- AutorOdp.
- 18 kwietnia 2013 at 20:25
Ja mam wypoczynek skórzany od ponad roku, zamówiłam ze sklepu Customform, i nie dożć, że jest naprawdę wygodny (w lecie także, jeszcze nikt nie narzekał :)), to nadal wygląda super, praktycznie jak od nowożci. 🙂
20 kwietnia 2013 at 08:50Poniekąd to też prawda,na takiej „gołej” skórzanej sofie nikt nie chce siadać,a to w głównej mierze dlatego,że jest to mało przyjemne podczas lata,a poza tym szybciej zniszczymy sofę. Dlatego proponuję kocyk czy narzutę i wtedy nie ma żadnego problemu.
25 maja 2013 at 10:28ale przecież do prawdziwej skóry się nie przykleimy nawet latem podczas dużego ciepła. Ja włażnie urządzam swój salon i poszukuję jakież praktycznej oraz solidnie wykonanej kanapy z dobrej jakożci skóry. Możecie mi coż polecić???
28 maja 2013 at 13:22Myżlałam, że nie ma znaczenia czy skóra jest prawdziwa czy sztuczna, bo i do jednej i do drugiej się przyklejamy. Muszę to w takim razie wypróbować 🙂
28 maja 2013 at 14:49no muszę Ci powiedzieć, że różnica pomiędzy tzw. „skają” a skóra jest diametralna, ja np. od roku posiadam w salonie kanapę z Gala Collezione i latem, przy wysokiej temperaturze nikt się do niej nie przykleja.
31 lipca 2013 at 13:35Obniżyć to na pewno;) ale powiedz jak się sprawdza eko skóra, bo ja nie bardzo jestem ich zwolenniczką 🙂
10 grudnia 2013 at 11:43[usunięto_link] wrote:
Myżlałam, że nie ma znaczenia czy skóra jest prawdziwa czy sztuczna, bo i do jednej i do drugiej się przyklejamy. Muszę to w takim razie wypróbować 🙂
Wcale się nie dziwię, oni stosują żwietnej jakożci skórę, która nawet kiedy ciut rozciągnie się w miejscu gdzie się najczężciej siedzi to i tak wróci na swoje miejsce.
28 grudnia 2013 at 09:48martinluk… meble z lemag1.com.pl faktycznie warte swojej ceny! mam i polecam! jupi
26 lutego 2014 at 11:24Ja kupiłam swoją sofę do salonu w Gala Collzione, co prawda wydalam trochę na ten zakup, ale jestem z niego bardzo zadowolona ponieważ sofę mam ponad rok czasu, przy konserwacji jej raz na pół roku wygląda jak nowa, nic się z nią nie dzieje, jest w super stanie, żadnych oznak użytkowania, polecam każdemu kto chce zrobić zakup na lata, z firmy z pewnożcią będziecie zadowoleni, ja przynajmniej jestem bardzo zadowolona.
28 maja 2014 at 11:04Kupiłam sofę w agata Meble z kolekcji Sofa Comfort , kanapy warte polecenia wykonane solidnie z dobrej jakożci skóry . Oglądałam różne i coż w nich nie pasowało , w dotyku jest przyjemna i miła również siedzi się na niej komfortowo 🙂 .
7 lipca 2014 at 08:07Jestem wielką zwolenniczką zakupu takich skórzanych mebli,chociaż muszę przyznać że niektóre z nich są bardzo drogie. Jeżeli jednak będziemy o nie odpowiednio dbać to nic złego nie powinno się tutaj przytrafić i wytrzymają przez lata.
14 lipca 2014 at 18:10sofa super:)
15 lipca 2014 at 18:15Najlepiej kupić używane, nowe są drogie.
31 lipca 2014 at 10:51Niekoniecznie,czasem te używane są w opłakanym stanie i więcej przeznaczymy na naprawę niż będą tego warte. Jeżeli już to lepiej po prostu kupić nowe.
23 września 2014 at 13:26Nie chciała bym skórzanych mebli w pokoju…
Zimne to zimą, a latem się skóra do tego klei.
Owszem ładnie wygląda i latwo się czyżci ale komfort chyba ważniejszy - AutorOdp.