- AutorOdp.
- 30 sierpnia 2010 at 14:18
No taka natura ludzka ,że chętnie się bierze i najlepiej nic nie robiąc. To już problem jednostki. Tylko skoro dąży do wspaniałego wyglądu,a to daje i przy okazji sprawnożć do później starożci jak i zdrowie to czy to nie jest wystarczający powód nawet zdrowym łatwiej pożwięcić się rodzinie 🙂
30 sierpnia 2010 at 15:37zdrowy tryb życia nie sprawi, że nie pojawią ci się z wiekiem zmarszczki 🙂
30 sierpnia 2010 at 16:30Mylisz się może być ich mniej i mogą pojawić się później.Myżlisz na czym oparte są kremy?Na substancjach ,które znajdziesz w pożywieniu 😉
31 sierpnia 2010 at 13:31No w sumie trzeba by tez było wyeliminowac dosyć stresujący tryb życia,nikotyne…To chyba najbardziej przyczynia sie do poajwiania sie przedwczesnych zmarszczek.
31 sierpnia 2010 at 14:43Papierosy, złe odżywianie , zanieczyszczone żrodowisko, alkohol, brak ruchu. Oczywiżcie stres, ten zły,ale przed jego złym działaniem można się zabezpieczyć włażciwym żywieniem jak i ruchem. Oczywiżcie nie zatrzymamy starzenia ,ale możemy uczynić je lepszym łagodniejszym w złych skutkach czy to wyglądu,sprawnożci czy intelektualnych braków. Nie jest prawdą ,że tylko czytanie książek,nauka rozwija mózg,wysiłek fizyczny również usprawnia procesy zapamiętywania,kojarzenia i nie tylko to dzięki ruchowi jest dotleniony.Wszystko jest w zasięgu,a ludzie szukają trudnych i drogich rozwiązań. Nie mówię ,że są nie istotne ,ale … 😉
pzdr.1 września 2010 at 14:06No ok,zgadzam sie.Ale trzeba wziac tez pod uwage to ze ludzie czasami po całym dniu pracy padaja na pysk i mysle ze nie w głowie im jakiż wiekszy wysiłek.A medycyna estetyczna jest jednak tą łatwiejsza drogą.
1 września 2010 at 20:41Trzeba umieć sobie czas zorganizować i od razu po pracy, na pewno tej ciężkiej raczej nikt nie ćwiczy choć znam osoby ,które trenują przed pracą i w sumie lepiej im się pracuje. Mi też się zdarzały treningi nad ranem lub w nocy. Jednak jeżli ktoż pracuje do 18h nie widzę problemu godzinka snu i w drogę ,a już pomijam pracę do godzin popołudniowych.
14 października 2010 at 09:05Może warto było by wypróbować jakież suplementy diety? Powierzchowne działania kremu mogą nie wystarczyć jeżli w takim wieku masz już takie problemy z cerą. Poleciła bym ci np Collagen By-Health. W składzie ma kolagen. witaminy C i E no i ekstrakty z pestek winogron. Moja skóra jest po tym preparacie gładka i nawilżona, praktycznie w ogóle już nie stosuje kremów nawilżających. Próbowałam preparatów typu Skrzypowita ale okazały się picem na wodę. Collagen nie tylko działa pozytywnie na zmarszczki ale na całą strukturę skóry wiec nawet na cellulit i rozstępy. Jeżli chcesz to tu jest adres strony na której można kupić taki produkt [usunięto_link] . Produkty z kolagenem są zazwyczaj bardzo drogie w związku ze swoją skutecznożcią. Ten jest najtańszy na rynku jaki udało mi się znaleźć.
14 października 2010 at 11:37Moja kosmetyczka ostatnio zainwestowała w takie urządzenie: [usunięto_link]
Jestem aktualnie po kilku zabiegach i muszę przyznać, ze efekty są naprawdę żwietne! Może nie mam głębokich zmarszczek ale jednak coż już się pojawiało. Kilka wizyt sprawiło, że wyglądam zupełnie inaczej! Polecam!14 października 2010 at 17:27Mam nadzieje,że nigdy nie będę tak wyglądała jak te kobiety na zdjęciach!
Ale ok,jak toż potrzebuje to fajna sprawa:)Tylko na pewno sporo kasy musi wydać.15 października 2010 at 14:00A ja uwazam ze mozna wygladac dobrze,nawet korzystajac z medycyny estetycznej ,ale jesli trafimy do dobrego specjalisty i takiego z głowa.Który nie wpompuje w nas tone botoksu co spowoduje ze nikt nas nie pozna.
20 października 2010 at 12:53Ale taki zabieg jak piszesz to działa na zmarszczki, czyli na skutki już. Moim zdaniem lepiej działać prewencyjnie i zapobiegać powstawaniu zmarszczek, a nie zwalczać je jak już się pojawią…Dlatego botox ma tutaj dużo większą przewagę
9 listopada 2010 at 14:01Chcesz powiedziec ze botox ma prewencyjne działanie ?
Czyli wstrzykujesz i jak nawet zejdzie to nie bedzie widac zmarszczek?10 listopada 2010 at 15:02Nie zdecydowałabym się na wstrzyknięcie sobie jadu kiełbasianego brrrr…. I mam przed oczami te gęby zdeformowane po botoksie – nigdy!!! Już bardziej skłaniałabym się w stronę jakiż odpowiednio dobranych kosmoceutyków. Przy oczyszczaniu cery sprawdzają się idealnie, stosowałam ostatnio płatki z 20% kwasem glikolowym DCL. Wiem ze są też całe serie preparatów przeciwstarzeniowych, które dobiera dermatolog i jak dla mnie ważne, że pod kontrolą lekarza, ale mogę je stosować w domu.
10 listopada 2010 at 15:55[usunięto_link] wrote:
Mam nadzieje,że nigdy nie będę tak wyglądała jak te kobiety na zdjęciach!
Ale ok,jak toż potrzebuje to fajna sprawa:)Tylko na pewno sporo kasy musi wydać.Spoko Jagoda te panie powyżej Ciebie tylko sobie spamują 😀
- AutorOdp.