- AutorOdp.
- 5 października 2011 at 22:51
[usunięto_link] wrote:
Tak jak na tarasie chyba zasadniczo…
[usunięto_link] wrote:
No włażnie jak kupujesz takie drewno do łazienki specjalistyczne, to dostajesz gwarancje 🙂
No włażnie się rozejrzałam trochę, rzeczywiżcie. Nawet od razu można zamówić montaż i konserwację.
MieRciu 😉 jednak w łazience nie polecam za wiele drewna. więcej chromu.
wiesz, drewno podlega depresji. a chcesz, by facet omdlewał :- ?dla mnie i jak widzę dla Mojej – chcemy sporo żwiatła 😀
17 października 2011 at 10:27chrom jest ok w łazienkach, ale wtylko na grzejnikach…czemu dreno jest nie doceniane? dobre jakożciowo i super zaimpregnowane posłuży na lata
17 października 2011 at 16:39[usunięto_link] wrote:
chrom jest ok w łazienkach, ale wtylko na grzejnikach…
Baterie też są niezłe z chromu. Ładnie żwiecą, zwłaszcza z akrylową bielą umywalki czy wanny 🙂
23 listopada 2011 at 04:38dobrze wiedziec, że się da. moja znajomosc techniki i impregnatów zatrzymała sie na kafelkach i niczym innym. a drewniana podłoga dodałaby ciepła i przytulnej atmosfery. czy taką podłogę dałoby się równiez zrobic podgrzewaną? a dodatki drewniane w łazience to chyba standard?
17 stycznia 2012 at 13:58Zauważyłam, że jest coraz modniejsze rozwiązanie. Jednak moim zdaniem gra jest niewarta żwieczki. Trzeba się naprawdę namęczyć, żeby drewno nie zaczęło podchodzić wilgocią. Także jednak w tym wypadku postawiłabym na bardziej klasyczne rozwiązania.
27 września 2012 at 20:11Ja chcę płytki położyć, szukam ładnych w przystępnej cenie. Drewno lubię, ale to chyba bardziej się sprawdzi w dużej łazience.
29 września 2012 at 19:49To poszukaj płytek, które imitują drewno, są takie. 🙂 Mnie się podobała łazienka z jednej z propozycji z ceramstica, włażnie z wykorzystaniem płytek „drewnianych”.
19 października 2012 at 08:22Co do płytek imitujących drewno to super pomysł. Dwa w jednym. I w dodatku praktyczniejsze.
31 października 2012 at 17:22Wiem, że teraz „moda na drewno” ale tak jak pisałam jeżli zależałoby mi na tym aby łazienka wyglądała naturalnie dopasowałabym odpowiednie płytki plus dodatki drewniane. Prostą szafeczkę to samemu można zrobić.
O takie np. mi chodziło
ladnydom.pl/budowa/51,106606,12716185.html?i=121 listopada 2012 at 16:23Drewno w łazience daje fajny klimat.
29 listopada 2012 at 13:21Nie spotkałam się jeszcze z drewnem w łazience, ale jestem zdania, że raczej było by to ciężko utrzymać w czystożci. Po za tym czym własnie czyżcić takie drewno.
20 grudnia 2012 at 11:39W sumie to na aukcjach allegro można spotkać wiele żrodków czystożci do pielęgnacji drewna,wiec czemu by nie. Poza tym bardzo spodobało mi się drewno bambusowe,to droższa opcja,ale wygląd naprawde piękny.
12 marca 2013 at 09:07Witam,
lubię aranżacje łazienki z dodatkami z drewna. Taki styl trochę skandynawski najbardziej mi odpowiada. Jak ktoż lubi prostotę, to spodoba się.
24 marca 2013 at 07:41A co powiecie na drewno egzotyczne w łazience? Bo to wydaje mi się najlepszym rozwiązaniem jeżeli chcemy połączyć praktyczne z pięknym. Fakt,że jest droższe,no ale z tego co piszą inni Użytkownicy,to sprawdza się na co dzień.
24 marca 2014 at 16:34Ja mam łazienkę w drewnie i jestem zadowolona z niej.
- AutorOdp.