• Autor
    Odp.
  • Ilona81
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 11
    • Bywalec

Ja mam wypoczynek skórzany od ponad roku, zamówiłam ze sklepu Customform, i nie dożć, że jest naprawdę wygodny (w lecie także, jeszcze nikt nie narzekał :)), to nadal wygląda super, praktycznie jak od nowożci. 🙂

Spinor24_pl
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 110
    • Zapaleniec

Poniekąd to też prawda,na takiej „gołej” skórzanej sofie nikt nie chce siadać,a to w głównej mierze dlatego,że jest to mało przyjemne podczas lata,a poza tym szybciej zniszczymy sofę. Dlatego proponuję kocyk czy narzutę i wtedy nie ma żadnego problemu.

Miska26
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 501
    • Zasłużony

ale przecież do prawdziwej skóry się nie przykleimy nawet latem podczas dużego ciepła. Ja włażnie urządzam swój salon i poszukuję jakież praktycznej oraz solidnie wykonanej kanapy z dobrej jakożci skóry. Możecie mi coż polecić???

olka_es
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

Myżlałam, że nie ma znaczenia czy skóra jest prawdziwa czy sztuczna, bo i do jednej i do drugiej się przyklejamy. Muszę to w takim razie wypróbować 🙂

Miska26
    Member
    • Zasłużony

no muszę Ci powiedzieć, że różnica pomiędzy tzw. „skają” a skóra jest diametralna, ja np. od roku posiadam w salonie kanapę z Gala Collezione i latem, przy wysokiej temperaturze nikt się do niej nie przykleja.

dudus.79
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 70
    • Stały bywalec

Obniżyć to na pewno;) ale powiedz jak się sprawdza eko skóra, bo ja nie bardzo jestem ich zwolenniczką 🙂

malika
    Participant
    • Odp.: 56
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

Myżlałam, że nie ma znaczenia czy skóra jest prawdziwa czy sztuczna, bo i do jednej i do drugiej się przyklejamy. Muszę to w takim razie wypróbować 🙂

Wcale się nie dziwię, oni stosują żwietnej jakożci skórę, która nawet kiedy ciut rozciągnie się w miejscu gdzie się najczężciej siedzi to i tak wróci na swoje miejsce.

lidia5
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

martinluk… meble z lemag1.com.pl faktycznie warte swojej ceny! mam i polecam! jupi

Miska26
    Member
    • Zasłużony

Ja kupiłam swoją sofę do salonu w Gala Collzione, co prawda wydalam trochę na ten zakup, ale jestem z niego bardzo zadowolona ponieważ sofę mam ponad rok czasu, przy konserwacji jej raz na pół roku wygląda jak nowa, nic się z nią nie dzieje, jest w super stanie, żadnych oznak użytkowania, polecam każdemu kto chce zrobić zakup na lata, z firmy z pewnożcią będziecie zadowoleni, ja przynajmniej jestem bardzo zadowolona.

ineska
    Participant
    • Tematów: 4
    • Odp.: 327
    • Pasjonat

Kupiłam sofę w agata Meble z kolekcji Sofa Comfort , kanapy warte polecenia wykonane solidnie z dobrej jakożci skóry . Oglądałam różne i coż w nich nie pasowało , w dotyku jest przyjemna i miła również siedzi się na niej komfortowo 🙂 .

Euro-Zakupy
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 105
    • Zapaleniec

Jestem wielką zwolenniczką zakupu takich skórzanych mebli,chociaż muszę przyznać że niektóre z nich są bardzo drogie. Jeżeli jednak będziemy o nie odpowiednio dbać to nic złego nie powinno się tutaj przytrafić i wytrzymają przez lata.

ada900
    Member
    • Odp.: 6
    • Początkujący

sofa super:)

mamula
    Member
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Najlepiej kupić używane, nowe są drogie.

Sklep_Darymex_pl
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 46
    • Bywalec

Niekoniecznie,czasem te używane są w opłakanym stanie i więcej przeznaczymy na naprawę niż będą tego warte. Jeżeli już to lepiej po prostu kupić nowe.

reddragon
    Member
    • Odp.: 469
    • Pasjonat

Nie chciała bym skórzanych mebli w pokoju…
    Zimne to zimą, a latem się skóra do tego klei.
    Owszem ładnie wygląda i latwo się czyżci ale komfort chyba ważniejszy

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Meble ze skóry do salonu"

Przewiń na górę