    • Bywalec

ja mia艂am jedn膮 skuteczn膮 馃檪 a teraz chce przyty膰 馃檪

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " ktore to wasze podejscie do odchudzania ?"

Przewi艅 na g贸r臋