- AutorOdp.
- 25 marca 2010 at 10:51
A cóż można nowego wmyżlić,zawsze stare wraca z czasem.Wszystko zależy od inwencji i smaku.
26 marca 2010 at 09:31A pamiętacie czasy kiedy modne były tylko dzwony (spodnie)? Nie jedne gożciły w mojej szafie:)))
26 marca 2010 at 11:07rose
Teraz to mię rozbawiłaż,pamiętam jak kiedyż szedłem w niebieskich dzwonach,na 1-maja(kiedyż się chodziło)na czele grupy.To musiał być czad na ówczesne czasy.29 marca 2010 at 08:08[usunięto_link] wrote:
rose
Teraz to mię rozbawiłaż,pamiętam jak kiedyż szedłem w niebieskich dzwonach,na 1-maja(kiedyż się chodziło)na czele grupy.To musiał być czad na ówczesne czasy.Wiesz, ja pamiętam moje ulubione ciemozielone sztruksy dzwony, z naszywką. Nosiłam tak długo jak się dało:) Skąd się bieże takie przywiązanie do ciuchów, nie mam pojęcia:)
29 marca 2010 at 10:24Nic dziwnego, że moda zatacza koło, i pojawiają się takie same albo podobne trendy.
Mnie to trochę cieszy, bo niektóre rzeczy można żmiało wykorzystać ponownie po kilku latach.
Albo ubrania naszych mam. Czy wam też zdarza się, że jak widzicie, co będzie modne w danym sezonie to stwierdzacie, że wiele takich rzeczy można znaleźć na strychu w garderobie naszych matek;)29 marca 2010 at 10:39I to chyba jest fajne,można pododawać,pozamieniać i wyglądać modnie i mamy sobie powspominają….widziałam niedawno kogoż w dzinsach dzwonach na ulicy…czyli wracają?
30 marca 2010 at 07:20Wniosek taki: Nie wyrzucajmy naszych starych ciuchów, przecież mogą się przydać naszym córkom:) Tyle, że przechowywanie tych wszystkich rzeczy wymagałoby wielkiej garderoby….
31 marca 2010 at 07:01Niestety ja czężć oddałam a czężć powyrzucałam:(a szkoda
5 maja 2010 at 11:12Pewnie że moda zawsze wraca po czasie.Np jeans dekatyzowany ! znowu modny ! Ostatnio widziałam żwietne spodnium jeansowe w s.Oliver – rewelacja , albo jeansowe kurteczki , spódniczki, w każdej kolekcji każdej marki.Trzeba się mocno zastanowić za nim coż wyrzucimy.
5 maja 2010 at 12:26Hahahahah racja, tylko trzeba uważać żeby nie przytyć;)
11 maja 2010 at 12:34Chodząc po sklepach możemy zaobserwowac,ze moda w stylu lat 80 tych rzeczywiżcie powraca i bardzo dobrze bo uwielbiam ten styl w jakim wówczas chodzono.
14 lipca 2010 at 16:50Można dojżć do wniosku, że z modą jest jak z filozofią – filary powstały dawno temu i od tego czasu wprowadzane są tylko kosmetyczne zmiany i co jakiż czas ktoż odżwieża stary temat. Nie macie takiego wrażenia? może i ja powinnam pojechać teraz do mamy i pogrzebać w jej szafie 😉
24 września 2010 at 14:10Duzo sie nie zmieni, jeansy beda dalej modne!
25 września 2010 at 00:01[usunięto_link] wrote:
Duzo sie nie zmieni, jeansy beda dalej modne!
a ja myżlę, że jednak bardziej kuse sukieneczki, Hamster :}}
26 września 2010 at 20:30Sukieneczki? To przezytek historii!
- AutorOdp.