Wyświetlanie 3 wpisów - od 16 do 18 (z 18 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    TrancEye
    Członek
    • Tematów: 6
    • Odp.: 205
    • Zapaleniec

Ledman sam się żaliłeż, że masz dziewczynę, która ma Cię pod tym względzie w dupę.

Dałeż się sam wydymać, masz zimną, wiecznie zmęczoną kobietę przy boku, która zapewne ciągle użala się nad sobą.

Znajdź sobie inną.

Twister
    Uczestnik
    • Tematów: 3
    • Odp.: 206
    • Zapaleniec

Jezeli pijesz, odstaw to. Pobiegaj, pocwicz troche, jedz zdrowiej i tyle. 🙂 Sport da Ci kopa ;] Uwierz.

Ledman
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 16
    • Bywalec

Nic nie piję,raz na jakiż czas piwo. Duzo biegam,tak więc nie jest to ta przyczyna.

HardDicku, lekarka powiedział,że pewnie to moja podżwiadomożć tak reaguje. Głowna rolę odgrywają bodźce zewnętrzne.

Z drugiej skoro moja kobieta nie potrzebuje tego w ogóle, wyobraźcie sobie, to po co mam się starać i przejmować:), nawet mi to zwisa,że mi opada:) Potrzebę mam ale jakoż panuje nad tym. Tersosteronu pozbywam się biegając i na tenisie.

Wierz mi, że przyzwyczaiłem się, w sumie rozumiem księży:). Wiem, że jestem za młody i za atrakcyjny aby z tej czężci życia rezygnować, ale ja nie mam sił, aby coż zmieniać. W sumie się poddałem, ale też nie mam zamiaru w czymż ustępować mojej kobiecie, jeżli jej przyjdzie ochota. Nie. Włażnie przez takie coż mam te problemy, które opisałem. W moim związku nie ma seksu,jest czysto platoniczna miłożć i nic tego już nie zmieni. Także nie ma prawa mi zabraniać oglądać się, czego nie robie tak,bo to nie w mojej naturze,ale nie ma prawa mi zabronić przeglądać strony z modelkami choćby prezentowały samą bieliznę czy z czymż ostrzejszym.

Zauważyłem nawet, że są tego plusy:) Wysypiam się. Jestem spokojniejszy, na luzie do wszystkiego podchodzę. Nikt mi nie robi łachy z czymkolwiek. Tak więc sam rozumiesz, że trudno od takiego stanu odejżć:) i z niego zrezygnować.

Wyświetlanie 3 wpisów - od 16 do 18 (z 18 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę