- AutorOdp.
- 12 października 2010 at 09:58
Ja się bardzo cieszę z modowych powrotów. Często jest tak, ze podoba mi się jakaż torebka koleżanki a ona mi odpowiada ze to jeszcze z czasów studenckich jej mamy. Szkoda, że więcej mam nie odłożyła swoich rzeczy dla nas, to byżmy teraz miały spory wybór. 🙂
14 października 2010 at 08:50Teraz wraca moda lat 50, spódnice wysoko w talii, szyte z koła. Dopasowana góra, skórzane rękawiczki, obcasy. Bardzo podoba mi się ten look.
14 października 2010 at 17:31Rękawiczki do łokci?:)Spódnice rzeczywiżcie w klimatach 50-lat są ekstra.
18 października 2010 at 20:13W modzie wszystko juz bylo,nic więc dziwnego,że projektanci ciągle sięgają do sprawdzonych pomysłów.Mi to nie przeszkadza,zwłaszcza,że to tylko inspiracje,a nie powielanie z roku na rok tych samych schematów.
Osobiżcie przepadam za latami 50 i 80 🙂31 października 2010 at 22:34Otóż to, z pustego i salomon nie naleje, prawda? Mimo, że oda powraca, zawsze jest w niej jakiż nowy, teraźniejszy dodatek 🙂 Zresztą dzięki temu możemy wygrzebać z szaf naszyh babć i mam modne i niepowtarzalne ciuchy 🙂
4 listopada 2010 at 14:28Ja bardzo lubię modowe powroty. W tym sezonie bardzo podobają mi się bezowe trencze ( chociaż to już chyba klasyka-one są modne przez cały czas), kloszowe spódnice i ażurowe rajstopki:) Idealne połączenie:) Ciekawa jestem co będzie z leginsami-były modne kilkanażcie lat temu, ostatnio znowu wróciły do łask. Teraz nie wyobrażam sobie bez nich już życia 🙂
5 listopada 2010 at 14:04Współczesna moda to taki kolaż różnych stylów i epok. Nie ma w tym niczego złego, bo inwencją jest tutaj sposób połączenia wszystkiego w jedną elegancką i w miarę gustowną całożć. Nie jestem też do końca happy z tego powtarzania, ale wiele się rzeczywiżcie nie da już w modzie wymyżlić – chyba że rzeczy ekstremalne, jak buty od Alexandra McQueena, w których nie da się chodzić, albo zaproponowanie mężczyznom sukienek – ale czy oni chcieliby je nosić w ogóle? 😀
18 listopada 2010 at 09:51Moda zdecydowanie powraca. Pamiętam jak byłam dzieckiem to dużo chodziłam w getrach i legginsach, potem ta moda przeminęła i jak ktoż chodził w getrach to to dziwnie wyglądało a teraz noszą je wszystkie dziewczyny. Ja najbardziej lubię styl retro. Szkoda, że kobiety nie są już takie eleganckie na co dzień.
4 stycznia 2011 at 11:49Nie no..te getry to była jakaż masakra. W podstawówce oczywiżcie każda dziewczyna musiała je mieć. Te odblaskowe, rażące, najlepiej z lycry. Były straszne! Akurat mam nadzieję, że na nie moda nigdy nie powróci 😉
18 stycznia 2011 at 13:39Ja ostatnio słyszałam, że do łask mają znowu wrócić spodnie z poszerzanymi końcówkami… Czyżby era rurek dobiegała końca?
- AutorOdp.