• Autor
    Odp.
  • aluta
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 74
    • Stały bywalec

Ja się bardzo cieszę z modowych powrotów. Często jest tak, ze podoba mi się jakaż torebka koleżanki a ona mi odpowiada ze to jeszcze z czasów studenckich jej mamy. Szkoda, że więcej mam nie odłożyła swoich rzeczy dla nas, to byżmy teraz miały spory wybór. 🙂

fidoma
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 16
    • Bywalec

Teraz wraca moda lat 50, spódnice wysoko w talii, szyte z koła. Dopasowana góra, skórzane rękawiczki, obcasy. Bardzo podoba mi się ten look.

jagoda4
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 863
    • Zasłużony

Rękawiczki do łokci?:)Spódnice rzeczywiżcie w klimatach 50-lat są ekstra.

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

W modzie wszystko juz bylo,nic więc dziwnego,że projektanci ciągle sięgają do sprawdzonych pomysłów.Mi to nie przeszkadza,zwłaszcza,że to tylko inspiracje,a nie powielanie z roku na rok tych samych schematów.
    Osobiżcie przepadam za latami 50 i 80 🙂

bubblegum
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 79
    • Stały bywalec

Otóż to, z pustego i salomon nie naleje, prawda? Mimo, że oda powraca, zawsze jest w niej jakiż nowy, teraźniejszy dodatek 🙂 Zresztą dzięki temu możemy wygrzebać z szaf naszyh babć i mam modne i niepowtarzalne ciuchy 🙂

rose
    Member
    • Tematów: 23
    • Odp.: 140
    • Zapaleniec

Ja bardzo lubię modowe powroty. W tym sezonie bardzo podobają mi się bezowe trencze ( chociaż to już chyba klasyka-one są modne przez cały czas), kloszowe spódnice i ażurowe rajstopki:) Idealne połączenie:) Ciekawa jestem co będzie z leginsami-były modne kilkanażcie lat temu, ostatnio znowu wróciły do łask. Teraz nie wyobrażam sobie bez nich już życia 🙂

martyna1
    Member
    • Tematów: 14
    • Odp.: 303
    • Pasjonat

Współczesna moda to taki kolaż różnych stylów i epok. Nie ma w tym niczego złego, bo inwencją jest tutaj sposób połączenia wszystkiego w jedną elegancką i w miarę gustowną całożć. Nie jestem też do końca happy z tego powtarzania, ale wiele się rzeczywiżcie nie da już w modzie wymyżlić – chyba że rzeczy ekstremalne, jak buty od Alexandra McQueena, w których nie da się chodzić, albo zaproponowanie mężczyznom sukienek – ale czy oni chcieliby je nosić w ogóle? 😀

aluta
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 74
    • Stały bywalec

Moda zdecydowanie powraca. Pamiętam jak byłam dzieckiem to dużo chodziłam w getrach i legginsach, potem ta moda przeminęła i jak ktoż chodził w getrach to to dziwnie wyglądało a teraz noszą je wszystkie dziewczyny. Ja najbardziej lubię styl retro. Szkoda, że kobiety nie są już takie eleganckie na co dzień.

Izys
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 183
    • Zapaleniec

Nie no..te getry to była jakaż masakra. W podstawówce oczywiżcie każda dziewczyna musiała je mieć. Te odblaskowe, rażące, najlepiej z lycry. Były straszne! Akurat mam nadzieję, że na nie moda nigdy nie powróci 😉

Verona
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 42
    • Bywalec

Ja ostatnio słyszałam, że do łask mają znowu wrócić spodnie z poszerzanymi końcówkami… Czyżby era rurek dobiegała końca?

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " moda powraca?"

Przewiń na górę