• Autor
    Odp.
  • Malinka
    Member
    • Tematów: 31
    • Odp.: 527
    • Zasłużony

Zdarzylo wam sie zobaczyc placzacego faceta?
    Ja widzialam juz kilku…
    Czy facet nie powinien plakac? To znaczy odrazu ze to d*** a nie facet ? 😉 Czy ze to piekne i szczere?

peronowa mysz
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 353
    • Pasjonat

Widziałam nie raz jak facet płacze … I jest to zachowanie tak szczere, i do tego piękne, że czasami nie wiem jak mam się zachować, co zrobić…
    Mój Kuba któregoż pięknego dnia ze łzami w oczach z różami w ręku powiedział mi ,że mnie kocha … Ale płakał nie tylko w takich sytuacjach, ale wtedy gdy go zraniłam , gdy czuł się samotny. Jak dla mnie facet też ma prawo do płaczu, bo to normalna reakcja, na ból i cierpienie oraz na radożć ! I wcale nie oznacza , że facet to d*** a nie facet!

iga
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 835
    • Zasłużony

Powiem Wam tylko, że dla mnie tekst „chlopaki nie płaczą” jest ni w kijki ni w drewka…poprostu nieprawdziwy.
    Dla mnie facet, który nie boi sie okazywac swoich uczuc m.in.równiez w ten sposób, jest o wiele bardziej męski.. Hmm.. 8)
    No ale to pewnie kwestia indywidualnej interpretacji słowa „meski”. A mniemam, że damskie i męskie interpretacje tego słowa róznia sie znacznie.. 😈

Aha…i jeszcze jedno…drażni mnie takie „na pokaz” ukrywanie łez…
    Poza tym duszenie w sobie negatywnych uczuc jest podobno niezdrowe 😯

oka021
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 317
    • Pasjonat

ja widzialam ttylko kilka razy placzacego faceta i chyba nie ma w tym nic dziwnego….przeciz kazdy ma prawo wyrazac swoje uczucia w taki sposob

Czerwona
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 783
    • Zasłużony

Facet płaczący to bardzo wzruszający widok. Jest to szczery, nie udawany płacz. Faceci nie płaczą bez powodu. Raz widziałam łzy w oczach mojego kochanego, gdy się kłóciliżmy i prawie doszło do zerwania 🙁 i nie zapomnę tego nigdy.

majeczka
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 180
    • Zapaleniec

Moj plakal tylko raz…. jak mnie troszkq zawiodl i powiedzialam mu ze mam go dosyc i go rzucam…. plakal jak dziecko, tak mnie to rozczulilo ze jestesmy razem do dzis 🙂
    No i juz nie robi niczego wbrew mnie 🙂

xyz
    Member
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

moj byly tez plakal bardzo jak juz wiedzialam ze koniec a on sie jeszcze staral. bylo mi go szkoda ale nawet przez chwile nie pomyslalam ze z niego „d***” bo okazuje emocje.

lzy mojego obecnego mezczyzny widzialam tylko raz na samym poczatku. gdy zobaczylam ze leca mu lezki sama sie rozplakalam
    nigdy wiecej nie okazal emocji w ten sposob.

ale np jak sie ogladsa film i beczy kobieta to jakos takie to normalne. natomiast lzy mezczyzny czasami sciskaja w gardle…

Czerwona
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 783
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

łlzy mezczyzny czasami sciskaja w gardle…

Oj żciskają, żciskają ❗ I to bardzo ❗

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Nie widziałam jeszcze płaczącego faceta…tzn na żywo nie widziałam,bo w filmie jak najbardziej 🙂 Nie przeszkadzają mi męskie łzy,to dowód na to,że facet jest wrażliwy i ma serce 😀

Lucienne
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 101
    • Zapaleniec

Ja uważam, że płacz nie jest oznaką słabożci, raczej oznaką tego, że jest się człowiekiem. 😉
    Kiedyż byłam z chłopakiem, który uważał, że płacz to oznaka słabożci. Ja bardzo łatwo się wzruszam, a przy nim zaczęłam się krępować okazywać te uczucia (wiecie, żeby nie pokazać swojej „słabożci” ;/).
    Teraz jestem w cudownym związku ze wspaniałym człowiekiem, wrażliwym, kochanym, a do tego niesamowicie męskim. 🙂
    2 razy widziałam jego łzy. To było takie piękne. Takie nie zgrywanie macho, tylko pokazanie siebie z tej jak najbardziej ludzkiej strony.
    Teraz bez skrępowania chlipię sobie przy wzruszającym filmie, albo gdy mam problem, a mój cudowny mężczyzna zawsze mnie przytuli i pozwoli zamoczyć sobie koszulkę moimi łzami 😉
    Nie można powiedzieć, że się kogoż kocha „za coż”.Kocha się po prostu 🙂 ale ja kocham w moim chłopaku tą jego wrażliwożć 🙂
    Piękne 🙂

MIECZ-NICK
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 433
    • Pasjonat

mysle ze i facet sobie moze poplakac. Mojego widzialam placzacego kilka razy ale w sumie nie byl to wzruszajacy widok, nie lapalo mnie to za serce, bo plakal tylko jak nabroil ostro i powiedzialam ze mam go dosc i niech spada. On poplakal, ja sie powkurzalam a i tak jakos jestesmy razem

Roxana
    Member
    • Odp.: 127
    • Zapaleniec

Ja nigdy nie widziałam jak facet płacze, czyżbym natrafiała na twardzieli 😯

Dla mnie facet który płacze nie jest jaką „dupą” ale to dla mnie widok wzruszający i nie ma w tym nic dziwnego. Niestety tak sie utarło dlatego niektórzy faceci boją się tak reagować bo dziewczyna sobie źle pomyżli.

bartek_p7
    Member
    • Odp.: 29
    • Bywalec

a to zalezy juz od kobiety czy lubi placzacego faceta.niektore z Was odbieraja to za szczere niektore jako brak meskosci i bycia twardym przez faceta

Roxana
    Member
    • Odp.: 127
    • Zapaleniec

Jak mogą łzy oznaczać brak męskożci a jeżli mężczyźnie ( ojcu) zginie dziecko to też jest jakąż dupą a nie facetem 🙄 ❓

bartek_p7
    Member
    • Odp.: 29
    • Bywalec

NO nie wiem, tak tylko slyszalem, choc osobiscie sie nie zgadzam z tym

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Meskie łzy"

Przewiń na górę