• Autor
    Odp.
  • pawska
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 3
    • Początkujący

w black art są naprawdę dobre meble ze skórzaną tapicerką. juzwika ma rację. moja siostra ma takie i są rewelacyjne i wygodne. nie raz się zasiedziałam u niej 😉

Euro-Zakupy
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 105
    • Zapaleniec

Akurat tego sklepu nie znam,wiec też ciężko mi się wypowiedzieć co do jakożci ich mebli,a poza tym również uważam że jednak mimo wszystko czarny,klasyczny narożnik będzie się najlepiej prezentował. Wystarczy o niego tylko zadbać,akurat u nas znajdziecie odpowiednie żrodki czystożci:)

reddragon
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 469
    • Pasjonat

skóra w salonie wg mnie wyglada baaardzo elegancko
    ale mało praktyczna, niestety

Maxq_pl
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 40
    • Bywalec

Niestety ale to racja,skórzane meble do salonu prezentują się bardzo ładnie,ekskluzywnie,natomiast praktycznożć ich użytkowania stoi na niskim poziomie,należy o nie systematycznie dbać,pielęgnować,a jeszcze lepiej- po prostu dać na nie ozdobną narzutę.

versmal25
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Meble skórzane wyglądają bardzo ładnie i uważam, że warto w takie zainwestować. Jeżli kupimy takie dobrej jakożci to będą służyły przez lata. Wydaje mi się, że są bardziej higieniczne niż inny materiał.

Rosanto_pl
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 13
    • Bywalec

Zgadza się,ale musimy wybrać meble które naprawdę będą wysokiej jakożci,na lata a nie najtańsze z ekoskóry,która popęka w krótkim przeciągu czasu. Tak czy inaczej o skórzane meble należy dbać i używac odpowiednich preparatów do ich pielęgnacji,czyszczenia.

Miska26
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 501
    • Zasłużony

ja teraz zamierzam kupić skórzaną kanapę do salonu, w weekend byłam w agata meble ale muszę jechać jeszcze raz żeby dokonać ostatecznego wyboru.

Magda.Olech
    Participant
    • Odp.: 19
    • Bywalec

Miałam kiedyś meble skórzane i nigdy więcej 🙂 Bardzo nie lubię jak klei się ona skóry, nagrzewa się lub ziębi. Zdecydowanie bardziej podobają mi się narożnik z velvetu. 🙂 Widziałam takie na Mirjan24 – mają teraz ładne nowości.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Meble ze skóry do salonu"

Przewiń na górę