moda powraca?

• Autor
    Odp.
  • carboczar
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 69
    • Stały bywalec

A cóż można nowego wmyżlić,zawsze stare wraca z czasem.Wszystko zależy od inwencji i smaku.

rose
    Member
    • Tematów: 23
    • Odp.: 140
    • Zapaleniec

A pamiętacie czasy kiedy modne były tylko dzwony (spodnie)? Nie jedne gożciły w mojej szafie:)))

carboczar
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 69
    • Stały bywalec

rose
    Teraz to mię rozbawiłaż,pamiętam jak kiedyż szedłem w niebieskich dzwonach,na 1-maja(kiedyż się chodziło)na czele grupy.To musiał być czad na ówczesne czasy.

rose
    Member
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

rose
    Teraz to mię rozbawiłaż,pamiętam jak kiedyż szedłem w niebieskich dzwonach,na 1-maja(kiedyż się chodziło)na czele grupy.To musiał być czad na ówczesne czasy.

Wiesz, ja pamiętam moje ulubione ciemozielone sztruksy dzwony, z naszywką. Nosiłam tak długo jak się dało:) Skąd się bieże takie przywiązanie do ciuchów, nie mam pojęcia:)

szaloona
    Participant
    • Tematów: 26
    • Odp.: 289
    • Pasjonat

Nic dziwnego, że moda zatacza koło, i pojawiają się takie same albo podobne trendy.
    Mnie to trochę cieszy, bo niektóre rzeczy można żmiało wykorzystać ponownie po kilku latach.
    Albo ubrania naszych mam. Czy wam też zdarza się, że jak widzicie, co będzie modne w danym sezonie to stwierdzacie, że wiele takich rzeczy można znaleźć na strychu w garderobie naszych matek;)

jagoda4
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 863
    • Zasłużony

I to chyba jest fajne,można pododawać,pozamieniać i wyglądać modnie i mamy sobie powspominają….widziałam niedawno kogoż w dzinsach dzwonach na ulicy…czyli wracają?

rose
    Member
    • Zapaleniec

Wniosek taki: Nie wyrzucajmy naszych starych ciuchów, przecież mogą się przydać naszym córkom:) Tyle, że przechowywanie tych wszystkich rzeczy wymagałoby wielkiej garderoby….

jagoda4
    Member
    • Zasłużony

Niestety ja czężć oddałam a czężć powyrzucałam:(a szkoda

Beatrice38
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Pewnie że moda zawsze wraca po czasie.Np jeans dekatyzowany ! znowu modny ! Ostatnio widziałam żwietne spodnium jeansowe w s.Oliver – rewelacja , albo jeansowe kurteczki , spódniczki, w każdej kolekcji każdej marki.Trzeba się mocno zastanowić za nim coż wyrzucimy.

jagoda4
    Member
    • Zasłużony

Hahahahah racja, tylko trzeba uważać żeby nie przytyć;)

MultiPerfumeria
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 84
    • Stały bywalec

Chodząc po sklepach możemy zaobserwowac,ze moda w stylu lat 80 tych rzeczywiżcie powraca i bardzo dobrze bo uwielbiam ten styl w jakim wówczas chodzono.

pozytywna
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 84
    • Stały bywalec

Można dojżć do wniosku, że z modą jest jak z filozofią – filary powstały dawno temu i od tego czasu wprowadzane są tylko kosmetyczne zmiany i co jakiż czas ktoż odżwieża stary temat. Nie macie takiego wrażenia? może i ja powinnam pojechać teraz do mamy i pogrzebać w jej szafie 😉

Hamster
    Participant
    • Tematów: 31
    • Odp.: 322
    • Pasjonat

Duzo sie nie zmieni, jeansy beda dalej modne!

hard-man
    Member
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

Duzo sie nie zmieni, jeansy beda dalej modne!

a ja myżlę, że jednak bardziej kuse sukieneczki, Hamster :}}

Hamster
    Participant
    • Tematów: 31
    • Odp.: 322
    • Pasjonat

Sukieneczki? To przezytek historii!

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " moda powraca?"

Przewiń na górę