m贸 facet mnie olewa

Wy艣wietlanie 15 wpis贸w - od 1 do 15 (z 26 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    stefania_89
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 3
    • Pocz膮tkuj膮cy

Jestem z moim facetem od 3 i pol roku. Ja mam 20 lat, on 27. Na poczatku bylo cudownie. M贸wi艂 KOCHAM CIE po sto razy dziennie, przytulal, calowal kochalismy sie prawie codziennie. Zawsze mnie wspieral i pomagal w trudnych sutuacjach. Potem on wyjechal za granice do pracy, ja musialam skonczyc skole. Bardzo tesknilismy za soba. Dzwonilismy nonstop. Potem dojechalam do niego. Teraz mieszkamy razem i pracujemy w tej samej firmie. Jestesmy ze soba 24 godziny na dobe. Zawsze tego chcielismy… Jednak od pol roku czuje ze oddalil sie odemnie. Stal sie oschly… taki obcy. Przestal mowic mi „kocham cie”…czasem mu sie to zdazy…Gdy chce sie z nim poprzytulac, pokochac , odpycha mnie. Mowi ze nie ma sily, ze chce mu sie spac, ze boli go brzuch…glowa…reka…noga. Co dzien wymysla inne wymowki zeby tylko nie spredzic paru intymnych chwil ze mna. Nie kochamy sie juz codziennie, raczej raz na tydzien albo zadziej. Nie wiem co mam robic. Czuje sie taka samotna.Zwlaszcza ze nie mam z kim o tym porozmawiac. Probowalam pogadac z nim juz z milion razy. On zawsze zmienia temat i mowi tylko ze ma meczaca prace. Ale jakas w to watpie, widze przeciez codziennie co robi. Zrozumialabym jego zmeczenie jakby to bylo 2 -3 razy na tydz. ale nie codziennie ;( Coraz czesciej mysle o zdradzie…wyobrazam sobie ze jestem z ktoryms z naszych kolegow…mam nawet „chore” sny w ktorych kocham sie lub poprostu caluje z innym facetem. Bardzo go kocham i nie chce sie z nim rozstawac. Jednak bardzo cierpie, jest mi przykro ze on tak postepoje.Zastanawiam sie czy przestalam mu sie juz podobac, czy juz go nie pociagam 馃檨 Nie wiem co mam robic 馃檨 Rozmawialalm kiedys z nim i zapytalam go jak wyobraza sobie swoja przyszlosc. Czy chce miec dom, zone, dzieci? Odpowiedzial ze on nie mysli o dalekiej przyszlosci, raczej o tym co jest teraz. Poczulam sie wtedy jakby mu wcale nie zalezalo na mnie 馃檨

blueberrry
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 17
    • Bywalec

my偶l臋, 偶e to zm臋czenie materia艂u… mo偶e powinni偶cie troch臋 od siebie odpocz膮膰, zat臋skni膰?

aguus_
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 7
    • Odp.: 199
    • Zapaleniec

jak co偶 si臋 ma 24 h/dobe, to idzie si臋 tym znudzi膰. daj mu od siebie odpocz膮膰, a zobaczysz, 偶e sam do Ciebie przybiegnie. 馃檪

stefania_89
    Cz艂onek
    • Pocz膮tkuj膮cy

no tak tylko niestety nie mamy jak odpoczac od siebie mieszkamy i pracujemy razem 馃檨 a jak juz to ja wyjezdzam na 2 tyg do Pl. Moze potem jest ok, ale pozniej znowu to samo 馃檨

WarnGirl
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Kurcze…ja my偶l臋,ze jak sie dwoje ludzi kocha,to nie maj膮 potrzeby odpoczywania od siebie… mo偶e mi臋dzy wami co偶 si臋 wypali艂o?Szczerze m贸wi膮c nie wyobra偶am sobie takiej sytuacji u siebie…gdyby tak sie sta艂o,to po prostu odesz艂abym.
    Mog艂abym Ci doradzi膰 szczer膮 rozmow臋 z nim,ale napisa艂a偶,ze pr贸bowa艂a偶 i nic to da艂o… je偶li m臋czysz si臋 w obecnym uk艂adzie,to mo偶e nie powinna偶 w niem dalej tkwi膰…

abi
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

No w艂asnie jakie odpoczywanie od siebie? Co jaki偶 czas bedzie brac urlop od zwiazku?
    Skoro tak ma byc zawsze… zastanow sie czy warto

blueberrry
    Cz艂onek
    • Bywalec

24/7 ka偶dego mo偶e zm臋czy膰… wsp贸lna praca, wsp贸lne mieszkanie ze sob膮..

a mo偶e my偶li o innej? jest taka mo偶liwo偶膰?

WarnGirl
    Cz艂onek
    • Guru

Ale na tym w艂asnie polega wsp贸lne 偶ycie-na przebywaniu ze sob膮.Nie mo偶na si臋 sob膮 znudzi膰 i odpoczywa膰 kiedy przyjdzie na to ochota… to bez sensu przecie偶 馃槓

blueberrry
    Cz艂onek
    • Bywalec

warngirl – tak, masz racj臋. ale jest przebywanie ze sob膮, a przebywanie ze sob膮 non stop.. w pracy, w domu, wsz臋dzie.. mo偶e ona nie ma 偶adnych innych zainteresowa艅 pr贸cz niego, osacza go? ka偶dy po jakim偶 czasie mia艂by tego do偶膰.. ka偶dy od czasu do czasu potrzebuje poby膰 sam ze sob膮, cho膰by przez godzin臋. z parami, kt贸re nie pracuj膮 razem, a mieszkaj膮 ze sob膮, sprawa wygl膮da troszk臋 inaczej i tu si臋 zgodz臋, 偶e zabawa w „odpoczynek od siebie” mo偶e by膰 niepokoj膮cym sygna艂em..
    tutaj jednak jest inaczej. mo偶e te偶 chodzi膰 o inn膮 kobiet臋, ale to raczej ma艂o prawdopodobne…

stefania_89
    Cz艂onek
    • Pocz膮tkuj膮cy

moze tak dla wyjasnienia pracujemy w tej samej firmie ale on robi calkiem co innego niz ja. widujemy sie tylko na przerwie. proponowalam mu ze jezeli chce odpoczac odemnie to nie ma problemu. Odp. tylko ze nie chce odpoczywac ze wszystko jest ok. rozmowy juz nic nie daja 馃檨 dzis probowalam 2 razy sie z nim kochac… i co ? jak zwykle to samo…jest zmeczony i chce spac. Pospal pol dnia a potem siedzial na kompie zamiast posiedziec ze mna 馃檨 Moze i przebywamy 24 h ze soba ale to jest tylko siedzenie w jednym pokoju. Czuje sie jakby trakotowal mnie jak powietrze 馃檨

blueberrry
    Cz艂onek
    • Bywalec

czy macie jakie偶 wsp贸lne hobby? mo偶e powinni偶cie wyjecha膰 gdzie偶 razem?

a mo偶e po prostu daj mu na razie odetchn膮膰, nie pytaj dlaczego jest taki osch艂y etc. tylko obserwuj.. mo偶e ma jaki偶 problem, z kt贸rym nie umie sobie poradzi膰?

stefania_89
    Cz艂onek
    • Pocz膮tkuj膮cy

nie ma raczej zandego problemu bo juz dawno bym o nim wiedziala, a cala sytuacje trwa juz od wrzesnia 馃檨

WarnGirl
    Cz艂onek
    • Guru

Ja,b臋d膮c na Twoim miejscu,odeszlabym od niego…

hard-man
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

@WarnGirl wrote:

Ja,b臋d膮c na Twoim miejscu,odeszlabym od niego…

jedyna 偶wietna porada – pierdziel go – popatrz jeszcze, czy na to zareaguje, a jak nie…
    c贸偶, to niemi艂e – zapomnij, skarbie, nie m臋cz si臋…

jest tyle fajnych facet贸w na tym 偶wiecie – zobaczysz, 偶e jak si臋 we藕miesz w karby b臋dzesz jeszcze w 'si贸dmym niebie’ – pewnie ON czeka na Ciebie – te偶 zmi臋toszony przez 偶ycie…

Tuska
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 18
    • Odp.: 396
    • Pasjonat

nigdy nie chcia艂abym pracowac ze swoim facetem, dla mnie najwi臋ksza tragedia…
    nie wiem czy na twoim miejscu nie poszuka艂abym innej pracy, a tym samym znalaz艂abym sie w innym twarzystwie, takie przebywanie ze sob膮 24/h nie jest zdrowe dla zwi膮zku

Wy艣wietlanie 15 wpis贸w - od 1 do 15 (z 26 w sumie)
  • Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.
Przewi艅 na g贸r臋