• Autor
    Odp.
  • fury
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 96
    • Stały bywalec

Stary, naprawdę bardzo mi miło, tylko nie furry, jak futrzasta, tylko fury, jak furia… i nie bombowa, tylko bombowy, tak? 🙂

No:)

hard-man
    Member
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

Stary, naprawdę bardzo mi miło, tylko nie furry, jak futrzasta, tylko fury, jak furia… i nie bombowa, tylko bombowy, tak? 🙂
    No:)

Wiesz, Stary, nigdzie tu nie ma płci, a tak się milutko podłożyłeż 😀
    Ale i tak nieźle wyszło… niech się nasze laseczki – słodko miewają – heeej! 🙄

Zauroczona
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 464
    • Pasjonat

dzięki za Wasze męskie opinie 🙂

Niefutrzasty Kolego fury – moja strategia była następująca: wpoić facetowi do głowy, że może na mnie liczyć. Nie narzucałam mu się, nie byłam nachalna – ale byłam obok i stworzyłam sytuację, że on o tym dobrze wiedział.
    Problem mimo wszystko rozwiązał SAM. Dręczył się kilka tygodni. Od czasu do czasu zapytałam jak się czuje. Ale wszystko z dystansem. Nie pchałam się do jego życia, ale stałam cierpliwie obok, gotowa mu pomóc – jeżli tylko o to poprosi.

Jaki efekt?

facet wyszedł z depresji i…. jesteżmy w żwietnej, przyjacielskiej, platonicznej komitywie. dziękuje mi, ze przy nim byłam. Nazwał mnie „aniołkiem”, który gdzież tam nad nim czuwał. Miłe 🙂

fury
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 96
    • Stały bywalec

No, i pięknie sobie poradziłaż. 😀

hard-man
    Member
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

mam czasem męską deprechę! chu*owa, naprawdę!

z powodu kobiety, bo jestem całkiem na zewnątrz, gdyż mi się nic nie chce!

poradźcie facetowi, dzielne dziewczynki, chętnie posłucham Waszego delikatnego narzekania na mnie… jak zwalczyć facetowskie DOŁY!?

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

ciekaw jestem jakie to masz problemy ze swoja piekna ze doprowadza cie do zdolowania

thomask1
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Myżlę że jednak zejżcie z drogi jest lepszą opcją 😛 na pewno mniej stresującą 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Męska depresja"

Przewiń na górę