• Autor
    Odp.
  • kaska22
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 9
    • Bywalec

Też myżlę, że to bzdura. Chyba, że będziesz w nich chodziła po schodach 🙂 Też mam mało czasu na ćwiczenia, ale zamieszkałam teraz na 4 piętrze w bloku bez windy. śmiejcie się, ale po miesiącu już widzę efekty ;D Wbieganie i zbieganie po schodach kilka razy dziennie to super ćwiczenie na nogi i pupę 😉

fammefe
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 33
    • Bywalec

@Kowal wrote:

[usunięto_link] wrote:

racja, ale to nie takie proste ;>

Może więcej zaczęłaż chodzić:) Jasne ,że nie takie proste by mięsień mógł rosnąć najpierw trzeba dostarczyć mu odpowiednią ilożć białka jako paliwa,tłuszczy dla pracy hormonów. Do tego niezbędna jest progresia oraz stały powtarzający się wysiłek.Chodzenie to nie bieganie chyba,że zakładasz ciężar na nogi.Tylko szpilki dobrze kształtują łydki.

Nawet jeżli to trzeba w butkach chodzić, a nie leżeć:) Poza tym wysiłek i to systematyczny, ale nie stały. Chodzi o ciągłą zmianę ćwiczeń, zeby organizm się nie przyzwyczaił, bo wtedy nie widać efektów, tylko wydolnożć się zwiększa:) Tak mi mówił zaznajomiony w-f men:)

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

Nawet jeżli to trzeba w butkach chodzić, a nie leżeć:) Poza tym wysiłek i to systematyczny, ale nie stały. Chodzi o ciągłą zmianę ćwiczeń, zeby organizm się nie przyzwyczaił, bo wtedy nie widać efektów, tylko wydolnożć się zwiększa:) Tak mi mówił zaznajomiony w-f men:)

Tylko tu dochodzi się do momentu ,że można to zrobić w każdych butach wystarczy się ruszać 😉
    By mięsień rósł podstawą jest progresja obciążenia. Przyzwyczajenie miężnia może trwać do około 3miesięcy, więc wcale nie trzeba zmieniać ciągle ćwiczeń. Chyba,że chodzi o działanie na każdą czężć poszczególnych partii ciała 😉

giez1988
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 17
    • Bywalec

a ja mam takie pytanie. Pupa pupą, na rowerze też ponoć można ją wyrobić, ale co z łydkami?? Podczas jazdy na rowerze strasznie mi się zbiły łydki i są teraz takie brzydkie i grube. Jak dorzuce sobie te buty to może być gorzej czy też nie??

Anonymous
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

a ja mam takie pytanie. Pupa pupą, na rowerze też ponoć można ją wyrobić, ale co z łydkami?? Podczas jazdy na rowerze strasznie mi się zbiły łydki i są teraz takie brzydkie i grube. Jak dorzuce sobie te buty to może być gorzej czy też nie??

Łydki po wysiłku powinnaż rozciągać by nie doprowadzać do „skracania”. Moim zdaniem pupa nie pracuje gdy ktoż jeździ na rowerze bądź niewiele (w końcu siedzi) 😉

aga1190
    Member
    • Odp.: 14
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Z tego co wiem to w zamiarze te buty mają modelować a nie umiężnić nogi, wiec imho nie powinno być gorzej ;>

Anonymous
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

Z tego co wiem to w zamiarze te buty mają modelować a nie umiężnić nogi, wiec imho nie powinno być gorzej ;>

A modelowanie na czym polega? 😯 To miężnie nadają kształtu kończynom.

Marika250
    Participant
    • Tematów: 4
    • Odp.: 187
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

@Kowal wrote:

[usunięto_link] wrote:

jeżli to prawda, że przy chodzeniu kształtują te partie ciała no to by była rewelacja.

Raczej tragedia, kolejne masy by zastygały w bezruchu i lenistwie.

Nie prawda, jeżli nie ma się czasu na ćwiczenia i jest się zabieganym to takie buciki są idealnym rozwiązaniem.

Nie no 🙄 Buty niczego nie rozwiążą. Prawda jest taka, że trzeba się ruszać. Z dożwiadczenia wiem, że systematyczny bieg daje rezultaty i nawet jak nie kupie takich butów efekty widać będzie, a jak zasiądę przed tv i przejdę się w bucikach do sklepu to nic mi to nie da..

Anonymous
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

@Kowal wrote:

[usunięto_link] wrote:

jeżli to prawda, że przy chodzeniu kształtują te partie ciała no to by była rewelacja.

Raczej tragedia, kolejne masy by zastygały w bezruchu i lenistwie.

Nie prawda, jeżli nie ma się czasu na ćwiczenia i jest się zabieganym to takie buciki są idealnym rozwiązaniem.

Nie no 🙄 Buty niczego nie rozwiążą. Prawda jest taka, że trzeba się ruszać. Z dożwiadczenia wiem, że systematyczny bieg daje rezultaty i nawet jak nie kupie takich butów efekty widać będzie, a jak zasiądę przed tv i przejdę się w bucikach do sklepu to nic mi to nie da..

W końcu inteligentna odpowiedź.

Marika250
    Participant
    • Zapaleniec

@Kowal wrote:

Niestety nie jest to prawdą 😉

Potwierdzam, nie jest tak kolorowo 😉

hard-man
    Member
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

bardzo przepraszam, ale kobiety uwielbiają klapsy na pupę – zgadza się?

oczywiżcie kochane i doceniane – jacha! 😀 nie będę się bardzo…
    opierał 😛

conis
    Member
    • Odp.: 51
    • Stały bywalec

Wiadomo, że ćwiczenia są podstawą by uzyskać ładną jędrną pupę. innym alternatywnym sposobem, który pomoże w uzyskaniu jędrnych pożladków jest zabieg Focus RF. Niedawno miałam robiony włażnie na tę czężć ciała taki zabieg w jednej z warszawskich klinik Amaya i jestem pozytywnie zaskoczona wynikami. po pierwszej serii widać różnicę, zwłaszcza jeżli porówna się w trakcie zabiegu czężć zrobioną do nie zrobionej.

Anonymous
    Member
    • Guru

Tak najlepiej to od razu protezę sobie wstawić.

Marika250
    Participant
    • Zapaleniec

@Kowal wrote:

Tak najlepiej to od razu protezę sobie wstawić.

hehe, dobre 😉 a tak na serio to nie wyobrażam sobie robić zabiegu na pupę, bo można super efekty uzyskać przez ćwiczenia

giez1988
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 17
    • Bywalec

Ja mam te buty i musze szczerze się przyznać, że nie kupiłam icg dlatego, że tyle sie o nich mówi i wogole , że coż tam z ta cud technologią. Kupiłam 1,5 roku temu przypadkiem. Nie wiem czemu ale mi się spodobały. Chociaż szczerze powiedziawszy wszystkie dziwadła wpadają mi w oko 🙂 hehe.. tak już mam. Chodzę w nich prawie wszędzie, w ramach możliwożci i musze powiedzieć, że nie ogladam się czy już może jakiż efekt jest czy może jeszcze nie. Chodzę w nich bo w czymż muszę 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " ŁAdna pupa"

Przewiń na górę