- AutorOdp.
- 9 września 2010 at 18:33
[usunięto_link] wrote:
Wczoraj pierwszy raz robiłam sobie masaż bańkami chińskimi – kupiłam na allegro. Troszkę szczypało, ale muszę nabrać wprawy, to wtedy nic nie czuć ;). Mam nadzieję, że mi to pomoże…
Samemu to chyba trochę trudno:)?
13 września 2010 at 07:12[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Wczoraj pierwszy raz robiłam sobie masaż bańkami chińskimi – kupiłam na allegro. Troszkę szczypało, ale muszę nabrać wprawy, to wtedy nic nie czuć ;). Mam nadzieję, że mi to pomoże…
Samemu to chyba trochę trudno:)?
Przed lustrem robiłam 😆 . Nie było tak źle. W razie czego mam jeszcze prywatnego masażystę 🙂
13 września 2010 at 12:40No włażnie, tak fajnie.
Pozdr22 września 2010 at 17:46Witajcie,
Też ostatnio skoncentrowałam się na masażu i to włażnie bańkami. Działa rewelacyjnie, ale ze dwa tygodnie zajęło mi opanowanie techniki :-), warto się pomęczyć, bo szybko widać efekty, a skóra jest po tym jędrniejsza i przyjemniejsza w dotyku
24 września 2010 at 11:22Moja koleżanka masuje sobie uda codziennie zimnym prysznicem i mówi, że skutkuje. Ja z kolei co jakis czas przyrzekam sobie masować się szorstką myjką i potem od razu balsam, ale brakuje mi dyscypliny 🙁 Może jakiż zabieg powinnam sobie zrobić.
27 września 2010 at 10:14[usunięto_link] wrote:
Moja koleżanka masuje sobie uda codziennie zimnym prysznicem i mówi, że skutkuje. Ja z kolei co jakis czas przyrzekam sobie masować się szorstką myjką i potem od razu balsam, ale brakuje mi dyscypliny 🙁 Może jakiż zabieg powinnam sobie zrobić.
Masuj się bańkami chińskimi :).
13 października 2010 at 13:38ja masuję szczotką do włosów, taka plastikową nakładką na lokówko-suszarkę – nie za mocno, do zaróżowienia skóry, codziennie wieczorem i efekt jest żwietny – przy mojej chaotycznożci skóra jest gładka i cellulitis się zmniejszył, choc fakt, że stosuję to już bardzo długie miesiące i efekt był dopiero po 3 chyba
14 października 2010 at 17:45[usunięto_link] wrote:
ja masuję szczotką do włosów, taka plastikową nakładką na lokówko-suszarkę – nie za mocno, do zaróżowienia skóry, codziennie wieczorem i efekt jest żwietny – przy mojej chaotycznożci skóra jest gładka i cellulitis się zmniejszył, choc fakt, że stosuję to już bardzo długie miesiące i efekt był dopiero po 3 chyba
Ciekawy i tani przyrząd;)Spróbuję.Masuję się rękawicą i palcami w kierunku przepływu limfy.Jak nie jestem leniwa i robię to każdego dnia po kąpieli widać efekty.
21 października 2010 at 12:52ja stosowałam kremyi masaże i dało mi to żredni efekt. nie znam przyczyny, nie wiem czy ja coż źle robię, ale już nawet zaczęłąm zastanawiać się nad jakimż zabiegiem co o tym sądzicie? póki co znalazłam np. [usunięto_link]
Jednak decyzja jeszcze nie zapadła.
21 października 2010 at 17:17rozumiem, Cię bo mam podobnie i na prawdę nie uważam że kosmetyki zamiast zabiegów to mega oszczędnożć bo jak kupię kilka dobrych preparatów to też muszę wywalić sporo kaski na to a zabieg daje o wiele lepsze efekty.
też nie znam dobrze tego zabiegu napiszesz coż o nim>?23 października 2010 at 07:28Na pewno taki zabieg jest pomocny i bardzo przyjemny,tylko koszt jest zastanawiający bo trzeba powtarzać go dosyć często.Ja na wiosnę na jakiż się zdecyduję,choć mam niewielki celulitis,tak z ciekawożci:)
23 października 2010 at 09:45jagoda4 a który trzeba często powtarzać? ja też mam zamiar iżć na jakiż zabieg tyle że już w zimie żeby się nie zapużcić na wiosnę 🙂 jakież propozycje? 😀
24 października 2010 at 15:14[usunięto_link] wrote:
rozumiem, Cię bo mam podobnie i na prawdę nie uważam że kosmetyki zamiast zabiegów to mega oszczędnożć bo jak kupię kilka dobrych preparatów to też muszę wywalić sporo kaski na to a zabieg daje o wiele lepsze efekty.
też nie znam dobrze tego zabiegu napiszesz coż o nim>?Przede wszystkim to na co zwróciłam uwagę to to, że stosują urządzenie umożliwiające nieinwazyjna technologię rezonansu ultradźwiękowego. słowem zadnego nacinania etc etc i w zaleznosci od ilosci cellulitu wszystko jest dobierane indywidfualne, nie ma jakis przedzialow tylko dla konkretnego pacjenta konkretne zabiegi. No i procz tego ze cellulitu mniej to i tkanki tłuiszczowej czym chyba żadna kobieta nie pogardzi 🙂 Skóra jest gładka i medeluje się sylwetkę.
24 października 2010 at 21:23hmm fajna ta maszyna jak nie ma żadnej inwazyjnej metody 🙂 chyba się nad nią poważnie zastanowię 🙂 a ty już korzystałaż lub będziesz?
27 października 2010 at 14:04nie koprzystałam, jak wczęsniej wspomniałam w zasadzie dopiero zaczęłam się rozglądać decyzji nie podjęłam jeszcze ostatecznej, ale widząc taką możliwożc musze powiedzieć że nawet jakbym miała trochę dopłacić to przynajmniej żladów nie będzie, a nie późniejsze psychiczne dodatkowe obciążęnie co do pozostałożci po zabiegu.
- AutorOdp.