- AutorOdp.
- 31 pa藕dziernika 2009 at 18:53
Gatta niez艂y e-sklep polecam r贸wnie偶.
2 listopada 2009 at 09:23Moje bziki:P
-Mariah Carey
-Britney Spears
-czytanie ksi膮偶ek
-forum
-kr贸wki ci膮gutki
-sims 2
-buty
-horrory9 listopada 2009 at 20:05Ja mam bzika najbardziej na punkcie kosmetyk贸w. ; )
R贸wnie偶 na punkcie zakup贸w, czytania ksi膮偶ek, imprezowania, 艂adnych mebli, bi偶uterii, i wiele innych w sumie. ; )12 listopada 2009 at 07:32Mam bzika na punkcie mojego psa 馃檪
18 listopada 2009 at 21:05A ja mam bzika na punkcie muzyki:) Odk膮d pami臋tam by艂am na tym punkcie totalnie zakr臋cona… Przede wszystkim rock. Aha, i podobnie mam ze sportem:)
23 listopada 2009 at 19:56Na punkcie czasopism. Niewazne czy to wojskowe, kobiece, czy naukowe. Lubi臋 czyta膰 馃檪
25 listopada 2009 at 23:58na punkcie thriller贸w medycznych – np. wspania艂ych Cooka, Gerritsen czy Palmera…
tak偶ekwiat贸w, kt贸re mam wr臋czy膰 mej Kobiecie – dla mnie s膮 r贸偶e 馃槈
ona akceptuje tak偶e r贸偶ne takie polne, fio艂ki i orchidee…
doprawdy nie wiem, co w nich pi臋knego, ale si臋 przystosowuj臋臋臋 馃槇 olabogaaaa…a co powiecie, cy da膰 Wam storczykiii?
przepi臋knEEEEE – cgyba dam je Mojej Ukochanej Dziewczynieee, co?
29 listopada 2009 at 10:56ja mam bzika na punkcie seriali, uwielbiam Dr. Housa, Gotowe na wszytsko oraz Naznaczonego. Uwielbiam si膮偶膰 wieczorem z fili偶ank膮 gor膮cej herbaty i zrelaksowa膰 przy dobrym serialu. Pokazuj膮 nie tylko prawdziwe 偶ycie, ale prawdziwe dylematy i ludzkie tragedie, a najbardziej lubi臋 to , 偶e zawsze dobrze si臋 ko艅cz膮, nieststy inaczej ni偶 w prawdziwym 偶yciu.
29 listopada 2009 at 12:25No rzeczywi偶cie… House z pewno偶ci膮 pokazuje prawdziwe 偶ycie… 馃槅
4 grudnia 2009 at 22:50@the quene wrote:
No rzeczywi偶cie… House z pewno偶ci膮 pokazuje prawdziwe 偶ycie… 馃槅
ja wiem? to te偶 jest wyre偶yserowane… the Quenne 馃槈
ale owszem te偶 si臋 na to cz臋sto gapi臋 馃槸a mo偶e ajkie偶 lektury? ja mam… ale najpierw musz臋 se przypomnie膰 馃槈
7 grudnia 2009 at 10:37Jestem szalon膮 pasjonatk膮 muzyki elektronicznej, pop, dance, 90s.
Dodam jeszcze, 偶e nie przejd臋 oboj臋tnie obok mojej psinki.
Lubi臋 obejrze膰 M jak mi艂o偶膰…ale bzika na jego punkcie nie mam.
To chyba tyle, ale jednak MUSIC przewa偶a!8 grudnia 2009 at 01:52@Melisa89 wrote:
Jestem szalon膮 pasjonatk膮 muzyki elektronicznej, pop, dance, 90s.
Dodam jeszcze, 偶e nie przejd臋 oboj臋tnie obok mojej psinki.
Lubi臋 obejrze膰 M jak mi艂o偶膰…ale bzika na jego punkcie nie mam.
To chyba tyle, ale jednak MUSIC przewa偶a!mi艂e toto, Melisko 馃槈 hehe, te偶 podobnie reaguj臋 馃榾
PS. A ponadto bardzo lubi臋 rocka i metal! tudzie偶 fajny pop!
my偶lisz, 偶e mnie wyko艅czysz!? nie dr臋cz si臋! chyba nie! lubi臋 r贸偶n膮 muz臋! wiesz! 馃槇A najlepiej – sprowad藕 do parteru mnie 馃槅
8 grudnia 2009 at 12:11mam bzika na punkcie bzik贸w 馃槢
Nie no chyba nie ma nic takiego bez czego nie mog艂abym 偶y膰 ale uwielbiam mojego psa i przytulania.. 馃檪
8 grudnia 2009 at 14:00Ja mam bzika na punkcie fotografii, muzyki i fajnych gad偶et贸w. Uwielbiam mie膰 fajne dodatki, zar贸wno do ubra艅, takich jak chustki, kwiatki, bransoletki, wisiorki; jak i dodatki do wszystkiego innego, jak na przyk艂ad do swojego komputera. Ostatnio na stronie tracer.eu znalaz艂am boskie rzeczy do komputera; peny w kszta艂cie 偶winek, naklejki na laptopa i takie tam inne cuda 馃檪
11 grudnia 2009 at 10:41Te偶 widzia艂am te „zwierzaki” od tracera. S膮 naprawd臋 niewiarygodne:) Strasznie mi si臋 to podoba, 偶e z prostych rzeczy codziennego u偶ytku mo偶na zrobi膰 takie 偶wietne rzeczy. Super super. Mo偶e tracer wprowadzi jeszcze inne ciekawe rozwi膮zania dla swoich sprz臋t贸w;)
- AutorOdp.