- AutorOdp.
- 8 wrze艣nia 2010 at 13:50
a ja uwielbiam czekolad臋 truskawkow膮!!! w og贸le cokolwiek byle truskawkowe:D
M贸j ch艂opak ju偶 wie i czy jaki偶 torcik czy co偶 to tylko o smaku truskawki:)
Mam bzika na punkcie mojego ch艂opaka ale to chyba zbyt oczywiste:)
N****臋tniej bym ci膮gle spa艂a zzz o_O
Uwielbiam kebab aleee musz臋 si臋 ogranicza膰 w og贸le lubi臋 je偶膰!! i pr贸bowa膰 wszystkiego…:)
8 wrze艣nia 2010 at 15:26No c贸偶, b臋d臋 z Wami szczery…Mam bzika na swoim punkcie 馃槢
8 wrze艣nia 2010 at 15:27[usuni臋to_link] wrote:
No c贸偶, b臋d臋 z Wami szczery…Mam bzika na swoim punkcie 馃槢
oj narcyz 馃槢
9 wrze艣nia 2010 at 19:14ja mam bzika na punkcie czekolady:)
22 wrze艣nia 2010 at 21:23A ja na punkcie winogron : ]
21 pa藕dziernika 2010 at 14:43Mo偶e to g艂upie, ale ja mam bzika na punkcie Olejniczaka;) Zawsze mia艂am, a teraz od kiedy kandyduje w wyborach mam jeszcze wi臋kszego! Mam go w znajomych na FB i aktywnie dzia艂am na jego stronie wyborczej [usuni臋to_link]. Przystojny i inteligentny, tylko szkoda 偶e 偶onaty 馃槈
21 pa藕dziernika 2010 at 21:27a ja na punkcie jej sutek – najpierw takie male艅kie…
a potem jak tr膮ba s艂onia 馃榾24 pa藕dziernika 2010 at 08:22A ja rozkocha艂am si臋 w prasie, tej kolorowej. Coraz wi臋cej tego sie wydaje. Znikn臋艂y ju偶 czasy Pani Domu 馃檪 Filmy to kolejny konik. Siedz臋 nocami i ogl膮dam i najlepiej mi si臋 ogl膮da samej bez towarzystwa. Ogl膮dam filmy na dvd na zmian臋 z Hbo. Apropo Hbo musicie sie w to dzisiaj zabawi膰: [usuni臋to_link] Proste i 艂atwo mo偶na dosta膰 fur臋 film贸w.
24 pa藕dziernika 2010 at 17:46na punkcie mojego psa.
jest istota tak piekna i madra, ze nie moge w to az czasem uwierzyc.
juz nawet wole kupowac mlodej zabawki niz sobie ubrania. oszalalam.
24 pa藕dziernika 2010 at 21:50@Onione wrote:
ha! wiedzia艂am, ze i ciebie parvati, dopadnie… 馃槈
U mnie to samo…Cho膰 bierze g贸r臋 rozum i planowanie wydatk贸w na nast臋pne ma艂e ssaczysko…a ja si臋 ciesz臋, 偶e ogl膮dam Ciebie Oni 馃槈 Parvi te偶 jest mi inspiracj膮 馃榾
w sumie mi艂o mi si臋 tu gada i podpowiada z:D
25 pa藕dziernika 2010 at 11:39ja mam bzika na punkcie mojego 偶贸艂wia, mog臋 rozprawia膰 o nim godzinami, ju偶 wszyscy maj膮 dosy膰 mnie i mojego 偶贸艂wia te偶 馃榾
25 pa藕dziernika 2010 at 20:00@Onione wrote:
ha! wiedzia艂am, ze i ciebie parvati, dopadnie… 馃槈
U mnie to samo…Cho膰 bierze g贸r臋 rozum i planowanie wydatk贸w na nast臋pne ma艂e ssaczysko…u mnie to bylo przesadzone:)))
powiem ci, ze tez po glowie chodzi mi towarzystwo dla mlodej. tylko u nas decyzja jest trudniejsza-nie mamy domu na wsi.
czas pokaze:))))
1 listopada 2010 at 00:02Parvati, to masz jakiego偶 w ko艅cu bzika czy nie? 馃槅
no i Oni oczywi偶cie, hehehe :-ja tam jak zwykle mam – lubi臋 偶wie偶e 偶ledzie :}}
8 listopada 2010 at 14:22O matko? takie jeszcze ociekaj膮ce s艂on膮 wod膮???????
8 listopada 2010 at 17:13Ja mam bzika na punkcie frytek karbowanych, mog艂a bym je je偶膰 codziennie. Wiem 偶e nie s膮 zbyt zdrowe ale to jest silniejsze ode mnie 馃榾
- AutorOdp.