- AutorOdp.
- 19 listopada 2010 at 17:38
Witam Wszystkich forumowiczów
Mam coż dla prawdziwych fanów amerykańskich drużyn. Ubrania są naprawde dobre jakożciowo i w rozsądnej cenie. [usunięto_link] możecie sprawdzić sami.
3 sierpnia 2012 at 10:38Wszystko zależy od sytuacji, jeżli idę do pracy to wiadomo styl casual, jeżli jestem w domu to wciskam się w dres , albo w jakież spodenki bo w tym mi najwygodniej 🙂 na randkę oczywiżcie jakiż romantyczny strój. jak wspomniałam wszytko zalezy od sytuacji
11 stycznia 2013 at 12:55Ja bardzo lubię sportowe ubrania,na co dzień często je noszę. Może do pracy nie wypada ich zakładać,ale poza tym dają nam mnóstwo luzu,dzięki nim czujemy się po prostu swobodnie.
26 lutego 2013 at 15:11ja uwielbiam sportowe ubrania!!! co prawda pokochałam je niedawno ale to szczerą miłożcią 😛
w ogóle moim hitem są staniki sportowe! Zawsze irytowały mnie normalne – tutaj ramiączko spada, tuta ciżnie, to odstaje itp.
A staniki sportowe idealnie leżą są wygodne, co prawda nie takie tanie, ale warto! poza tym, jak kupicie sportowy stanik w jakimż fajnym kolorze to ponieważ jest gładki to żwietnie wygląda na topie, albo dużej bokserce – i wtedy nawet jak wystaje gdzież to fajnie wygląda 🙂
tylko nie kupujcie jakichs do d*** staników, jak sportowy to porządny! tutaj macie przykład dobrego stanika:
[usunięto_link]
2 marca 2013 at 17:56Uwielbiam chodzić w dresach w domu 🙂 najwygodniejsze są.
7 marca 2013 at 12:09ja uwielbiam sportowe ciuszki adaidasa. ale na co dzien ich nie noszę. włażciwie tylko weekendami 🙁
19 kwietnia 2013 at 11:21No co za dużo to też nie zdrowo,ale jeżli wskoczymy w taki dres podczas weekendu,czujemy się naprawdę wolni i niczym nie skrępowani.
- AutorOdp.