• Autor
    Odp.
  • afro_disiac
    Member
    • Tematów: 24
    • Odp.: 720
    • Zasłużony

Koleżanka na tym była i w sumie nie widziałam w ogóle, żeby coż miała robione. Trochę jej się płytka błyszczała i to wszystko

Bizuteria-Magia
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 129
    • Zapaleniec

Z tego co czytam to poprawia bardzo zdrowie paznokcie, fajna sprawa 😉 ale ciekawe czy to daje jakiż efekt?

milaALEgnusna
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 4
    • Początkujący

AAAA! dostałam swój zestaw do japońskiego ze sklepu neonail i jestem mega zadowolona 😀 pazurki naprawdę sa mocniejsze. Szczerze mówiąc nie zależało mi na ich błysku 😉 A raczej regeneracji. I czuję, że to dobra inwestycja! 😀 Polecam bo w 100% działa!

milaALEgnusna
    Member
    • Początkujący

wracam po miesiącu – nawet się idealnie złożylo 😀 uwaga – mam długie paznokcie! pierwszy raz od tak długiego czasu. aż zapomniałam jakie to jest piękne <3

Iloveshoes
    Member
    • Odp.: 34
    • Bywalec

Bardzo wzmacnia paznokcie- to na pewno. ale wizualnego efektu to raczej nie widać oprócz tego, że paznokcie są bardzo zadbane

milaALEgnusna
    Member
    • Początkujący

to prawda, ale ja nie oczekiwałam efektu sztucznych paznokci. Chociaż powiem szczerze, że mam zahodowane tak długie, że wyglądają prawie jak sztuczne 😀

michalina92
    Member
    • Odp.: 29
    • Bywalec

chyba piekno tkwi w tym, ze wygladaja naturalnie. Nie wszystko co sztuczne jest super. Chyba ten zabieg bardziej polega na tym, żeby wzmocnić płytke, a nie uzyskac spektakularny efekt sztucznych paznokci.

MiMiMi
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

a mnie sie wydaje ze to tez zalezy do jakiej sie pojdzie kosmetyczki. np. pani Sylwia w denique w arkadii robi je bardzo dobrze i rzetelnie. polecam zainteresowanym.

Specjalista Aspazji
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 213
    • Zapaleniec

Taki manicure daje dobre efekty, jeżli zależy wam na uzyskaniu naturalnego efektu i odżywieniu paznokci!

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Manicure japoński – robił ktoż?"

Przewiń na górę