• Autor
    Odp.
  • Ekspert Tanieje.pl
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Masażer do stóp to żwietne urządzenie – rozluźnia miężnie, łagodzi ból, a do tego relaksuje 🙂 A jeżeli ma promiennik podczerwieni to jego działanie jest jeszcze skuteczniejsze.

geralt
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 18
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Najlepszym masażerem moich stóp jest mój mężczyzna:)

o, i to jest prawidłowe podejżcie 😉

bugi25
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

dobre rozwiazanie,calowac tez mozna

Anika80
    Member
    • Odp.: 112
    • Zapaleniec

Moja znajoma ma taki i mówi, że masaż stóp to naprawdę żwietna sprawa. Jak słuchałam jej opowieżci, to sama tak się napaliłam na takie urządzenie, że aż zaczęłam licytować je na aukcji dobij.to Licytacja jeszcze trwa, ale mam nadzieję, że jaj ja wygram, bo już nie mogę się doczekać tego masażu.

redbar
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 3
    • Początkujący

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

Najlepszym masażerem moich stóp jest mój mężczyzna:)

o, i to jest prawidłowe podejżcie 😉

hahaha Gery,brachu jaki ten swiat mały 😉

oczywiscie ze prawdziwy facet jest lepszy niz jakies swinstwo z Mango

hard-man
    Member
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

a czy ordynarny facet, taki jak na przykład hard-man może liczyć na masaż stóp? 😯

jezu, dałbym każde pieniądze, choć nieźle zarabiam 😉
    znaczy powiedzcie coż bardziej rzeczowego o tych masażach,
    a nie tylko takie tam certolenia… 👿

znaczek
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 67
    • Stały bywalec

No w sumie, jakby tak ogólnie spojrzeć na akie urządzenie, to wiele daje. Nie tylko poprawia samopoczucie, ale również dodaje energii, relaksuje. Urządzenie jest znakomite, ale jak się kupuje, to trzeba pamiętać, żeby nie kupować pierwszej lepszej tandety, bo z tego nic nie będzie. Za dobry masażer trzeba troszkę zapłacić. Ostatnio na magicznej planecie widziałam bardzo fajny masażer z Boscha za niecałe 170 zł – cena dobra jak na ta markę, a masażer pierwsza klasa.

charlize
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 271
    • Zapaleniec

Ja sama nie uzywałam nigdy takiego sprzętu bo stopy masuje mi mój mężczyzna aczkolwiek babci kupiłam takie cudo. Znaczek w 1komp.pl cena też jest jakoż w tych granicach, też Bosha. Bo tyle jakoż płaciłam jak kupowałam. Babcia w każdym bądź razie chwali sobie 🙂

secesja
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 75
    • Stały bywalec

Moi dziadkowie maja taki masażer. Mama im kiedyż na prezent w electro kupiła. Wiadomo ma reumatyzm, dla zmiękczenia skóry stóp i tak dalej.
    Używają do tej pory. Im pomaga chociaz spotkałam sie z opiniamia, że nie zawsze działa.

carriebradshaw
    Member
    • Odp.: 52
    • Stały bywalec

Szczerze wam powiem, że to wszystko zależy od pracy. Jak stoisz non stop, przez wiele godzin, przez wiele dni, to kąpiel gorąca nie pomoże – wiem to z autopsji. Ja miałam dramat ze stopami podczas pracy wakacyjnej i naprawdę cudowałam już z różnymi metodami, żeby sobie ulżyć. W końcu kupiłam sobie masażer i naprawdę pomogło. A jeżli ktoż się zastanawia nad cenami, to proponuję zajrzeć na xxxxxxxxxxxxxx tam są niskie ceny i spory wybór, więc pewnie coż by się znalazło.

EDIT:
    jakubek

aluta
    Member
    • Odp.: 74
    • Stały bywalec

A ja widziałam takie masażery do stóp w sklepie medialux.pl Muszę przyznać, że mogą być one bardzo dobrym prezentem. Sama też bym chciała taki mieć. Od czasu do czasu warto się zrelaksować i urządzić sobie w swojej własnej łazience takie mini Spa.

monisiawa
    Member
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Masażer do stóp to żwietny wynalazek 😀

Marcia_D
    Member
    • Odp.: 14
    • Bywalec

ja kiedyż testowałam taki masażer „wanienkę” gdzie jest masaż i stopy trzyma się w wodzie, naprawdę przyjemny był efekt 🙂

Izys
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 183
    • Zapaleniec

Włażnie zbliżają się imieniny mojej mamy, także włażnie mam zamiar sprezentować jej masażer tego typu. Ja zastanawiam się nad tym: [usunięto_link] mam nadzieję, że mamie taki prezent się spodoba.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Masażer do stóp."

Przewiń na górę