- AutorOdp.
- 24 września 2007 at 11:25
Muzyki, Jarka, bliskożci
19 października 2007 at 11:09a ja mam poprostu bzika 🙂
A oprócz tego mam bzika na punkcie:
lodów
dobrej zabawy
nocnego smsowania
żmiechu i dobrego humoru19 października 2007 at 11:38mam bzika na punkcie kotów wszelkiej mażci i rasy, bliskiego i dalekiego wschodu, muzyki, pubu na starym miescie w ktorym nie spotka sie nikogo obcego, mojego kochania (mam nadzieje że z wzajemnożcią 😉 ), papryczki chili, ktorą hoduję na parapecie, lakierów do paznokci, i książek autorów, którzy nie żyją…
to nie dewiacja. biorąc się za książkę często nie zwracam uwagi na autora. a kiedy skoncze i jestem pelna podziwu, włączam google, a tam trach… autor swietej pamieci… nawet nie wiecie jaka to dla mnie zagadka, co mnie tak ciagnie do tych ksiazek…
19 października 2007 at 14:49muzyka i czyste ręce : D i jak z kimż idę to muszę po jego lewej stronie.
15 października 2009 at 21:05ja mam ostatnio bzika na punkcie seriali – jakoż tak szczególnie przypadło mi do gustu opatulenie się w ciepły kocyk i oglądanie filmów wieczorami. mój mąż zainstalował nam ipla, więc ostatnio jestem na etapie polsatowskich seriali – znowu wróciłam do „Pierwszej miłożci”, którą już kiedyż dawno temu oglądałam – bardzo fajny serial 🙂
16 października 2009 at 07:47A ja mam bzika na punkcie erotycznej bielizny i nie tylko jej samej 😉
16 października 2009 at 10:56mam bzika na punkcie:
– zapachów (perfum)
– swoich piersi 😉
– jedzenia:)
– czerwonego wina
– gotowania
– …seksu…
– i forum oczywiscie 😉16 października 2009 at 11:50– muzyki (!!!!!!!)
– faceta moich marzeń, którego nie mogę mieć bo mieszka zbyt daleko
– seksu 😉19 października 2009 at 16:16muzykę i taniec kocham – to mi musi starczyć bo faceta nie mam…
dlatego czas zabijam czytając ksiązki i one są moją manią, szczególnie thrillery Kinga 🙂 -> [usunięto_link]19 października 2009 at 16:23mam bzika na punkcie
* głosu OSTRa
* swoich włosów, a także ogólnego wyglądu
* zakupów ciuchów
* czekolady i innych słodyczy
* facetów! :d21 października 2009 at 14:33Mam bzika na punktcie:
*mojego ukochanego xD
*czekolady
*seriali (nie wszystkich rzecz jasna:P)
*ciszy
*mojej gitary
*przyjaciol
*muuuzyki
*pluszowych misiow xD
*internetu 🙂
i wiele, wiele innych dziwnych rzeczy:)22 października 2009 at 10:28[usunięto_link] wrote:
muzykę i taniec kocham – to mi musi starczyć bo faceta nie mam…
dlatego czas zabijam czytając ksiązki i one są moją manią, szczególnie thrillery Kinga 🙂 -> [usunięto_link]Mart , ja jestem ciekawa czy Ty własnie na tanio.pl kupiłas ta ksiazke ?
Ona jest tańsza niz w ksiegarni!23 października 2009 at 17:00[usunięto_link] wrote:
muzyka i czyste ręce : D i jak z kimż idę to muszę po jego lewej stronie.
hahahaa ja mam ten sam problem-MUSZE isc po lewej stronie 😆
…Bzik:
* العربية عامة
* torebki i buty a na ich czele obcasy 8)
* czeko czeko ladaaaa
* shisha
* ksiazkiTo takie moje prywatne TOP-5 😛
27 października 2009 at 13:22* العربية عامة – a coz to?;D
30 października 2009 at 19:21a ja mam bzika na punkcie zakupów w necie. ostatnio zaraziłem dziewczynę tym samym bzikiem i kupuje ciuchy np. na [usunięto_link]
😆 - AutorOdp.