• Autor
    Odp.
  • samba_mamba
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 90
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

Ja wolę dostać mieszkanie z gołymi żcianami. Lubię mieć urządzanie w swoich rękach jednak. 🙂

BTW, ktoż się orientuje odnożnie opinii dotyczących warszawskiej firmy „Victoria Dom”?

Znajomi się na nich zdecydowali. Koleżanka wspominała o przystępnych cenach na duże metraże i niskich kosztach pierwszych. Nie widziałam się z nią dawno, ale jak chcesz mogę dopytać 🙂 Jak do tej pory nie narzeka, a lubi – więc chyba są w porządku.

MieRa
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 119
    • Zapaleniec

Jeżli będziesz mogła, to będę Ci bardzo wdzięczna 🙂

Bo się waham pomiędzy Victorią a Piekutem, na chwilę obecną bardziej w kierunku Piekuta.

Cebula
    Member
    • Odp.: 82
    • Stały bywalec

A gdzie Victoria ma swoje osiedla?
    U Piekuta są bardzo różne mieszkania do wyboru – małe i duże 😉 Fajne jest to, że można wziąć 2-pokojowe z możliwożcią podziału na 3 pokoje jeżli planuje się że za kilka lat powiększy się rodzinka 😉

MieRa
    Member
    • Odp.: 119
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

A gdzie Victoria ma swoje osiedla?

Na Białołęce, blisko Modlińskiej,

[usunięto_link] wrote:

U Piekuta są bardzo różne mieszkania do wyboru – małe i duże 😉 Fajne jest to, że można wziąć 2-pokojowe z możliwożcią podziału na 3 pokoje jeżli planuje się że za kilka lat powiększy się rodzinka 😉

No włażnie to mi się bardzo podoba 🙂

Quinga
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Ja wolę przyjżć na gotowe. 🙂 Oczywiżcie jeżli realizacja jest korzystna cenowo. Na pewno to wygodne rozwiązanie, pozwala zaoszczędzić sporo czasu i nerwów. Jeżli się znajdzie ekipę, której można zaufać to moim zdaniem zdecydowanie warto jest się zdecydować na urządzanie pod klucz. Ze swojej strony mogę polecić [usunięto_link]

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Mieszkanie "pod klucz" czy projekt własny?"

Przewiń na górę