- AutorOdp.
- 18 marca 2015 at 23:32
Kot贸w i samochod贸w.
25 marca 2015 at 17:28ja ostatnio mam bzika na punkcie odzywiania i sportu. Wszystkie plany dostosowane do grafiku zaj臋膰 :p
26 marca 2015 at 01:29[usuni臋to_link] wrote:
ja ostatnio mam bzika na punkcie odzywiania i sportu.
zawsze podziwiam takie osoby, Lovciu 馃槈 Ciebie to ju偶 w og贸le 馃檮
[usuni臋to_link] wrote:
Wszystkie plany dostosowane do grafiku zaj臋膰 :p
naprawd臋 jeste偶 tak zdyscyplinowana? mi zajmie to chyba jeszcze ze dwie dekady 偶ycia 馃槸
co do bzika… u偶wiadomi艂em sobie, 偶e lubi臋 kwiatki 馃槈
ps. mam bzika na punkcie Twych n贸偶ek w avatarze, Lovi… masz te偶 takie w realu? :-
26 marca 2015 at 10:33Staram si臋, ale oczywi偶cie czasami wyskakuje co偶 wa偶niejszego i pilniejszego. Wtedy staram si臋 nadrobi膰 w inny dzie艅. Oczywi偶cie zdarzaj膮 si臋 drobne grzeszki podjadania czy czekolady – ale od偶wi臋tnie:)
Hard mo偶e nie dok艂adnie te.. ale podobne:)
26 marca 2015 at 12:35Mam bzika na punkcie bia艂ych z臋b贸w. Dla mnie bardzo wa偶ny jest 艂adny u偶miech.
26 marca 2015 at 15:11niestety nie ka偶demu jest dany 偶nie偶nobia艂y u偶miech. Genetycznie nie dane a czasami szkoda z臋b贸w na niekt贸re zabiegi. Aczkolwiek na swoje nie narzekam.
jeszcze mam bzika na punkcie wlos贸w:) nie tylko u siebie
29 marca 2015 at 12:26Mam bzika na punkcie czystych w艂os贸w. 馃榾 Od razu wiem, 偶e osoba z brudnymi w艂osami mnie odpycha i nie zaprzyjaznie sie z nia.
31 marca 2015 at 06:18呕u偶la:D A ju偶 w 偶wi臋ta zaczyna si臋 nowy sezon:D
31 marca 2015 at 20:37Bia艂ej czekolady 馃檪
1 kwietnia 2015 at 06:03Mam bzika na punkcie swojego motoru. Jazda na motocyklu to wi臋cej ni偶 moja pasja.
1 kwietnia 2015 at 19:11mojego dziecka!
2 kwietnia 2015 at 19:26jedzenia….:)))))) ja grubas. ale mowie wam,jedzenie sprawia mi najwieksza frajde :p
7 kwietnia 2015 at 07:35Mam bzika na punkcie ta艅ca i muzyki. Bardzo lubie ta艅czy膰 馃榾 馃榾
7 kwietnia 2015 at 09:50biegania
7 kwietnia 2015 at 12:37Witam,
Zastanawiam si臋 i pytam – jak sobie radzicie z organizacj膮 czasu i zawodowego kalendarza? Prowadz臋 biznes i trafi艂am w sieci na link [usuni臋to_link] . Po researchu okaza艂o si臋, 偶e tesotwana jest jakas nowa us艂uga asystentki online, kt贸ra zarz膮dza telefonami i kalendarzem spotka艅. Wesz艂am do programu testowania – co wa偶ne – za darmo i p贸ki co jestem zadowolona. Macie jakie偶 pomys艂y/ sposoby? Myslicie, 偶e to dobry pomys艂? Je偶li kto偶 jest zainteresowany to tutaj mo偶na poczyta膰: [usuni臋to_link] - AutorOdp.