- AutorOdp.
- 27 czerwca 2011 at 09:38
[usunięto_link] wrote:
Ja wolę dostać mieszkanie z gołymi żcianami. Lubię mieć urządzanie w swoich rękach jednak. 🙂
BTW, ktoż się orientuje odnożnie opinii dotyczących warszawskiej firmy „Victoria Dom”?
Znajomi się na nich zdecydowali. Koleżanka wspominała o przystępnych cenach na duże metraże i niskich kosztach pierwszych. Nie widziałam się z nią dawno, ale jak chcesz mogę dopytać 🙂 Jak do tej pory nie narzeka, a lubi – więc chyba są w porządku.
9 sierpnia 2011 at 18:16Jeżli będziesz mogła, to będę Ci bardzo wdzięczna 🙂
Bo się waham pomiędzy Victorią a Piekutem, na chwilę obecną bardziej w kierunku Piekuta.
10 sierpnia 2011 at 13:31A gdzie Victoria ma swoje osiedla?
U Piekuta są bardzo różne mieszkania do wyboru – małe i duże 😉 Fajne jest to, że można wziąć 2-pokojowe z możliwożcią podziału na 3 pokoje jeżli planuje się że za kilka lat powiększy się rodzinka 😉11 sierpnia 2011 at 15:59[usunięto_link] wrote:
A gdzie Victoria ma swoje osiedla?
Na Białołęce, blisko Modlińskiej,
[usunięto_link] wrote:
U Piekuta są bardzo różne mieszkania do wyboru – małe i duże 😉 Fajne jest to, że można wziąć 2-pokojowe z możliwożcią podziału na 3 pokoje jeżli planuje się że za kilka lat powiększy się rodzinka 😉
No włażnie to mi się bardzo podoba 🙂
6 lutego 2013 at 11:17Ja wolę przyjżć na gotowe. 🙂 Oczywiżcie jeżli realizacja jest korzystna cenowo. Na pewno to wygodne rozwiązanie, pozwala zaoszczędzić sporo czasu i nerwów. Jeżli się znajdzie ekipę, której można zaufać to moim zdaniem zdecydowanie warto jest się zdecydować na urządzanie pod klucz. Ze swojej strony mogę polecić [usunięto_link]
- AutorOdp.