• Autor
    Odp.
  • Sklep_Darymex_pl
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 46
    • Bywalec

Nie jest to prawda,zimą wcale nie są zimne,chyba że wystawisz je na dwór,a zawsze możesz dać na nie jakąż fajną narzutkę i po problemie. Skórzany wypoczynek to moim zdaniem najlepsza opcja.

Atlantic Polska
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 55
    • Stały bywalec

Ciekawym produktem jest sofa Planet od Gala. Posiada funkcję spania, jak i regulowane zagłówki. Jedną z propozycji kolorystycznych jest zgniłozielony. Mimo, że to trochę wyblakły odcień, w porównaniu do bardziej jaskrawego zielonego i tak będzie mocnym akcentem kolorystycznym w salonie. Można dokupić także fotel z tej serii.

Euro-Zakupy
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 105
    • Zapaleniec

Z wyglądu dożć zimny i przyznam,że sam kolor także jest jak dla mnie mocno nietypowy,wolałabym chyba jednak coż czarnego,ciemnego z racji tego iż byłoby to bardziej uniwersalne.

zocha
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Bardzo mi się podobają, lecz trzeba o nie dbać odpowiednio, aby móc je mieć, ponieważ szybko się niszczą zwłaszcza gdy mamy gryzonie lub dzieci

dilmah
    Participant
    • Tematów: 2
    • Odp.: 81
    • Stały bywalec

Albo i gryzonie i dzieci 😉 A serio, ja nie jestem zwolenniczką takich mebli, sporo moich znajomych ma i ja jakoż nadal nie mogę się przekonać

Lucy88
    Member
    • Odp.: 124
    • Zapaleniec

Ile kosztuje taka sofa jak na zdjęciu?

Sklep_Darymex_pl
    Member
    • Bywalec

Jeżeli jest ze skóry naturalnej a nie tej eko- koszty mogą sięgać kilku tyż zł w zależnożci od kolekcji,producenta czy materiału. Oczywiżcie warto poszukać w sklepach internetowych bo teraz w grudniu zawsze natrafimy na ciekawe promocje.

JanuszS
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Polecam ten [usunięto_link]. Jest wygodny, w przystępnej cenie. Na pewno nie będziecie żałować.

Wloczykij
    Member
    • Odp.: 224
    • Zapaleniec

Ktoż wyżej pytał o ciemną sofe, ze skóry, na homebooku.pl znalazłam coż takiego:

Bardzo elegancka i klasyczna, do i niestety droga.

PiotrP
    Member
    • Odp.: 16
    • Bywalec

Skóra musi być wysokiej jakożci i muszą być na sprężynach, bo gąbka się szybko zużywa.

CzarekL
    Member
    • Odp.: 9
    • Początkujący

Dobrą skórę ciężko jest znaleźć.

gosikk
    Member
    • Odp.: 5
    • Początkujący

nowe meble skórzane żlicznie pachną i jak sie odpowiednio pielęgnuje to pięknie sie z nami starzeją 🙂 też gdybym miała wybierać to zdecydowała bym się na nowe

Sklep_Darymex_pl
    Member
    • Bywalec

Zgadza się,meble które będą odpowiednio zadbane przetrwają przez lata i mało tego-zapewnią nam optymalny komfort na długi czas. Osobiżcie bardziej podoba mi się czarny kolor,od zawsze kojarzony z luksusem.

malika
    Participant
    • Odp.: 56
    • Stały bywalec

Moja sofa skórzana ta duero 3 wygląda jak nowa sofy24.pl/35-sofy-skorzane ale fakt, dbam o nią no i przy zakupie dobierałam wysokogatunkowy materiał.

Maxq_pl
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 40
    • Bywalec

Mi podobają się czarne, skórzane meble i zestawy wypoczynkowe,a najbardziej narożnik w takim kolorze,uważam że wyznacza pewien styl i elegancję. fakt tylko,że musimy o niego odpowiednio dbać.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Meble ze skóry do salonu"

Przewiń na górę