Wy艣wietlanie 9 wpis贸w - od 16 do 24 (z 24 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    justysia
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 3
    • Pocz膮tkuj膮cy

Widzia艂am tylko 3 razy jak facet p艂aka艂 i mog臋 stwierdzi膰,ze by艂y to naprawd臋 prawdziwe 艂zy a nie jaki偶 udawany p艂acz. nie wierze, 偶e istniej膮 faceci kt贸rzy nigdy nie uronili 偶adnej 艂ezki- po takich po prostu nie.

dan024
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 42
    • Odp.: 232
    • Zapaleniec

ja nigdy nie widzialam mojego chloapaka gdy plakal,ale chyba w najblizszym czasie sie to stanie jak sie zobaczymy i jak mnie zobaczy placzaca:):):)po tak dlugim czasie,widzialam jedynie tylko jak prawie lzy mu naplywaly kiedy wychodzil zdomu po raz ostatni przed wylotem.mysle ze jesli facet jest wstanie sie poplakac to jest to szczere i tyle moge powiedziec

Misia
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 9
    • Odp.: 263
    • Zapaleniec

Ja bardzo kocham mojego chlopaka za to ze potrafi sie przy mnie rozplakac, ze wiem ze ma do mnie zaufanie i ze moze to przy mnie zrobic. mysle ez to piekne.

Serrafina
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 36
    • Odp.: 432
    • Pasjonat

M臋skie 艂zy powinny by膰 wyj膮tkowe, okazjonalne. Je偶eli takie s膮 znacz膮 bardzo wiele, ale jesli pojawiaj膮 si臋 przy byle problemie… to kto偶 nam niewie偶cieje i to nie ma ani warto偶ci ani klasy 馃槬 馃槬 馃槬 馃槬 馃槬 馃槬 馃槬 馃槬 馃槬 馃槬 馃槬 馃槬 馃槬 馃槬 馃槬 馃槬 馃槬 馃槬 馃槬 馃槬 馃槬 馃槬 馃槬 beczy :(( beczy onas beczy 馃槬 馃槬 馃槬 馃槬 馃槬 馃槬 馃槬 馃槬 馃槬 馃槬

Manora
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Uwa偶am, 偶e 艂zy u faceta nie s膮 czym偶 nienaturalnym. Ka偶dy cz艂owiek ma inny stopie艅 wra偶liwo偶ci i co innego go wzrusza. Jednak ja nie lubi臋 艂ez, kt贸re maj膮 co偶 wymusi膰, nie toleruj臋 tego. Zdarzy艂o mi si臋 by膰 w takiej sytuacji, 偶e ch艂opak chcia艂 p艂aczem wymusi膰 powr贸t do siebie. By艂o mi oczywi偶cie przykro, ale takie co偶 moim zdaniem nie jest m臋skie. Trzeba mie膰 klas臋. Ja nie nale偶臋 do os贸b, kt贸re lubi膮 pokazywa膰 swoje 艂zy, bo nie lubi臋, gdy kto偶 si臋 nade mn膮 u偶ala i lituje. Jak p艂acz臋, to tylko w ukryciu. ;p

haj to ja
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 5
    • Pocz膮tkuj膮cy

a ja powiem tak…dziwnie jak facet p艂acze taki niby stereotyp ze jak facet placze to juz mieczak..ale tym samym okazuje kobiecie ze ma uczucia…no moj m膮偶 nigdy niep艂aka艂 no jedynie bardzo sie bronil jak zobaczyl pierwszy raz synka 馃榾 a drugi jak sie wyprowadzal..rozstalismy sie na jakis czas…no to wiadomo by艂 p艂acz szloch…i gdyby nie to myslalabym ze „zla艂 to” a tak wiem ze bardzo to przezyl…nieumial tego powiedziec ale pokaza艂 a dla niego to juz cos hehe…cmok dla mojego non stop wyprowadzaj膮cego si臋 m臋偶a heh…

Magdus
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 582
    • Zas艂u偶ony

Ja widzia艂am raz 艂zy mojego ch艂opaka. By艂o to jakie偶 p贸艂tora roku temu. Po wi臋kszej k艂贸tni u mnie w mieszkaniu, nie pami臋tam o co wtedy posz艂o, powiedzia艂am, 偶e to koniec… spakowa艂 swoje rzeczy, zani贸s艂 je do samochodu i wr贸ci艂 zapyta膰 tylko co takiego zrobi艂 藕le… i wtedy w艂a偶nie ujrza艂am sp艂ywaj膮ce po policzkach 艂zy… ehh, 偶cisn臋艂o mnie w gardle i sama si臋 rozp艂aka艂am… Oczywi偶cie nie rozstalismy si臋, a przez te sytuacje stali偶my si臋 sobie tylko bli偶si…

myszolek
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 41
    • Bywalec

nie jest to dziwne ze facet p艂acze. ja widzialam jak moj ukochany p艂acze:( wtulil sie wtedy strasznie we mnie i p艂aka艂 jak dziecko gdy go zobaczylam to sie sama rozp艂akalam. Kurcze m臋ski p艂acz dzia艂a na kobiety przynajmniej na mnie 馃檪

moo
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 277
    • Zapaleniec

no takie co偶 dzia艂a i je偶li te偶 facet ma faktycznie pow贸d do p艂aczu, ale 偶lamazary jakie偶 co non stop maj膮 艂zy w oczach to niestety albo i stety odpadaj膮. to facet ma mnie pociesza膰 a nie ja jego non stoper = ]

Wy艣wietlanie 9 wpis贸w - od 16 do 24 (z 24 w sumie)
  • Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.
Przewi艅 na g贸r臋