- AutorOdp.
- 10 stycznia 2011 at 12:18
na ładną pupę…hmmm buty może podziałają, ale ja polecam albo wspaniały seks albo stepper 🙂 kupiłam sobie 3 miesiące temu przez internet zupełnie przypadkowo w sport-shop.pl . Mam taki mały i tani i wyobrazcie sobie ze po 3 miesiącach w końcu widac efekty !!! Pupka mi się zmniejszyła, wyraźnie stoi. co prawda dużo cwiczylam bo po 4 razy w tygodniu po 40 minut ale zadne diety nic, cwiczenia !!!!
11 stycznia 2011 at 09:40[usunięto_link] wrote:
na ładną pupę…hmmm buty może podziałają, ale ja polecam albo wspaniały seks albo stepper 🙂 kupiłam sobie 3 miesiące temu przez internet zupełnie przypadkowo w sport-shop.pl . Mam taki mały i tani i wyobrazcie sobie ze po 3 miesiącach w końcu widac efekty !!! Pupka mi się zmniejszyła, wyraźnie stoi. co prawda dużo cwiczylam bo po 4 razy w tygodniu po 40 minut ale zadne diety nic, cwiczenia !!!!
seks to całkiem fajna alternatywa 😀 ja jednak wzmocnię efekt i sprawdzę, jak działa polecany przez Ciebie stepper 😀
11 stycznia 2011 at 11:14wystarczy kilka razy dziennie przelecieć się po schodach na 3 piętro i po kilku tygodniach efekt żwietnej pupy gwarantowany:D
15 stycznia 2011 at 12:48na ładną, jędrną i podniesioną pupę polecam ćwiczenia BBL. są dosyć cieżkie – szczególnie niektóre z nich, ale na serio warto bo przynoszą efekty.
17 stycznia 2011 at 22:04Zamiast kombinować i wydawać pieniądze, ładny tyłeczek można mięć ćwicząc z 10 min dziennie, systematycznie. Ćwiczenia specjalnie na pupcię
18 stycznia 2011 at 00:17Zawsze będzie grupa kobiet, które chętnie poćwiczą i w dłuższym czasie osiągnął swój cel i takie, dla których szybkie efekty będą najistotniejsze i te wybiorą laser:)
20 stycznia 2011 at 18:48Na pewno. A żeby Panie zachęcić do ćwiczeń, mogę napisać, iż jędrnożć miężni, sprężystożć można tylko osiągnąć dzięki ćwiczeniom.
Chociażby dwa banalne ćwiczenia, ale skuteczne:
1. W klęku podpartym wymach nogi w tył z jednoczesnym odchyleniem głowy w tył. Po każdym wymachu przytrzymać nogę w górze i głowę. Dodatkowo ćwiczy się miężnie najdłuższe wzdłuż kręgosłupa. Ćwiczyć, aż zaboli tyłeczek, odpocząć i zacząć od nowa. Ew. podzielić na 3×20 serie.
Dla bardzie wprawionych ćwiczyć aż do pieczenia tyłeczka, co jest sygnałem o poprawnym ćwiczeniu i porządnym ukrwieniu miężnia.2. Pupa najbardziej wizualnie obwisa na dole, przy złączeniu z udami. A więc ćwiczenie specjalnie na tą czężć. W rozkroku stojąc (do 3 szerokożci bioder) wypchnąć biodra w przód, mocno zacisnąć pożladki i wytrzymać ile się da. Odpocząć, powtórzyć. Typowe izometryczne ćwiczenie mocno działające na dolną pupę.
Jest masa ćwiczeń na mięsień pożladkowy, ale może chociaż te dwa proste i skuteczne zachęcą Panie.
31 stycznia 2011 at 10:28Cieszę się że trafiłam na ten wątek bo włażnie takich przykładowych ćwiczeń było by trzeba 😉
A buty… stek bzdur. Równie dobrze można powiedzieć że noszenie frotki do włosów firmy X sprawimy że będą rosnąć szybciej.
1 lutego 2011 at 15:02ja polecam trikke, kupiłam to na sport-shopie w sezonie letnim, generalnie to raczej sprzęt na wiosnę-lato- jesień. mam nadzieję, że sezon zimowy się szybko skończy i razem z grupką znajomych poszusujemy trochę. żwietnie kształtuje pożladki, wymaga dożć intensywnych skrętów, ćwiczysz jednoczeżnie kilka partii ciała 😀
2 lutego 2011 at 14:21odcellulitusować pupę można masażem bańkami chińskimi, choć do przyjemnych nie należy,a le po tygodniu codziennego maltretowania widać różnicę
ćwiczenia już wymienione polegające na napinaniu miężni też żwietnie wspierają walkę o ładne pożladki
a dla chętnych na uatrakcyjnienie tylko pod ubraniem są figi z poduszeczkami na pupie, takie coż widziałam na allegro, ale trzeba pamiętać, że zdejmuję majtki i pupa się spłaszcza 😆2 lutego 2011 at 20:03Czas zawsze się znajdzie…………..ale leń zawsze go przezwycięży!!!!!!! 😆
3 lutego 2011 at 09:20No pliiizzz… Kto w te bzdury uwierzy?! Buty kształtujące pożladki?? Pff… Tonący brzytwy się chwyta ;p
Ćwiczta dziewczęta!
A tak btw, to wyczytałam taką ciekawostkę, że suszone owoce są cholernie kaloryczne :/
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
No Ameryki to może nie odkryto, ale to takie złudne trochę, nie? Bo jednak to owoce, a jednak tuczące :/EDIT:
jakubek3 lutego 2011 at 13:51nie wiem czy to bzdury, zresztą trikke akurat polecany jest do ćwiczenia kilku partii ciała jednoczeżnie, poza tym może nie należy pokładać nadziei w ubiorze, który pozwala pozbyć się tłuszczu, trzeba do tego dołożyć jeszcze trochę wysiłku fizycznego…
13 kwietnia 2011 at 16:04Ja uwazam tak samo jak wernona- jesli ma byc efekt to nie zadne buty,nie kremy,tylko skuteczna metoda jaka jest laser.W buty tez nie wierze.
- AutorOdp.