• Autor
    Odp.
  • lalacruz
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 69
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

czy gdyby ktoż z was trafił w totka 6kę ,

powiedził by o tym swoim bliskim ,

przyjaciołom i znajomym ??

Lepiej się nie przyznawać. Za dużo chętnych, a nie potrafię odmówić pomocy……

krlnk
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 258
    • Zapaleniec

ja bym nie powiedziała nikomu :)) ale od razu bym pospłacała rodzicom kredyty i pomogła wykończyć dom zeby sie w końcu mogli przeprowadzić 😛 bo jak narazie to czekam zeby sie z nimi tam wprowadzić ehh 🙂 a chłopakowi kupiła wymarzone autko :)) a dla siebie hmmm wybudowałabym sobie domek 🙂 reszta na konto i niech sobie leży 🙂

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Znajomi moich rodzicow wygrali ale to juz duuuzo lat temu. Chyba z 15. Bez żadnej kumulacji. No i… Nie ma juz nic z tego. Za dużo osob wiedziało. Wiadomo trochę podzielili się z rodziną, kupili coż do domu i samochód. I dożc sporo im jeszcze zostało. Zamiast w coż zainwestowac czy cos to po prostu im kasa sie rozeszla. Była kasa byli i „przyjaciele” ktorzy mieli jak za zawolanie wielkie potrzeby o klopoty finansowe. Oni mieli dobre serce i kase, ktora im rozdali. Jak kasa sie skonczyla to i przyjaciol zabraklo. I teraz żadnego bogactwa po nich nie widac-ot normalna rodzinka.

Katie
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

ja bym się nie przyznała, nie mam dużych potrzeb ani chęci szpanowania, zatem pieniążki rozchodziłyby się powoli 🙂 można ewentualnie upozorować dobrze płatną pracę a nadgodziny spędzać w odnowie biologicznej 🙂

a schodząc na ziemię, to grywam 3 razy w tygodniu i nic, raz na pół roku 3 trafię…:/

Ewelina00
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 16
    • Bywalec

hmm ja nawet nie potrafię sobię tego wyobraźić hehe 😆

kolega
    Member
    • Odp.: 27
    • Bywalec

A ja bym powiedział wszystkim, komu tylko bym mógł 😆

tuska86
    Member
    • Odp.: 9
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

ja bym się nie przyznała, nie mam dużych potrzeb ani chęci szpanowania, zatem pieniążki rozchodziłyby się powoli 🙂 można ewentualnie upozorować dobrze płatną pracę a nadgodziny spędzać w odnowie biologicznej 🙂

a schodząc na ziemię, to grywam 3 razy w tygodniu i nic, raz na pół roku 3 trafię…:/

mam dokladnie tak samo jak TY,to ze gram,nie znaczy,ze wygrywam,a marzenia wciaz niespelnione czekaja;p

magdaa14
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 26
    • Bywalec

Strach się przyznawać do takich pieniędzy. Lepiej przemilczeć, założyć jakiż biznes i udawać, że na nim się dobrze zarabia 🙂

Czersi
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 622
    • Zasłużony

Wszystkim grającym radze kase zamiast zanosic do totalizatora(i płacić tzw.podatek od naiwnosci) odkładać na konto,po roku bedziecie miec wygrana 😉

dziewucha
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 181
    • Zapaleniec

dowiedziały by się te osoby którym ufam i które chciałabym obdarować, gdybym chciała innych obdarować mogła bym to zrobić anonimowo 😀

Angelika J
    Member
    • Odp.: 17
    • Bywalec

Powiedziala bym, ale tylko narzeczonemu i razem zdecydowali bysmy na co wydamy kase. A rodzinie na pewno pomogla by finansowo. Co do znajomych to raczej bym nie powiedziala, za szybko rozchodza sie takie informacje.

mrowka
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 736
    • Zasłużony

ja bym nikomu nie powiedziała, tylko mojemu chlopakowi i rodzinie najblizszej

joasia4786
    Member
    • Odp.: 14
    • Bywalec

wiedziałby mój nażeczony i najbliżsi… Reszta wiedzieć nie musi, bo jak tyo w rodzinie bywa zaczęłyby się pielgrzymki do mnie z prożbą o pożyczkę a nie lubie się potem upominać o zwrot pieniędzy…

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " LOTTO"

Przewiń na górę