- AutorOdp.
- 2 lipca 2012 at 11:03
a mają jakąż stronkę w necie? bo chętnie sobie przejrzę w takim razie.
6 lipca 2012 at 12:13A czy ktoż we własnym zakresie kupował drzwi i sam montował? Jest to tańsze?
21 sierpnia 2012 at 09:49[usunięto_link] wrote:
A czy ktoż we własnym zakresie kupował drzwi i sam montował? Jest to tańsze?
no włażnie nie wiem czy tańsze. Podłączam się do pytania bo sama jestem ciekawa.
Ktoż ma jakież dożwiadczenie ?Carooo a możesz podać stronkę tej firmy o której pisałaż?
27 sierpnia 2012 at 08:35[usunięto_link] wrote:
Carooo a możesz podać stronkę tej firmy o której pisałaż?
Pewnie, wpisz drzwi.pl i tam wszystko znajdziesz o nich 😉
A co do tego montażu samemu, to co to znaczy „samemu zamontować”? Bo jak masz to zrobić „sama ze znajomymi” to ja szczerze nie polecam 😀 Chyba, że mówisz o osobnej firmie która zajmuje się montażem..ale hm…ja wiem czy to taniej wychodzi…Czasami jest tak, że jak w jakiejż firmie kupisz drzwi to są np promocje, że montaż gratis – i wtedy to się mega opłaca.
25 września 2012 at 20:27Drzwi są tańsze jak się bierze z montażem, tak jest np w Voxie. Samemu montować to dużo roboty i ryzyko, że coż się spartoli:) My mamy Gerdę – wejżciowe, a do pokoju , sypialni i kuchni -DRE.
27 września 2012 at 20:05My będziemy wymieniać drzwi za miesiąc i się zastanawiamy czy wybrać te
[usunięto_link]
czy trochę dołożyć i te zamówić
[usunięto_link]21 listopada 2012 at 16:25Ta Gerda ładniejsza:) My będziemy na wiosnę robić remont generalny.
26 listopada 2012 at 21:18Zamówiliżmy drzwi , będziemy mieć Gerdę , ale nie Londyn tylko Weronę:) Poszliżmy do Składów z zamiarem kupienia tych pierwszych, ale na miejscu zauroczyła nas Werona. Jak będzie po montażu zrobię zdjęcie i się pochwalę.
2 grudnia 2012 at 16:28Ja bym wolała model Londyn, ale zobaczymy może do marca mi się odmieni 🙂
5 grudnia 2012 at 11:20Fajne drzwi robi też O.K. Doors, mam je u siebie już jakiż czas i nie mam z nimi najmniejszymi problemu.
12 grudnia 2012 at 20:50[usunięto_link] wrote:
Ja bym wolała model Londyn, ale zobaczymy może do marca mi się odmieni 🙂
Całkiem możliwe:)bo tak było z nami.Najlepsze,że my rano zadzwoniliżmy do składów i cały czas mówiliżmy o drzwiach Londyn, wszystko było „dograne”. Ale dobrze zrobiliżmy, bo te zdobienia na drzwiach dodają im uroku.To jednak dopiero w realu widać, na zdjęciach nie zauważałam tego.
22 grudnia 2012 at 20:58[usunięto_link] wrote:
My będziemy wymieniać drzwi za miesiąc i się zastanawiamy czy wybrać te
[usunięto_link]
czy trochę dołożyć i te zamówić
[usunięto_link]Te drugie co pokazałaż też sobie upatrzyliżmy.W styczniu planujemy remont przedpokoju i wtedy wprawimy te drzwi.Jeszcze musimy poszukać drzwi do pokoju maluszka.
22 stycznia 2013 at 18:28Moim zdaniem lepsze i bardziej praktyczne są te drugie
23 stycznia 2013 at 14:58Dopiero jak urządzałem swoje mieszkanie (2 lata temu) zorientowałem się, że ożcieżnice kosztują tyle samo albo drożej niż drzwi. świat staje na głowie 😀
3 marca 2013 at 13:56My już jesteżmy po remoncie przedpokoju. Drzwi wprawione i do pokoju dziecka też znalazłam 🙂
Tak wyszło,że mamy „różne ” drzwi,bo: do mieszkania – Gerda, do pokoju dziecięcego i dużego pokoju Vox, a do łazienki i kuchni Invado. Mimo,że różni producenci fajnie to wygląda.Pomysł znalazłam w necie:) - AutorOdp.