Lubicie sportowe ciuszki? Nosicie się czasem luźniej?

• Autor
    Odp.
  • dancer11
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 24
    • Bywalec

Witam Wszystkich forumowiczów

Mam coż dla prawdziwych fanów amerykańskich drużyn. Ubrania są naprawde dobre jakożciowo i w rozsądnej cenie. [usunięto_link] możecie sprawdzić sami.

Avlo_pl
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 17
    • Bywalec

Wszystko zależy od sytuacji, jeżli idę do pracy to wiadomo styl casual, jeżli jestem w domu to wciskam się w dres , albo w jakież spodenki bo w tym mi najwygodniej 🙂 na randkę oczywiżcie jakiż romantyczny strój. jak wspomniałam wszytko zalezy od sytuacji

Loloshop_pl
    Member
    • Odp.: 51
    • Stały bywalec

Ja bardzo lubię sportowe ubrania,na co dzień często je noszę. Może do pracy nie wypada ich zakładać,ale poza tym dają nam mnóstwo luzu,dzięki nim czujemy się po prostu swobodnie.

ankaz
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

ja uwielbiam sportowe ubrania!!! co prawda pokochałam je niedawno ale to szczerą miłożcią 😛

w ogóle moim hitem są staniki sportowe! Zawsze irytowały mnie normalne – tutaj ramiączko spada, tuta ciżnie, to odstaje itp.

A staniki sportowe idealnie leżą są wygodne, co prawda nie takie tanie, ale warto! poza tym, jak kupicie sportowy stanik w jakimż fajnym kolorze to ponieważ jest gładki to żwietnie wygląda na topie, albo dużej bokserce – i wtedy nawet jak wystaje gdzież to fajnie wygląda 🙂

tylko nie kupujcie jakichs do d*** staników, jak sportowy to porządny! tutaj macie przykład dobrego stanika:

[usunięto_link]

mloda999
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Uwielbiam chodzić w dresach w domu 🙂 najwygodniejsze są.

kobietka23
    Member
    • Odp.: 19
    • Bywalec

ja uwielbiam sportowe ciuszki adaidasa. ale na co dzien ich nie noszę. włażciwie tylko weekendami 🙁

Loloshop_pl
    Member
    • Odp.: 51
    • Stały bywalec

No co za dużo to też nie zdrowo,ale jeżli wskoczymy w taki dres podczas weekendu,czujemy się naprawdę wolni i niczym nie skrępowani.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Lubicie sportowe ciuszki? Nosicie się czasem luźniej?"

Przewiń na górę