- AutorOdp.
- 29 maja 2010 at 00:30
Fajnie ,że za darmo ,ale jednak to spam.
8 czerwca 2010 at 08:17Kowal nawet nie wiesz jak ciężko jest uzyskać jakież rzetelne informacje na temat medycyny dalekowschodniej (przynajmniej tej tradycyjnej). Skoro organizuje to Instytut APUS , to nie jest to jakież posiedzenie u pani Gieni, gdzie Cię będą namawiać do jedzenia chińskich ciasteczek z wróżbą:)
Jeżli rzeczywiżcie wykład jest darmowy, prowadzony przez poważną instytucję to ni popadajmy w paranoję.
Ja od miesiąca robię ćwiczenia oddechowe włażnie zaczerpnięte ze starożytnej kultury chińskiej- tzw qi. W necie masz tysiąc odmian tego i nawet nie wiesz, które są te prawdziwe:) Ja zdobywałam wiedzę w księgarniach i dzięki znajomym, którzy mieszkali przez 2 lata w Chinach.
Moim zdaniem powinno się propagować medycynę dalekowschodnią, bo to naturalne zdrowie, a u nas wciąż jednak panuje moda na zachodnie diety- cud i ćwiczenia rzeźbiące sylwetkę.. A gdzie umysł? gdzie rozwój siebie?8 czerwca 2010 at 09:25Nie wiem jak to odbierasz jak dla mnie jeżli administrator nie wyraził zgody to jest to spam bez względu na przydatnożć, Nie widzę tu działu reklamy 😉
Co do panującej mody to u nas panuje nic nie robienie i walenie w siebie substancji o których nie ma się pojęcia. - AutorOdp.