- AutorOdp.
- 10 lipca 2007 at 17:55
hmmmmm to bedzie juz chyba dwa miliony dziewiecset czterdziesci trzy tysiace piecset dwunaste podejscie. Skutkow brak:)
10 lipca 2007 at 19:57Ja miałam jedno podejżcie do diety.O jedno za wiele.Nie potrzebowałam sie odchudzac,ale przeciez każdy sie odchudza więc dlaczego nie ja? Moja dieta cud?Zaprzestanie jedzenia,co prowadzi do skurczenia żołdka.Efekt?Poważne zaburzenia łaknienia oraz wygląd kożciotrupa.Więcej nie będę sie odchudzac(chociaż nie powiem… teraz przydaloby mi sie ograniczenia fast foodów 😉 )!
27 lipca 2007 at 11:47ja tez jak sie odc hudzałam to jadłam p[ol kromneczki na snaidanie na obiad i na kolacje:PP taka moja dieta zeszy szybko schudnac a nie bawic sie w te diety wiem ze nie powinno sie tak robic ale jest najskutecznie4jsze:PP ale moj facet zabronił mi saie odchudzac a ja mam jeszcze sadełko na brzuszku:/:/:/i jak tu byc pieknym i chudym??
27 lipca 2007 at 11:48ja mam tak ja lubie jesc czestop bardzop czesto ale jak sie odchudzałam to potrafiłam sie tego trzymac 🙂 co prawda korciło ale mowiłam nie i koniec i było ok:)
31 lipca 2007 at 11:16Ja już nawet nie liczę bo od zawsze jestem na diecie 🙂 tak naprawdę to dieta nie oznacza odchudzania tylko jest to sposób odżywiania, życia i tylko od osoby zależy czy stosuje ją stale czy tylko krótkotrwale 🙂
31 lipca 2007 at 14:06Ja raz liczylam kalorie, zapisywalam sobie…Szybko mi sie znudzilo… 😉
Teraz jem mniej, 3 razy dziennie. Przed godzina 18 ostatni posilek ❗ Zobaczymy jakie beda efekty.Heh 🙂7 sierpnia 2007 at 16:02ja miałam kiedyż duże problemy z nadwagą ale powiedziałam sobie: „muszę się wziąć za siebie”. Wystarczyło 5 miesięcy odpowiedniej diety i regularnych ćwiczeń i udało się….
7 sierpnia 2007 at 17:17[usunięto_link] wrote:
ja miałam kiedyż duże problemy z nadwagą ale powiedziałam sobie: „muszę się wziąć za siebie”. Wystarczyło 5 miesięcy odpowiedniej diety i regularnych ćwiczeń i udało się….
No wlasnie te cwiczenia…Heh.Mi by sie przydalo troche pocwiczyc, efekty na pewno byly by wieksze….Jednak nie mam w sobie zadnego zapalu do cwiczen, samodyscypliny….Mowiac krotko—->nie chce mi sie cwiczyc 😕
18 sierpnia 2007 at 21:27ja odchudzam sie pierwszy raz, 162 cm, 86 kg od tego zaczelam. schudlam juz 6 kg, ale ciagle duzo przede mna. poki co sie nie poddaje. trzymam kciuki za wszystkich!
30 października 2007 at 18:37super sprawa polecam:
[usunięto_link]
pozdrawiam - AutorOdp.