- AutorOdp.
- 16 marca 2010 at 00:38
[usuni臋to_link] wrote:
Ja mam bzika na punkcie samochod贸w
nie no, Bioevek… uj臋艂a偶 mnie, Skarbie 馃槈 mam podobnego 馃槈
BMW, Ferrari, Alfa Romeo etc. – przejecha艂em si臋 – w karecie i w cabrio 馃檮
prawda, 偶e niesamowite doznania? 馃槸[usuni臋to_link] wrote:
moim zdaniem to czym si臋 cz艂owiek wozi, ma wielki wp艂yw na to czym si臋 staje…
kurde, bardzo powa偶na i celna my偶l, Dziewczyno! pozastanawiam si臋 nad tym w najbli偶szej przysz艂o偶ci… ale naprawd臋 – pr臋dko偶膰 cz臋sto ma wp艂yw na osobowo偶膰 馃槢
[usuni臋to_link] wrote:
Nie, zaraz… ;p
nie m贸w, psia jucha, 偶e teraz si臋 wycofasz, o! niewierna Bia艂og艂owo! 馃槈
ale powiedz – co Ci臋 tak zastanowi艂o 馃榾 dasz si臋 nam贸wi膰 馃槈PS. Tak nie偶mia艂o – dodam jeszcze motocykle… :ok:
17 marca 2010 at 10:56Ale si臋 dzi臋ki wam dowarto偶ciowa艂am:)ale macie ciekawe bziki;)
ja mam na punkcie
-swojego psa
-bi偶uterii
-zdrowego od偶ywiania
-pisania
-szukania nowego hobby
…….pomy偶l臋;)17 marca 2010 at 22:18Ja mam bzika na punkcie mojego kotka. 馃槅
18 marca 2010 at 03:33a ja – tak mi sie przypomnia艂o – na punkcie kanarka…
kt贸ry wy偶piewuje niesamowite trele, morele… niestety u mojego kuzyna…chyba zakupi臋 do moejego mieszkanka – ale kto go bedzie karmi艂!?
mo偶e pojawi si臋 w mi臋dzyczasie jaka偶 taka偶 duszyczkaaa… hehe…29 kwietnia 2010 at 09:24Mam bzika na punkcie zakup贸w w sklepach kosmetycznych.
Chodzenie i szukanie czego偶 nowego,innego..testowanie…to moja pasja
Lubi臋 kupowa膰 sobie,rodzinie,ch艂opakowi .6 maja 2010 at 18:01Witajcie!
Wiem, 偶e nie na temat, ale mam pro偶b臋! 馃檪
Serdecznie prosz臋 o po偶wi臋cenie naprawd臋 niewielu minutek na wype艂nienie tej kr贸tkiej ankiety! nie ma 偶adnych pyta艅 otwartych, wype艂nia si臋 bardzo szybko, a ka偶de wype艂nienie baaaardzo mi si臋 przyda! a ankieta dotyczy najpopularniejszych marek kosmetyk贸w w Polsce i tego, jak s膮 odbierane przez konsument贸w.
Oto link:
[usuni臋to_link]Z g贸ry 偶licznie dzi臋kuje ka偶dej pomocnej osobie! 馃檪
Pozdrawiam!
6 maja 2010 at 19:21a ja mam bzika na punkcie swoich kot贸w:P
7 maja 2010 at 08:14Wczoraj kupi艂am Ideal Balance-podk艂ad w pudrze.
Partnerowi za偶 PUR&MAT L’Oreala.
Nie mam kot贸w ani nawet jednego.Mam za偶 psa jednego i du偶ego.Nie mam jednak na punkcie jego bzika.
馃槅23 maja 2010 at 14:43ja nie mam ani jednego kota bo u mnie jest w domu osoba uczulona na sier偶膰, ale mam bzika na ich punkcie 馃檨
24 maja 2010 at 21:04hehe mam bzika na punkcie mojej dziewczyny, mojego psa i mojego szczura hehehe
25 maja 2010 at 12:06mam bzika na punkcie torebek
25 maja 2010 at 23:29[usuni臋to_link]偶ka26 wrote:
mam bzika na punkcie torebek
ju偶 o tym gdzie偶 m贸wi艂em – moja kobieta r贸wnie偶 馃榾
ale tak偶e na punkcie moich koszulek 馃槈 oraz spodenek… hehe
ale偶 to kobiece! wy te偶 to macie!? ://21 czerwca 2010 at 11:59Ja mam 偶wira na punkcie bielizny i kosmetyk贸w. I kupowania ich oczywi偶cie. Uwielbiam ten rodzaj zakup贸w. Kosmetyk贸w mam mas臋, majtek te偶;) Poprawia mi to humor, dodaje pewno偶ci siebie i zwyczajnej babskiej radochy.
21 czerwca 2010 at 17:30ostatnio tablety internetowe 馃檪
27 czerwca 2010 at 21:05ja chyba lekkiego bzika mam na punkcie perfum kobieta mnie o to gania , na punkcie u艂o偶enia w艂os贸w na glowie ;P no i na punkcie pi艂ki no偶nej kt贸r膮 uwielbiam 馃槈
- AutorOdp.