Medycyna i filozofia życia Dalekiego Wschodu – bezpłatny wyk

• Autor
    Odp.
  • Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Fajnie ,że za darmo ,ale jednak to spam.

madzikas
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 49
    • Stały bywalec

Kowal nawet nie wiesz jak ciężko jest uzyskać jakież rzetelne informacje na temat medycyny dalekowschodniej (przynajmniej tej tradycyjnej). Skoro organizuje to Instytut APUS , to nie jest to jakież posiedzenie u pani Gieni, gdzie Cię będą namawiać do jedzenia chińskich ciasteczek z wróżbą:)
    Jeżli rzeczywiżcie wykład jest darmowy, prowadzony przez poważną instytucję to ni popadajmy w paranoję.
    Ja od miesiąca robię ćwiczenia oddechowe włażnie zaczerpnięte ze starożytnej kultury chińskiej- tzw qi. W necie masz tysiąc odmian tego i nawet nie wiesz, które są te prawdziwe:) Ja zdobywałam wiedzę w księgarniach i dzięki znajomym, którzy mieszkali przez 2 lata w Chinach.
    Moim zdaniem powinno się propagować medycynę dalekowschodnią, bo to naturalne zdrowie, a u nas wciąż jednak panuje moda na zachodnie diety- cud i ćwiczenia rzeźbiące sylwetkę.. A gdzie umysł? gdzie rozwój siebie?

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Nie wiem jak to odbierasz jak dla mnie jeżli administrator nie wyraził zgody to jest to spam bez względu na przydatnożć, Nie widzę tu działu reklamy 😉
    Co do panującej mody to u nas panuje nic nie robienie i walenie w siebie substancji o których nie ma się pojęcia.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Medycyna i filozofia życia Dalekiego Wschodu – bezpłatny wyk"

Przewiń na górę