- AutorOdp.
- 30 czerwca 2015 at 07:18
w black art są naprawdę dobre meble ze skórzaną tapicerką. juzwika ma rację. moja siostra ma takie i są rewelacyjne i wygodne. nie raz się zasiedziałam u niej 😉
1 lipca 2015 at 15:50Akurat tego sklepu nie znam,wiec też ciężko mi się wypowiedzieć co do jakożci ich mebli,a poza tym również uważam że jednak mimo wszystko czarny,klasyczny narożnik będzie się najlepiej prezentował. Wystarczy o niego tylko zadbać,akurat u nas znajdziecie odpowiednie żrodki czystożci:)
7 lipca 2015 at 18:10skóra w salonie wg mnie wyglada baaardzo elegancko
ale mało praktyczna, niestety14 lipca 2015 at 07:19Niestety ale to racja,skórzane meble do salonu prezentują się bardzo ładnie,ekskluzywnie,natomiast praktycznożć ich użytkowania stoi na niskim poziomie,należy o nie systematycznie dbać,pielęgnować,a jeszcze lepiej- po prostu dać na nie ozdobną narzutę.
14 lipca 2015 at 15:16Meble skórzane wyglądają bardzo ładnie i uważam, że warto w takie zainwestować. Jeżli kupimy takie dobrej jakożci to będą służyły przez lata. Wydaje mi się, że są bardziej higieniczne niż inny materiał.
16 lipca 2015 at 14:21Zgadza się,ale musimy wybrać meble które naprawdę będą wysokiej jakożci,na lata a nie najtańsze z ekoskóry,która popęka w krótkim przeciągu czasu. Tak czy inaczej o skórzane meble należy dbać i używac odpowiednich preparatów do ich pielęgnacji,czyszczenia.
31 sierpnia 2015 at 18:38ja teraz zamierzam kupić skórzaną kanapę do salonu, w weekend byłam w agata meble ale muszę jechać jeszcze raz żeby dokonać ostatecznego wyboru.
20 kwietnia 2020 at 11:35Miałam kiedyś meble skórzane i nigdy więcej 🙂 Bardzo nie lubię jak klei się ona skóry, nagrzewa się lub ziębi. Zdecydowanie bardziej podobają mi się narożnik z velvetu. 🙂 Widziałam takie na Mirjan24 – mają teraz ładne nowości.
- AutorOdp.