- AutorOdp.
- 29 sierpnia 2010 at 14:27
Jakie meble kupić żeby zmieżciły się w malutkiej łazience? Z powodu rozmiaru łazienki w grę wchodzi tylko szafka pod umywalkę i 1-2 szafki. Znalazłam w leroy merlin coż takiego xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ale za tą cenę wydaje mi się to trochę nijakie. Jak wy poradziłyscie sobie z małą łazienką? Może te meble da się czymż zastąpić. Dodam, że płytki w łazience są beżowe.
edit
jakubek30 sierpnia 2010 at 04:33wypowiem się w ten sposób:
mogę znieżć mały gabinet, także pokój gożcinny, nawet sypialnię…
ale łazienkę – nie! nie tylko dlatego że sam lubię się brzechtać…ale głównie, żeby moja kobieta czuła się sobą…
czy się mylę, moje Drogie Panie?30 sierpnia 2010 at 10:21Do małej łazienki najlepiej zamówić. Można wykorzystać każde wolne miejsce. Teraz meble na zamówienie nie są droższe od takich ze sklepu. Czasami niewiele droższe ale można dopasować fajnie do pomieszczenia.
9 września 2010 at 21:06Do bardzo małej łazienki mieżci się zwykle tylko szafka pod umywalkę. Takie niestety łazienki przeważają w polskich mieszkaniach.
15 listopada 2010 at 14:25Ja w mojej małej łazience mam kabinę prysznicową zamiast wanny, co dodało mi trochę przestrzeni. Mam małą umywalkę i pod nią szafkę i faktycznie na tym się kończą możliwożci mojej łazieneczki. Dzięki pomysłowemu kuzynowi mam również nad ubikacją zrobione półki z glazury, dzięki czemu mam trochę miejsca na swoje kosmetyki. Może faktycznie nie głupim pomysłem jest zrobienie mebli na wymiar.
13 stycznia 2011 at 10:38trochę się z Wami nie zgodzę. jest wiele fajnych sposobów takiego zagospodarowania przestrzeni, żeby zyskać jej jak najwięcej 😉
nie chcę tu niczego reklamować, ale na przykład xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx to fajne miejsce, gdzie można dobrać wyposażenie 😉
nie trzeba rezygnować z wanny, można dobrać model narożny lub rzeczywiżcie postawić na prysznic z większym brodzikiem.edit
jakubek14 stycznia 2011 at 08:40zgadzam się z poprzedniczką. wcale nie trzeba rezygnować z elementów, na których Wam zależy – wystarczy mądrze zaplanować rozkład wyposażenia – wybrać meble pozwalające na wielofunkcyjne wykorzystanie i cieszyć się swoim łazienkowym królestwem ;D
22 lutego 2011 at 10:03Większożć ludzi mieszkająca w typowych mieszkaniach w blokach, ma małą łazienkę. Obecnie jest nawet spory wybór mebli łazienkowych dostosowanych do niedużych łazienek. Biały kolor mebli i wyposażenia czy jasne żciany powiększa optycznie pomieszczenie i wtedy łazienka wydaje się większa. Co do mebli to można wybrać sobie małą umywalkę i dopasowaną do niej szafkę, nie dużą komodę, półki. Więcej mebli w łazience nie ma potrzeby wstawiać, ważniejsza jest armatura łazienkowa, suszarka łazienkowa, grzejnik, wieszak na ręczniki itp. 🙂
7 marca 2011 at 09:32Bardzo ładne aranżacje są na Glazurze Królewskiej. Mój facet wszystko tam kupował. Mają stronę internetową tak więc możesz sobie sprawdzić cały asortyment, nawet do małej łazienki 😀 W zakładce aranżacje jest bardzo duży wybór, który pozwoli Ci wybrać coż dla siebie.
9 marca 2011 at 12:18niestety tak jest, zwłaszcza w przypadku pierwszego zakupionego lokalu, oszczędza się na metrażu łazienki i kuchni
27 marca 2011 at 21:05a mnie się marzy mała łazienka w stylu retro! jak wygram w konkursie Bref.pl to sobie taką zrobię i to według własnego projektu 🙂
20 kwietnia 2011 at 11:27Widzę że jest ostatnio trend na łazienkę retro. 😀
26 kwietnia 2011 at 08:31łazienka w stylu retro jest chyba faktycznie ostatnio na czasie, co przeglądam jakież aranżacje to widze wlasnie lazienki w takie stylistyce. Jedna nawet na ekspozycji w glazurze królewskiej strasznie mi się spodobał. teraz tylko trzeba przekonać narzeczonego, żeby się zgodził 🙂
23 maja 2011 at 07:33Niestety też nie mam za dużej łazienki, ale wszystko co jest potrzebne to jest 😉 Moim marzeniem jest wielka łazienka, w której zmieżciłaby się rogowa wanna i prysznic..
28 lipca 2011 at 02:08my lubimy wielgażną łazienkę > z super wanną i z super prysznicem jupi
w ogóle to lubimy super seks pod strugami wodyyyy 🙄
- AutorOdp.